محمدمن به این نتیجه رسیدم که با 80%غربیکا مخلوط بسیار لذت بخشی برای قهوه اسپرسو بدست می اید .البته سلیقه ها متفاوت است .
داوودممنون از مقاله خوبتان.به نظرم ترکیبی از عربیکا و روبوستا(۵۰درصد)طعم بی نظیری خواهد داشت که لذت نوشیدن یک اسپرسوی عالی را صد چندان خواهد کرد.نوش جانتان
کسری صفرعلیدرمورد قهوه و کافیین موجود در اون باید گفت که خب کافیین هم رابطه ی خیلی مستقیمی با تلخی موجود در یک لیوان قهوه داره که البته اصلی ترین و کلیدی ترین کار برای اینکه یک قهوه ی مناسب داشته باشیم این است که بتوانیم مقدار آسیاب قهوه را به اندازه مصرف خود انجام دهیم و این موضوع قابل ذکر است که کافیین موجود در قهوه بعد مدت سه هفته الی چهار هفته ازبین میرود و به اصطلاح قهوه ی ما میسوزد که در کرم و بافت قهوه هم تاثیر گذار است
ایرجبا وجود درآمد میلیارد تومانی از قهوه هنوز وضع مناسب طبقه بندی و عرضه این محصول به جایی نرسیده
نظرات بهترین قهوه برای اسپرسو