مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس گفت: محصول جدید گروه تولیدی عالیس که دوغ گرمسیری نام دارد به تازگی به تولید انبوه رسیده و وارد بازار شده است.
نسرین فیاض در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی هلدینگ عالیس اظهار کرد: با توجه به اینکه دوغ محصولی است که طبع سردی دارد در گروه تولیدی عالیس تلاش شد که با استفاده از ترکیبات گیاهی با طبع گرم، سردی این محصول را از بین برده تا افرادی که به علت سرد بودن طبع دوغ از آن استفاده نمیکنند نیز بتوانند از مزایای این محصول بهرهمند شوند.
وی ادامه داد: در ترکیب این محصول جدید از مواد مؤثره آویشن، زیره،کنجد، گشنیز، رازیانه و سماق استفاده شده که دارای ترکیبات فلاونوئیدی و فنلها هستند و با خواص آنتی اکسیدانی خود باعث حذف رادیکال آزاد و جلوگیری از آسیب آنها به بدن می شوند.
مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس بیان کرد:ترکیبات گیاهی به کار رفته در دوغ گرمسیری سبب تقویت سیستم ایمنی بدن،کاهش سرفه و علائم برونشیت و کمک به برطرف کردن مشکلات گوارشی می شود که این خود به بالا بردن سطح سلامت بدن کمک شایانی می کند.
فیاض با بیان اینکه دوغ گرمسیری عالیس با تلاش یک سال و نیمه متخصصان صنایع غذایی در حوزههای علمی و تحقیقاتی به مرحله تولید انبوه رسیده است، تأکید کرد: در این تحقیقات ارزیابی حسی این محصول از جمله طعم، عطر و بافت مورد توجه قرار گرفته تا علاوه بر کیفیت بالا، دارای مطلوبیت حسی نیز برای مصرفکنندگان باشد.
وی ادامه داد: بیش از 90 درصد افرادی که تست این محصول را انجام دادند خواص حسی آن را دارای مطلوبیت بالا توصیف کردهاند که علت این امر تولید این محصول متناسب با ذائقه مصرف کنندگان، و تحقیقات بازار است.
مدیر تحقیق و توسعه هلدینگ عالیس بیان کرد: تا کنون 4 طعم دوغ، شامل نعناع، هشت گیاه، سنتی و گازدار تخمیری در مجموعه کارخانجات عالیس تولید میشود که تولید انبوه دوغ گرمسیری تنوع سبد محصولات گروه دوغ در مجموعه عالیس را به 5 طعم افزایش میدهد.