پودینگ نمونهای از یک دسر مقوی، خوش بافت، راحت و خوشمزه است که دانستن چند نکته طلایی و رعایت آنها تهیه یک پودینگ حرفهای را برایتان آسان میکند. پودینگ را میتوان در انواع مختلفی تهیه کرد. اگر این دسر را با شکلات، میوه، وانیل، کاکائو یا چاشنیهای متداول همراه کنید از نمونههای جدید و متفاوتی پردهبرداری خواهید کرد.
طعم و ارزش غذایی پودینگ موزی باعث شده تا در بین سنین مختلف طرفداران بیشماری داشته باشد اما ساخت این دسر تنها در صورتی موفق است که بتوانید یک بافت یکدست و طعمی متعادل به دسرتان ببخشید. در ادامه سعی داریم طرز تهیه پودینگ موزی با شیر موز عالیس را بررسی کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک موز و کره بادامزمینی با شیر موز عالیس
مواد لازم برای تهیه پودینگ موزی
پودینگ موزی در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده خواهد شد و با این حجم از مواد اولیه میتوانید برای ۲ تا ۳ نفر پودینگ موزی تهیه کنید.
شیر موز عالیس | ۳ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه پودینگ موزی با شیر موز عالیس
شیر موز عالیس به علت کیفیت بالا، بافتی یکدست، رنگ طبیعی و غلظت بالا به شما این امکان را میدهد به نشاسته کمتری برای قوام دادن به دسر نیاز داشته باشید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران یا رنگ خوراکی به پودینگ بزنید تا دسرتان رنگی درخشانتری داشته باشد.
برای شروع باید یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. نشاسته ذرت، شکر و شیر موز عالیس را داخل قابلمه ریخته و قبل از قراردادن ظرف روی اجاق مواد را ترکیب کنید تا گلولهای ایجاد نشود.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا مواد شروع به غل زدن کنند. اکنون باید خامه و وانیل را به محتویات قابلمه اضافه کرد و مدام هم زد تا بافت پودینگ یکدست شود.
زمانی که غلظت پودینگ موزی بهاندازه یک فرنی شد، اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید که مواد از حرارت بیفتد.
تا پودینگ گرم هست آن را داخل ظرف سرو بریزید و با ترافل رنگی، برشهای موز، پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا دارچین تزیین کنید.
شما میتوانید این دسر را بهصورت گرم میل کنید یا برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم آن بهخوبی آزاد شود. نوش جان.
بیشتر بخوانید: میلک شیک زردآلو و موز با شیر موز عالیس
سؤالات متداول
علت استفاده از شیر موز عالیس در دستور تهیه پودینگ موزی چیست؟
بافتی یکدست، کیفیت بالا، رنگ طبیعی و غلظت بالا شیر موز باعث میشود که پودینگ موزی در با غلظت مناسب، رنگی طبیعی، کیفیت بالا و با عطر و طعمی بهتر آماده شود. از سوی دیگر نیاز به نشاسته ذرت کاهش پیدا میکند.
بهترین زمان برای سرو پودینگ موزی کدام است؟
پودینگ موزی را میتوان بهصورت سردوگرم میل کرد؛ اما بهترین زمان برای سرو پودینگ موزی زمانی است که این دسر را حداقل برای یک ساعت در یخچال گذاشتهاید.
غلظت پودینگ موزی باید به چه اندازه باشد؟
زمانی که مواد به غلظت یک فرنی رسید باید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید که خنک شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کیک موزی خوشمزه با شیر موز عالیس
نظر خود را بنویسید