رئیس تحقیقوتوسعه عالیس در گفتگو با خبرنگار عالیس گفت: تمرکز بر کیفیت، طعم و نوآوری در عالیس نهادینه شده است.
به گزارش روابطعمومی هلدینگ عالیس، مریم حیران رئیس تحقیقوتوسعه عالیس با تأکید بر اهمیت اصول کیفی در تولید محصولات، رقابتی بودن و توسعه سبد محصولات بر اساس ذائقه جامعه را از رویکردهای مهم دانست و گفت: هدفگذاری واحد تحقیقوتوسعه، کیفیت، رقابتی بودن و تولید محصولات فراسودمند و سالم است.
وی با بیان اینکه نگرش عالیس به کیفیت، فراتر از استانداردهای تکلیفی است، نظارت دقیق و عزم جدی بنیانگذاران را از عوامل اصلی این رویکرد دانست و گفت: هر محصولی برایآنکه از کیفیتی مطلوب برخوردار باشد نیاز به اخذ استاندارد دارد؛ اما محصولات عالیس علاوه بر دارابودن استاندارد ملی دارای سطح کیفی مختص عالیس هستند.
حیران، نظارت مستمر و بازرسی لحظهای از روند تأمین مواد اولیه را از جمله اقدامات مستمر عنوان کرد و گفت: بازرسی از تأمینکنندگان مواد اولیه بهصورت مداوم، لحظهای و سرزده انجام میشود، در مجموعه کارخانهها عالیس از بهترین کنسانتره، پوره، تکه میوه، شیر و مواد اولیه استفاده میشود که تولید محصولاتی باکیفیت و ماندگاری مطلوب را در برداشته است.
وی با تشریح عدم استفاده از مواد نگهدارنده در تولید محصولات گفت: سه عامل بر کیفیت نهایی محصول اثرگذار است، مواد اولیه، خطوط تولید پیشرفته و بستهبندی که در عالیس علاوه بر استفاده از مواد اولیه مرغوب، خطوط تولید مجهز با تکنولوژی پیشرفته بهکارگرفتهشده است، همچنین بستهبندیها از بهترین مواد تولید میشود بهعنوانمثال در مواد اولیه بهکاررفته جهت بستهبندی شیرهای طعمدار و ساده، نوعی ماده بهکاررفته است که این محصول را نسبت به نور و اکسیژن مقاوم مینماید و همین امر سبب ماندگاری ششماهه محصولات لبنی بدون افزودن هیچ نوع نگهدارنده شده است.
رئیس تحقیقوتوسعه عالیس با بیان تأثیر عالیس بر ارتقای فرهنگ استفاده از نوشیدنیها در کشور گفت: عالیس با ارائه طعم و کیفیتی متفاوت نقش اثرگذاری در ارتقای فرهنگ تولید و مصرف نوشیدنیها در کشور داشته است. مصرفکنندگان عالیس علیالخصوص در حوزه لبنیات، اهل کیفیت هستند، طعم شیرهای عالیس خاص و بهیادماندنی است، کودکان مصرف شیرهای عالیس را دوست دارند، ما آقای دوغ ایران هستیم و بیشتر دوغ نعناع را با دوغ عالیس مقایسه میکنند و معیار سنجش کیفیت دوغ در ایران، عالیس است و این تبدیل به یک فرهنگ شده است که یک دوغ خوب، دوغ عالیس است.