نوشیدنی های معروف هند

آشنایی با فرهنگ غذایی کشورهای مختلف، آداب و رسوم و فرهنگ آنها را نیز به ما نشان می‌دهد. کشور هند جمعیت زیادی دارد و ذائقه غذایی آن به نسبت وسعتش بسیار متنوع است. هندی‌ها علاقه زیادی به استفاده از مواد اولیه طبیعی و ارگانیک دارند.

جالب است بدانید که علاوه بر غذاهای تند و پر‌ادویه، هندی‌ها غذاهای شیرین و شور نیز استفاده می‌کنند.

البته تنوع نوشیدنی در این کشور بسیار است. اگر در فصل گرم سال به این کشور زیبا سفر کردید، نوشیدن چای معروف هندوستان، انواع شربت‌ها و دوغ هندی را از دست ندهید.

به علاقمندان فرهنگ غذا و نوشیدنی کشورهای مختلف، پیشنهاد می‌کنیم مقاله نوشیدنی معروف ترکیه و نوشیدنی‌های معروف کره‌ای را نیز بخوانید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با معروف‌ترین نوشیدنی‌های کشور هند و طرز تهیه آنها آشنا کنیم.

چای ماسالا

چای ماسالا

در کشور هند نیز چای نوشیدنی محبوبی است. مشهورترین چای آنها چای ماسالا است. در چند سال اخیر این چای در بین ایرانیان پرطرفدار شده ‌است. طرز تهیه چای ماسالا بسیار ساده است و به‌راحتی می‌توانید آن را در ‌خانه درست کنید.

برای تهیه آن لازم است یک فنجان چای سیاه درست کنید، سپس یک عدد هل، میخک، دارچین، زنجبیل و فلفل سیاه را بکوبید. ادویه سابیده شده را در یک فنجان شیر بریزید و اجازه دهید، 5 دقیقه بجوشند، سپس به آن شکر یا عسل اضافه کنید.

شیر را از صافی عبور دهید و به چای سیاه اضافه کنید. چای ماسالا آماده است، می‌توانید نوش جان کنید. برای کسانی‌که علاقه زیادی به نوشیدن چای دارند، پیشنهاد می‌کنیم با انواع چای گیاهی نیز آشنا شوند.

انواع دوغ هندی

در سفر خود به کشور هند، نوشیدن دوغ هندی را از دست ندهید. طعم دوغ‌های هندی کاملا متفاوت از انواع دوغ ایرانی است، زیرا در ترکیب آنها از میوه استفاده می‌کنند. در ادامه با طرز تهیه دوغ هندی آشنا شوید.

لاسی Lassi

نوشیدنی لاسی مربوط به منطقه‌ای به‌نام پنجاب در هند است. لاسی از ترکیب آب، ماست، ادویه، نمک و گاهی انواع میوه تهیه می‌شود. طرز تهیه نوشیدنی پنجابی لاسی بسیار ساده است و شبیه به دوغ ایرانی است.

در طرز تهیه لاسی از ادویه‌هایی مثل زیره، هل، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود. بد نیست بدانید علاوه بر هند درکشورهایی چون پاکستان، بنگلادش و مالزی این نوشیدنی رایج است. طرز تهیه مالای لاسی که مربوط به کشور مالزی است، شبیه به ماسی هندی است.

مانگو لاسی Mango Lassi

مانگو لاسی Mango Lassi

نوشیدنی مانگو لاسی طعم شیرینی دارد و شبیه به میلک شیک است. با این تفاوت که در ترکیب آن از انبه نیز استفاده شده است. ماست، انبه، شکر یا عسل را در مخلوط‌کن ترکیب کنید، سپس آن را در فریزر قرار دهید تا یخ‌زده شود.

میلک شیک نیز از ترکیب شیر، بستنی و خامه است. در مقاله معرفی نوشیدنی‌های کافی‌شاپ به‌طور کامل به آن پرداختیم.

لاسی هندی انواع مختلفی دارد و با توجه به نوع میوه‌ای که در آن استفاده شده است، طعم متفاوتی دارد. لاسی آووکادو، لاسی توت فرنگی، لاسی موز و پاپایا از محبوب‌ترین انواع آن هستند.

دوغ چاچ Chaach

چاچ، دوغ پر‌ادویه هندی است که در ترکیب آن از ماست یا شیر کم‌چرب، سبزیجات معطر، خیار رنده‌شده و ادویه‌های تند استفاده می‌شود. هندی‌ها نیز به نوشیدن دوغ در کنار غذا علاقه دارند. چاچ طعمی شبیه به دوغ‌های ایرانی دارد و می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

لیموناد هندی

کشور هند از جمله مناطق گرمسیری است که گرمای طاقت‌فرسایی دارد. هندی‌ها نیز برای رفع عطش و خنکی علاقه زیادی به نوشیدنی‌های خنک دارند. پیش از این، طرز تهیه لیموناد را به شما معرفی کرده‌ایم، در اینجا با انواع لیموناد هندی آشنا خواهید شد.

سودا لیمو Sweet Lime Soda

سودا لیمو Sweet Lime Soda

در یک روز گرم معمولا نوشابه‌های گازدار انتخاب بسیاری از افراد هستند. هندی‌ها به ‌همین دلیل این نوشیدنی را از ترکیب آب گازدار، لیمو و شکر تهیه می‌کنند.

شیرین‌ترین نوع لیموناد هندی همین نوع است و در تهیه آن از ادویه استفاده نمی‌کنند، بنابراین با ذائقه ایرانی‌ها سازگارتر است.

شیکنجی Shikanji

معروف‌ترین لیموناد هندی است. در کشور پاکستان نیز این نوشیدنی به همین نام وجود دارد. معمولا شیکنجی را به مقدار زیاد درست می‌کنند و در فصل تابستان برای رفع عطش آن را می‌نوشند. این لیموناد نیز از ترکیب آب، لیمو تازه، شکر و ادویه‌های تند هندی تهیه می‌شود.

نیمبو پانی Nimbu Pani

نیمبو پانی نوع دیگری از لیموناد هندی است. در روزهای گرم تابستان در خیابان‌های بمبئی می‌توانید آن را تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر لیموناد به همراه زیره هندی، نعنا و مقداری نمک لذت ببرید. ترکیب آن کمی متفاوت از شیکنجی است و طعم این دو کاملا متفاوت از یکدیگر است.

جال جیرا Jal Jeera

این نوع لیموناد هندی طعم تند و ترشی دارد. طرفداران خاص خودش را دارد و در ترکیب آن از ادویه‌هایی مثل زیره، نعنا، رازیانه، فلفل سیاه استفاده می‌شود.

طعم ترشی آن به‌دلیل استفاده از تمبر هندی در این نوشیدنی است. نوشیدن لیموناد جال جیرا در تابستان علاوه بر رفع عطش، به هضم بهتر غذاهای تند و شور هندی کمک می‌کند.

آب نارگیل Coconut Water

آب نارگیل Coconut Water

در بسیاری از کشور‌های آسیایی، نوشیدن آب نارگیل طبیعی مرسوم است. در هندوستان نیز آب نارگیل را با ایجاد یک شکاف روی پوست میوه و قرار دادن یک نی داخل آن می‌نوشند.

آب نارگیل را در خیابان‌های بمبئی با قیمتی ارزان می‌توانید تهیه کنید. اگر قصد سفر به هند را دارید خاطره نوشیدن آب نارگیل طبیعی را از دست ندهید.

آب نیشکر Sugarcane Water

نیشکر گیاهی است که در مناطق گرم و استوایی به‌عمل می‌آید. کشور هندوستان رتبه دوم را در کشت نیشکر دارد. آب نیشکر سرشار از قند و بسیار پرانرژی است.

این نوشیدنی را در خیابان‌ها بر روی چرخ‌‌دستی می‌فروشند. نی‌های شکر را با دستگاه مخصوص پرس می‌کنند و آب آن را داخل لیوان‌های بزرگ به دست مشتریان می‌دهند.

فالوده هندی Falooda

حتما برای شما هم جالب است که بدانید هندی‌ها هم علاقه زیادی به فالوده دارند. فالوده هندی با فالوده ایرانی متفاوت است.

در ترکیب فالوده هندی از رشته‌های فالوده، شیر، بستنی، دانه‌های تخم شربتی، گلاب و عصاره شربت استفاده می‌شود. فالوده را به‌عنوان دسر در بسیاری از رستوران‌های بمبئی، دهلی و پونا می‌توانید سفارش دهید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

کالا کاتا یا یخمک هندی Kala Khatta

این نوشیدنی شبیه یخمک است و در فصل تابستان به‌شدت مورد استقبال قرار می‌گیرد. یخمک شیرین و تابستانی را در یک لیوان آب میوه‌ی جمبو یا آلو سیاه قرار می‌دهند. وقتی طعم آب آلو سیاه و یخمک ترکیب شد بر روی آن نمک، شکر، فلفل و کمی آبلیمو می‌ریزند و آن را می‌نوشند.

کالا کاتا نیز نوعی نوشیدنی خیابانی است. در سفر خود به هند می‌توانید آن را با قیمتی مناسب تهیه و نوش جان کنید.

تاندای Thandai

تاندای Thandai

بیشتر غذاها و نوشیدنی‌های هندی تند، ترش یا شور است. اگر به‌دنبال یک نوشیدنی خنک و شیرین هستید، پیشنهاد ما تاندای یا شیر بادام شیرین و خوشمزه هندی است. در ترکیب آن، شیر را با بادام پوست کنده کاملا مخلوط می‌کنند و به آن گلاب، تخمه آفتابگردان، کدو و شکر یا عسل اضافه می‌کنند.

عام پانا Aam Panha

به علاقمندان میوه انبه توصیه داریم حتما این نوشیدنی را امتحان کنید. عام پانا بهترین انتخاب برای خنک شدن در تابستان است. این نوشیدنی به هضم غذا کمک می‌کند و از گرمازدگی جلوگیری می‌کند. عام پانا از ترکیب انبه نارس با آب، نمک، فلفل سیاه، رازیانه و زیره سبز تهیه می‌شود. شاید این ترکیب به‌نظر شما عجیب باشد اما چشیدن آن در یک روز گرم خالی از لطف نیست.

سول کادی یا نارگیل صورتی Sol Kadi

این نوشیدنی از ترکیب شیر، نارگیل و خامه‌های رنگی تهیه می‌شود. به‌همین دلیل به آن نارگیل صورتی نیز گفته می‌شود. سول کادی ظاهر زیبایی دارد و در بیشتر جشن‌ها و مهمانی‌ها آن را سرو می‌کنند.

شربت کوکوم Kokum

کوکوم میوه‌ای از خانواده انبه‌ها است. از عصاره این میوه شربت کوکوم تهیه می‌شود که شیرین است و آن را به‌صورت خنک میل می‌کنند. از میوه کوکوم به‌صورت خشک نیز استفاده می‌کنند. همچنین ترشی پر‌ادویه کوکوم در هند بسیار محبوب است.

کلام آخر

هند کشور زیبایی است که هر سال گردشگران بسیاری از ایران به آن سفر می‌کنند. آشنایی با آداب و رسوم غذایی آنها به شما کمک می‌کند تا تجربیات جذابی در سفرنامه خود ثبت کنید.

نوشیدنی‌های معروف هند

علاوه بر غذا، نوشیدنی‌های متنوع و جذابی را می‌توانید در کشور هند بچشید. در این مقاله سعی داشتیم شما را با انواع نوشیدنی‌های مقوی و ارگانیک این کشور آشنا کنیم.

سوالات متداول:

چای ماسالا چگونه تهیه می‌شود؟

از ترکیب چای سیاه با شیر و ادویه‌هایی مثل میخک، هل، دارچین، فلفل سیاه و عسل یا شکر تهیه می‌شود.

معروف‌ترین نوشیدنی‌های هند کدامند؟

چای ماسالا، لاسی، مانگو لاسی، دوغ چاچ، لیموناد هندی، آب نارگیل، آب نیشکر، فالوده هندی، سودا لیمو، شیکنجی، نیمبو پانی، جال جیرا، کالا کاتا، شربت کوکوم، تاندای، سول کادی و عام پانا.

طرز تهیه مانگو لاسی چیست؟

ماست، انبه، شکر یا عسل را در مخلوط‌کن ترکیب کنید، سپس آن را در فریزر قرار دهید تا یخ‌زده شود. مانگو لاسی آماده است.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نظرات

مائده عالی بود. هندی ها واقعا آدمهای متفاوتی هستند
نظرات بیشتر
alis