طرز تهیه کیک کشمشی صبحانه با شیر عالیس

کیک کشمشی یکی از قدیمی‌ترین کیک‌هاست که معمولا برای سرو به‌عنوان صبحانه یا عصرانه عالی است. کافی است یک فنجان قهوه یا چای در کنار این کیک داشته باشید و یک صبحانه مقوی و خوشمزه و کامل بخورید. کیک کشمشی سالم و ساده است و شیرینی کمی دارد. بنابراین حتی می‌توانید کیک کشمشی را بعد از شام و جای دسر هم بخورید. دستور پخت این کیک بسیار آسان است و احتمالا بیشتر مواد اولیه را در یخچال یا کابینت‌های آشپزخانه خود دارید! می‌توانید کیک کشمکشی را در کمتر از ۳۰ دقیقه در یک کاسه و فقط با یک هم‌زن و فر ساده درست کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک کشمشی صبحانه

کشمش نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم‌مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شیر عالیس ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک کشمشی صبحانه با شیر عالیس

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و خوب با همزن بزنید. سپس روغن مایع و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به‌خوبی با هم‌زن آن‌ها را هم بزنید. در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر را در مایه کیک بریزید و مخلوط کنید. حالا وقت این است که کشمش را اضافه کنید و خمیر را با کفگیر یا قاشق چوبی هم بزنید تا کشمش و دیگر مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند.

وقتی مایع کیک شما آماده شد باید ته ظرفی که می‌خواهید در فر بگذارید را چرب کنید و مایع کیکی که آماده کرده‌اید را در ظرف بریزید و روی آن را کنجد و… بپاشید. حالا ظرف‌تان را در فری که از قبل گرم‌شده بگذارید و اجازه دهید تا برای تقریبا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یزدی

برای اینکه خیال‌تان از پخت کامل و یکدست کیک راحت باشد می‌توانید یک خلال‌ دندان در کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون از کیک بیرون آمد یعنی کیک شما به‌خوبی پخته شده است. کافی‌ست به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کیک خنک شود و سپس آن را سرو کنید. همچنین می‌توانید برای تزئین کیک مقداری پودر قند روی آن بپاشید.

این کیک برای چند روز در ظرف دربسته به خوبی تازه باقی می‌ماند و نیازی به نگه داشتن آن در یخچال نیست. برای سرو مجدد هم می‌توانید آن را دوباره در فر یا مایکروفر گرم کنید.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis