ممکن است تا به حال چندین بار نام بیماری صرع را شنیده باشید، اما چیزی دربارهی آن ندانید. بیماری صرع یک اختلال مغزی است. در واقع زمانیکه سلولهای عصبی یا نورونها، پیامهای غیرطبیعی دریافت کنند، دچار بیماری صرع میشوید که در نتیجه باعث بروز تشنج، گرفتگی عضلانی و از دست دادن هوشیاری میشود. در این مقاله قصد داریم دربارهی دمنوشهایی صحبت کنیم که برای کنترل تشنج و بیماری صرع مفید هستند. همراه ما باشید.
درمانهای زیادی برای کنترل تشنج وجود دارد که یکی از مهمترین آن استفاده از داروهای گیاهی است. البته این نکته را در نظر بگیرید که اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی مصرف میکنید، پیش از مصرف دمنوشهای گیاهی، حتما به پزشک مراجعه کنید و به او این موضوع را اطلاع دهید. در ادامه به معرفی دمنوشهای گیاهی میپردازیم که برای کنترل تشنج بسیار مفید هستند و به بهبودی بیماری صرع کمک میکنند.
همانطور که میدانید، دمنوش زنجبیل خواص بسیاری برای بدن دارد و برای بیماریهای زیاد همانند تشنج مفید است. برای تهیه این دمنوش باید پودر زنجبیل را با مقدار کمی دارچین ترکیب کنید و کمی زعفران به آن اضافه کنید. در نهایت ترکیب را در یک قوری بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید دم بکشد. روزی 2 لیوان از این دمنوش میل کنید.
یکی دیگر از دمنوشهای گیاهی که برای کنترل بیماری تشنج مفید است، دمنوش ترکیبی آویشن و پونه کوهی است. آویشن و پونه کوهی را با هم ترکیب کنید و مقداری از آنها را در یک قوری بریزید. سپس به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید دم بکشد. در طول روز، 2 تا 3 فنجان از این دمنوش بخورید.
اگر تمایل دارید دربارهی خواص دمنوش آویشن بیشتر بدانید، مقالهی دمنوش آویشن و خواص آن را از دست ندهید. در این مقاله بهطور کامل دربارهی فواید این دمنوش صحبت کردیم.
دمنوش بهار نارنج خاصیت آرامبخشی دارد و برای افرادی که زیاد عصبی میشوند و حتی در خواب تشنج میگیرند، مناسب است. اگر این افراد دمنوش بهار نارنج بخورند، هنگام عصبانیت راحتتر میتوانند خود را کنترل کنند و در نتیجه به تشنج دچار نمیشوند. برای رفع بیماری تشنج بهتر است در طول روز 2 تا 3 فنجان از این دمنوش بخورند.
اگر شما هم معمولا خواب راحتی ندارید و احساس ناآرامی میکنید، به شما پیشنهاد میکنیم که به مقالهی دمنوشهای خوابآور سر بزنید و با این دمنوشها بیشتر آشنا شوید.
دمنوش گشنیز، دمنوش گیاهی ضد تشنج است که خواص بسیاری برای بدن دارد. طرز تهیه این دمنوش بسیار ساده است و تنها باید مقداری از گشنیز را داخل قوری بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. این دمنوش در 15 دقیقه آماده میشود. توجه کنید که باید تخم گشنیز را برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
متخصصین طب سنتی، خوردن دمنوش زوفا را برای بهبود سردردهای شدید، میگرن، تشنج توصیه میکنند و از نظر آنها این دمنوش آرامبخش است. دمنوش زوفا در مدت 20 دقیقه آماده میشود و تنها باید در یک قوری زوفا بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. در طول روز، 2 بار از این دمنوش میل کنید.
دمنوشهای بسیاری وجود دارند که به آرامش اعصاب کمک میکنند. در مقالهی دمنوش آرامش اعصاب به طور کامل آنها را به شما معرفی کردیم.
یکی از دمنوشهای محبوب خانوادههای ایرانی دمنوش دارچین و هل است. این دمنوش به بهبود بیماری تشنج کمک بسیاری میکند و برای افرادی که معمولا احساس ناآرامی میکنند و دچار سردردهای ناگهانی میشوند، مفید است. دمنوش ترکیبی هل و دارچین بسیار خوشطعم خواهد شد. برای تهیه این دمنوش، 10 عدد هل را به همراه یک قاشق چایخوری دارچین ترکیب کنید و در یک قوری بریزید. به ترکیب آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشند.
یکی از گیاهان دارویی دیگری که مصرف آن برای افرادی که بیماری صرع دارند و دچار تشنج میشوند، مفید است، دمنوش سنبل الطیب است. این دمنوش خواص درمانی بسیاری دارد و به بهبود بیماریهای بسیاری کمک میکند.
روش تهیه این دمنوش ساده است و باید مقداری از سنبل الطیب را داخل قوری بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد.
تمامی دمنوشهایی که در این مقاله معرفی کردیم برای بهبود بیماری صرع مفید و موثر هستند، اما شما بهتر است پیش از خوردن این دمنوشها به پزشک خود مراجعه کنید و درمانهای لازم را انجام دهید. در کنار درمانهای ارائه شده، زیر نظر پزشک، از این دمنوشها بخورید. اگر بیماری شما سخت نباشد، پزشکان ترجیح میدهند به جای داروهای شیمیایی، به سراغ داروهای گیاهی بروید و از خواص آنها بهرهمند شوید.
بیماری صرع چه مشکلاتی ایجاد میکند؟
بیماری صرع یک اختلال مغزی است و باعث بروز تشنج، گرفتگی عضلانی و از دست دادن هوشیاری میشود.
دمنوش زوفا چه خواصی دارد؟
متخصصین طب سنتی، خوردن دمنوش زوفا را برای بهبود سردردهای شدید، میگرن و تشنج توصیه میکنند.
دمنوشهای مفید برای صرع کدامند؟
دمنوش زنجبیل، دمنوش آویشن و پونه کوهی، دمنوش بهار نارنج و دمنوش گشنیز.