افرادی که مزاج صفراوی دارند، معمولا در فصل تابستان احساس گرمای شدیدی میکنند و در فصل زمستان احساس سرما نمیکنند. این افراد در فصل زمستان لباس زیاد نمیپوشند و ترجیح میدهند که همهی فصول سال زمستان باشد. این افراد با خوردن غذاهایی که طبع گرمی دارند، حالشان بد میشود. در این مقاله قصد داریم دربارهی دمنوشهایی که برای افراد صفراوی مزاج مناسب هستند، صحبت کنیم. همراه ما باشید.
اگر مزاج صفراوی دارید و از اینکه به اندازه کافی نمیخوابید، رنج میبرید، به شما پیشنهاد میکنیم که مقالهی دمنوشهای خوابآور را بخوانید. در این مقاله بهطور کامل به معرفی دمنوشهایی که خوابآور هستند، پرداختیم.
اگر صفرا در صفراوی مزاجها بیش از حد معمول شود، رنگ چهره و پوست آنها زرد میشود. احساس عطش زیادی میکنند و دهان آنها تلخ خواهد شد. همچنین اشتهای آنها کم میشود و حالت تهوع خواهند داشت. به علاوه، بدن آنها سوزن سوزن میشود و نبضشان سریع میزند.
دمنوشهایی که در ادامه به شما معرفی میکنیم، از غلبه صفرا در صفراوی مزاجها جلوگیری میکند و به این افراد کمک میکند تا مزاج آنها به حالت تعادل برگردد.
دمنوش آویشن یکی از دمنوشهای پرخاصیتی است که برای افرادی که مزاج صفراوی دارند، مناسب است. تقویت اعصاب، ضد سرفه، اشتهاآور، کاهشدهنده غلظت خون و تقویت بینایی از فواید این دمنوش است.
اگر تمایل دارید با دمنوش آویشن و خواص آن بیشتر آشنا شوید، به شما پیشنهاد میکنیم که به مقالهی دمنوش آویشن و خواص آن سر بزنید.
این دو دمنوش خواص آرامبخشی دارند و سردردهای عصبی را کاهش میدهند. همچنین این دمنوشها برای رفع تپش قلب و درمان بیماریهای کلیوی مناسب هستند. علاوه بر اینها، خوردن این دمنوشها رنگ چهره را روشن میکند.
در ادامه میتوانید به مقالهی خواص دمنوش گل گاو زبان مراجعه کنید و با این دمنوش کاملا آشنا شوید.
دمنوش اکلیل کوهی یا همان دمنوش رزماری برای افرادی که مزاج صفراوی دارند، بسیار مفید است. این دمنوش به تقویت اعصاب کمک میکند و با آسم و سرفههای شدید مبارزه میکند. خوردن دمنوش اکلیل کوهی باعث بهبود دردهای استخوانی همانند کمردرد میشود. پزشکان خوردن این دمنوش را برای افرادی که سنگ کلیه دارند، بسیار توصیه میکنند.
افراد صفراوی مزاج باید غذاهایی بخورند که طبع خنکی دارد. عرق کاسنی و شاهتره، نوشیدنی مناسب صفراوی مزاجها است. خوردن غذاهایی که حالت اسیدی دارند، همانند شیرخشت، کاهو، کیوی، آلو بخارا، آلوچه، اسفناج، لیموترش، زرشک، نارنج، گریپفروت با عسل، ترنجبین، لیموشیرین، پرتقال، نان جو و آش جو که مصلح مزاج صفراوی هستند، بسیار توصیه میشود.
افرادیکه طبع گرم و خشک دارند، بهتر است، هندوانه، گرمک، کدو خورشتی، لیموترش، هویجفرنگی، روغن زیتون، سوپ جو و اسفناج و گشنیز بخورند.
افرادیکه طبع گرم و خشکی دارند، باید از خوردن نوشیدنیهای گرم پرهیز کنند تا مزاج آنها بهم نخورد.
خوردن نوشابه، ادویههای تند، آب یخ، نوشیدن مایعات همراه با غذا، شیرینی قنادی، آجیل شور، گوشت قرمز و تخمه شکستن برای افرادی که مزاج صفراوی دارند، مضر است.
همچنین این افراد بهتر است از خوردن میوههایی همانند موز، خربزه، آناناس و طالبی نیز پیشگیری کنند. به علاوه، خوردن غذاهایی که طبع گرمی دارند برای افراد صفراوی مزاج مضر است.
اگر مزاج صفراوی دارید یا اطرافیان شما کسی دارای مزاج صفراوی است، به شما پیشنهاد میکنیم که پیش از مصرف نوشیدنیها و غذاهایی که در این مقاله معرفی کردیم، به پزشک مراجعه کنید و برنامه غذایی خود را با او به اشتراک بگذارید و طبق توصیه او عمل کنید.
اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی مصرف میکنید، حتما این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید، تا به هنگام تعیین برنامه غذایی شما، این موضوع را در نظر بگیرند.
همانطور که خواندید صفراوی مزاجها، طبع گرم و خشکی دارند و نمیتوانند گرمای شدید را تحمل کنند. این افراد برای اصلاح مزاج خود باید به سراغ نوشیدنیهایی بروند که طبع خنکی دارند و غذاهایی را درست کنند که به اصلاح مزاج آنها کمک میکند. در این مقاله بهطور کامل به معرفی دمنوش و غذاهای مناسب برای صفراوی مزاجها پرداختیم.
صفراوی مزاجها چه خصوصیاتی دارند؟
افراد صفراوی مزاج، لاغر اندام هستند، رنگ چهرهی آنها زرد است و معمولا زود عصبانی میشوند. این افراد نمیتوانند گرما را تحمل کنند و کم میخوابند.
خوردن چه میوههایی برای افراد صفراوی مزاج مضر است؟
خوردن میوههایی همانند موز، خربزه، آناناس و طالبی برای افراد صفراوی مزاج مضر هستند.
دمنوش اکلیل کوهی (رزماری) چه خواصی دارد؟
دمنوش اکلیل کوهی (رزماری) به تقویت اعصاب کمک میکند و با آسم و سرفههای شدید مبارزه میکند. همچنین خوردن دمنوش اکلیل کوهی باعث بهبود دردهای استخوانی همانند کمردرد میشود.