مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس گفت: گروه تولیدی عالیس تنها شرکت در تمام کشور است که نوشیدنی بر پایه عصاره خالص مالت گندم تولید و آن را با نام تجاری ویتبار وارد بازار کرده است.
نسرین فیاض در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی هلدینگ عالیس اظهار کرد: یکی از نوشیدنیهای دارای طرفدار در بین همه مردم دنیا نوشیدنیهایی است که بر پایه عصاره مالت گندم هستند چرا که این محصولات از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار بوده و به حفظ سلامتی افراد کمک میکنند.
وی بیان کرد: نوشیدنی هایی که بر پایه عصاره مالت گندم هستند میتوانند در درمان بسیاری از بیماریها از جمله سنگ کلیه بسیار مفید باشد همچنین نوشیدنی عصاره گندم غنی از ویتامین B6 است که این ویتامین با کمک به سنتز سروتونین، نقش به سزایی در بهبود روحیه، افزایش نشاط و کیفیت خواب دارد.
مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس در ارتباط با دیگر خواص درمانی نوشیدنیهای بر پایه مالت گندم، خاطرنشان کرد: ویتامینهای A و E در عصاره گندم خواص آنتی اکسیدانی برای این محصول ایجاد کردهاند که این ویژگی با مهار رادیکالهای آزاد مانع از بروز بسیاری از بیماریهای پوستی و چشمی میشود.
فیاض افزود: همچنین این ویتامینها تاثیر به سزایی بر تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیتهای مغزی داشته و ویتامینهای E وB موجود در این محصول نیز اثر قابل توجهی بر آرامش اعصاب، منظم شدن ضربان قلب و شادابی پوست دارد.
وی تأکید کرد: فواید تغذیه ای و درمانی عصاره گندم، این ماده را به یکی از مواد تغذیهای مکمل در درمان MS تبدیل کرده، همچنین میزان قابل توجه املاح معدنی در عصاره گندم (پتاسیم، روی، ید، فسفر، منیزیوم، کلسیم و سلنیوم) کمک شایانی به افراد دارای كمبود املاح معدنی یا اشخاص مواجه با مشکل کم خونی و ضعف، کرده و سبب تقویت بدن از لحاظ جسمی و روحی میشود.
مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس با اشاره به تحقیقات دانشگاه Tufts در سال 2009 خاطرنشان کرد: این تحقیقات نشان از این دارد که سالمندانی که در روز یک تا 2 عدد نوشیدنی عصاره گندم مینوشند، از تراکم استخوانی بالاتری برخوردارند و این امر ناشی از میزان بالای سیلیکون موجود در نوشیدنی عصاره گندم است.
فیاض با اشاره به تولید نوشیدنی بر پایه عصاره مالت گندم توسط گروه تولیدی عالیس، خاطرنشان کرد: این محصول که به نام نوشیدنی ویتبار عالیس در بازار شناخته میشود تنها محصول ایرانی تولید شده با عصاره خالص گندم است که در سال 1399 لوح زرین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی را به دست آورد.