نوشیدنی های معروف فرانسه

فرانسه یکی از شهرهای زیبا در اروپا است و مهمترین جاذبه‌ گردشگری این قاره است. پاریس به شهر عشاق معروف است و خیابان‌های آن پر از کافه‌های رنگارنگ است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید، نوشیدن قهوه‌های فرانسوی اصیل خاطره به‌‌یادماندنی برای شما خواهد بود. آشنایی با نوشیدنی‌های بین المللی به شما کمک می‌کند در کنار نوشیدنی‌های معروف ایران، طعم‌های جدید را نیز امتحان کنید.

در کنار قهوه‌های خوش‌طعم، کشور فرانسه نوشیدنی‌های معروف الکلی و غیر‌الکلی دارد. در این مقاله قصد داریم قهوه و نوشیدنی‌های فرانسوی غیرالکلی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

هات چاکلت

هات چاکلت

هات چاکلت یا همان شکلات داغ، یک نوشیدنی‌ فرانسوی گرم و محبوب است. هات چاکلت انواع مختلفی دارد. هات چاکلت فرانسوی، ترکیب شکلات و شیر است. این نوشیدنی غلیظ است و از خامه برای تزیین آن استفاده می‌شود.

هات چاکلت در حال حاضر در منوی بیشتر کافی‌شاپ‌ها به چشم می‌خورد و در ایران نیز طرفدار دارد. شما می‌توانید طرز تهیه هات چاکلت فرانسوی خوشمزه با طعم وانیل و دارچین را در مقاله نوشیدنی‌های لاکچری بخوانید.

قهوه فرانسه

قهوه فرانسه

فرانسوی‌ها معروف‌ترین قهوه خود را با نوعی قهوه‌ساز دستی به ‌نام فرنچ پرس تهیه می‌کنند. کیفیت نوع قهوه در طعم آن موثر است و به اعتقاد مردم فرانسه در تهیه این نوع قهوه‌، طعم و خواص آن حفظ می‌شود.

در این روش، دانه‌های قهوه را درشت آسیاب کنید. به ازای هر نفر یک فنجان آب‌ جوش و یک قاشق پودر قهوه فرانسوی نیاز دارید. آب را بجوشانید و از آب سرد در تهیه آن استفاده نکنید.

درون ظرف فرنچ پرس، قهوه و آب‌جوش را با هم مخلوط کنید و پس از 30 ثانیه آنها را با یک قاشق چوبی هم بزنید. درب ظرف را بگذارید.

توجه کنید که در این مرحله نباید اهرم فرنچ پرس را به پایین فشار دهید. ابتدا حدود 4 دقیقه منتظر بمانید که قهوه دم بکشد، سپس اهرم را به پایین فشار دهید و قهوه را در فنجان‌ بریزید و نوش جان کنید. این نوع قهوه دمی، طعم قوی و سنگینی دارد.

چای فرانسوی

چای فرانسوی

محبوب‌ترین چای در فرانسه، چای بادرنجبویه است. این گیاه در دنیا به‌ نام ملیسا شناخته می‌شود و از خانواده گیاه نعنا است. بادرنجبویه، بومی مناطق جنوب اروپاست. این گیاه بسیار معطر است و در فرانسه به‌عنوان چای استفاده می‌شود. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان و بهترین دمنوش برای سرماخوردگی است.

قهوه‌های سرد

قهوه یک نوشیدنی گرم و انرژی‌زا است. جالب است بدانید در سال‌های اخیر، قهوه را به‌صورت خنک نیز سرو می‌کنند و در ترکیب آن از یخ نیز استفاده می‌کنند. حتما یکی از این نوشیدنی‌های سرد بر پایه قهوه را در کافی‌شاپ مورد علاقه خود امتحان کرده‌اید.

کلد برو (Cold Brew)

قهوه‌ سرد Cold Brew

کلد برو یا قهوه دمی سرد برای اولین بار در کوبا تهیه شد، اما امروزه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در اروپاست. این قهوه را در آب سرد یا خنک دم می‌کنند.

قهوه سرد مزغران معروف‌ترین نوع کلد برو در فرانسه است. در سال 1840، قلعه‌ی مزغران در الجزایر به‌ دست سربازان فرانسوی اشغال شد. در این حمله نظامی، نوعی قهوه با آب سرد به سربازان داده می‌شد. این قهوه بسیار انرژی‌زا بود و پس از آن به همین نام در کشور فرانسه مورد استفاده قرار گرفت.

کلد برو طرز تهیه مختلفی دارد. دانه ‌های قهوه را باید متناسب به این نوع قهوه آسیاب کنید و به‌روی آن آب سرد بریزید. قهوه را یک روز کامل در یخچال یا دمای اتاق نگه‌داری کنید، سپس آن را از صافی عبور دهید و نوش جان کنید.

موقع سرو می‌توانید به آن شیر اضافه کنید یا حتی آن را دوباره گرم کنید. این نوع قهوه امروزه در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها با کیفیت بالا سرو می‌شود.

قهوه‌هایی که با شیر و خامه ترکیب می‌شوند، مثل لاته و کاپوچینو مربوط به کشور ایتالیا هستند. با این حال در فرانسه نیز طرفداران پروپاقرصی دارند.

اسموتی

این نوع نوشیدنی در مقایسه با آبمیوه غلیظ‌تر است و کالری بیشتری دارد. اولین بار در کشور آمریکا میوه‌های یخ‌زده را با هم مخلوط کردند و به این ترکیب جذاب دست یافتند. امروزه در بسیاری از کشور‌ها انواع اسموتی مورد استقبال قرار گرفته‌اند. در فرانسه نیز این نوشیدنی را به‌عنوان میان وعده استفاده می‌کنند.

اسموتی پای سیب

1-اسموتی پای سیب در مناطق اروپایی به‌ویژه فرانسه بسیار محبوب است. یک عدد سیب را به همراه یک عدد موز یخ زده با نصف فنجان شیر بادام یا شیر نارگیل مخلوط کنید. از آنجایی‌که ممکن است تهیه شیرنارگیل زمان‌بر باشد، پیشنهاد ما به شما شیر نارگیل عالیس است که بسیار سالم و خوشمزه است.

به این ترکیب، نصف فنجان ماست یونانی اضافه کنید. در پایان اسموتی خود را با شیره‌ افرا یا عسل، به همراه نصف قاشق چای‌خوری دارچین و جوزهندی طعم‌دار کنید.

2-اسموتی اوتمیل یا همان اسموتی جو دوسر (oat) در کشورهای اروپایی محبوبیت زیادی دارد. جو دوسر از جمله غلات مهم در اروپاست. اسموتی آن، نیز در وعده صبحانه یا شام مورد علاقه فرانسوی‌ها است. دو قاشق غذاخوری جو دوسر پرک را به همراه نصف موز یخ زده و دو عدد توت‌فرنگی شیرین در مخلوط‌کن بریزید.

نصف فنجان شیر بادام یا نارگیل، یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید. یک نوشیدنی مقوی، سرشار از پروتئین و سالم است که به‌عنوان میان‌وعده می‌توانید نوش جان کنید.

انواع لیموناد

در سال 1630 لیموناد به مردم فرانسه معرفی شد و به‌شدت مورد استقبال قرار گرفت. قبلا طرز تهیه لیموناد را به شما معرفی کرده‌ایم. لیموناد انواع مختلفی دارد و فرانسوی‌ها به آن آب گازدار اضافه می‌کنند.

انواع لیموناد

لیموناد نعنا

لیموناد نعنا یکی از ساده‌ترین انواع لیموناد است. از ترکیب نصف لیوان لیموترش، دو قاشق شکر، نصف لیوان آب گازدار، تعدادی برگ نعنا و مقداری یخ تهیه می‌شود. تهیه این نوشیدنی راحت است و در کشورهای اروپایی چون فرانسه در کنار غذا سرو می‌شود.

 نوشیدنی خیار و ریحان

یک عدد خیار خرد شده را به ‌همراه برگ‌های معطر ریحان و شیره‌ی افرا داخل لیوان بریزید و کمی با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم بی‌نظیر آنها با هم ترکیب شود. آب گازدار را به همراه یخ به این نوشیدنی اضافه کنید.

انواع آبمیوه

انواع آبمیوه

نوشیدن انواع آبمیوه‌های طبیعی در تمام کشور‌ها رایج است. خصوصا اینکه کشورهای اروپایی سبک زندگی سالم در پیش دارند و علاقه زیادی به استفاده از محصولات ارگانیک دارند. آب سیب در کشور فرانسه محبوبیت زیادی دارد.

همانطور که می‌دانید میوه سیب انواع مختلفی دارد. جالب است بدانید که طعم سیب‌های فرانسه بسیار شیرین و متفاوت است. آب انگور و آب بلوبری نیز به‌ دلیل فراوانی این میو‌ه‌ها در این منطقه زیاد مصرف می‌شود.

کلام آخر

نوشیدنی‌های متنوعی در سراسر دنیا وجود دارد. با آشنایی بیشتر درباره نوشیدنی‌های محبوب کشورهای مختلف می‌توانید به سادگی آن‌ها را تهیه کنید و از طعم متفاوت‌شان لذت ببرید. ما در این مقاله سعی داشتیم معروف‌ترین نوشیدنی‌های کشور فرانسه و طرز تهیه آنها را معرفی کنیم.

سوالات متداول:

چه نوشیدنی‌های غیرالکلی در فرانسه محبوب هستند؟

هات چاکلت، قهوه فرانسه، چای بادرنجبویه، کلد برو یا قهوه سرد، انواع اسموتی، انواع لیموناد، آب سیب و آب انگور در فرانسه محبوب هستند.

کلد برو (Cold Brew) چگونه تهیه می‌شود؟

آب سرد را بر روی دانه‌های آسیاب شده قهوه بریزید. قهوه را یک روز کامل در یخچال یا دمای اتاق نگه‌داری کنید. سپس آن را از صافی عبور دهید و سرو کنید.

قهوه فرانسه چگونه درست می‌شود؟

درون ظرف فرنچ پرس، قهوه و آب‌جوش را با هم مخلوط کنید و پس از 30 ثانیه آنها را با یک قاشق چوبی هم بزنید. درب ظرف را بگذارید، اهرم فرنچ پرس را بالا نگه دارید. حدود 4 دقیقه منتظر بمانید قهوه دم بکشد، سپس اهرم را به پایین فشار دهید و نوش جان کنید.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis