طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر عالیس

کاپ کیک شکلاتی یک کیک کوچک تک‌نفره است که در یک فنجان کوچک و نازک کاغذی پخته می‌شود. کودکان و هرکسی که عاشق شیرینی باشد حتما از خوردن کاپ کیک شکلاتی هم لذت می‌برد. یک خوبی کاپ کیک این است که به‌راحتی به‌صورت جداگانه برای هر فرد در دسترس خواهد بود و حتی سرو کردن آن‌ آسان‌تر است و نیاز به چنگال و چاقو هم ندارد. به همین دلیل هم برای تولدها، دورهمی‌ها در یک روز معمولی هفته،  مهمانی‌های خانوادگی و دوستانه یا حتی عروسی‌ها یک دسر عالی و شیک محسوب می‌شوند که با سلیقه همه سازگار خواهد بود.

شاید فکر کنید درست کردن کاپ کیک شکلاتی کار سخت و زمان‌بری باشد و مثلا دردسری بیشتری از درست‌ کردن کیک‌های بزرگ دارد. اما در واقع درست کردن کاپ‌کیک‌های شکلاتی بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که انتظار دارید. شما می‌توانید فقط در عرض ۳۵ تا ۴۰ دقیقه حداقل ۱۲ عدد کاپ کیک شکلاتی خوشمزه برای خودتان و عزیزان‌تان درست کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک و شیرینی مخصوص عید

مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک شکلاتی

آرد ۲ لیوان
شکر ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
شیر عالیس ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری

حواستان باشد که میزان و اندازه مواد خشک کیک، مانند آرد یا کاکائو را بدون حفظ تناسب مواد دیگر، بیشتر نکنید. چون در این صورت کاپ کیک شما خشک و بسیار سفت می‌شود.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر عالیس

۱-ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و با همزن دستی یا همزن برقی به مدت چند ثانیه هم می‌زنیم. بهتر است قبل از شروع کار کره و تخم‌مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق و خارج از یخچال قرار دهید. این کار کمک می‌کند که کره راحت‌تر مخلوط شود. تخم‌مرغ‌های هم‌دما با دمای اتاق هم اجازه می‌دهند تا هوای بیشتری به خمیر شما وارد شود و بافتی سبک‌تر پیدا کند.

۲-سپس روغن مایع و شیر را اضافه می‌کنیم و دوباره با هم‌زن تمام این مواد را هم می‌زنیم.

۳-در ادامه، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را هم در ظرف می‌ریزیم و دوباره خوب مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. وسوسه نشوید که همه مواد (خشک و تر) را یکجا اضافه کنید. اضافه کردن همه مواد تر به یکباره می‌تواند باعث جدا شدن خمیر شود و در نتیجه کیک سنگینی به دست آید. اضافه کردن یکجای تمام مواد خشک هم می‌تواند خمیر را غلیظ کند و باعث مخلوط شدن بیش از حد مایه کیک شود. در هر دو حالت کیفیت کیک شما خوب نخواهد بود.

۴-وقتی مایه کیک آماده شد باید ته قالب کاپ کیک را چرب کنید و سپس کاغذهای مخصوص کاپ کیک را سرجای خودش بگذارید و هر کاغذ را به میزان کافی از مایه کیک پر کنید. از اضافه کردن خمیر زیاد خودداری کنید، در غیر این صورت کاپ‌کیک‌ها در حین پخت روی فنجان‌ها سرریز می‌شوند و شکل نهایی کاپ کیک به هم ریخته خواهد بود.

۵-حالا باید ظرف قالب‌های پرشده را در فری که قبلا گرم‌شده بگذارید و اجازه دهید تا کاپ‌کیک‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر پخته شوند. برای اینکه مطمئن شوید کیک شما کاملا پخته است می‌توانید یک خلال دندان چوبی در مرکز یکی از کیک‌ها فرو کنید. اگر خلال دندان هنگام بیرون آوردن تمیز بود یعنی پخت کاپ‌کیک‌ها تمام شده است.

برای تزئین کاپ‌ کیک هم معمولا روی آن خامه زده‌شده یا فراستینگ و اسمارتیز ریخته می‌شود.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis