خوردن بستنی وانیلی همیشه و در هر شرایطی جذاب است. بستنی وانیلی همان طعمی است که از کودک تا جوان و پیر عاشق آن هستند. اگر شما هم از طرفداران بستنی وانیلی هستید، لازم نیست که هر وقت هوس بستنی کردید، شال و کلاه کنید و خودتان را به نزدیکترین بستنیفروشی برسانید. این بستنی جذاب و خوشمزه را در خانه هم میتوانید درست کنید. میپرسید چگونه؟ تا انتهای مقاله حاضر همراه ما باشید تا با طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی آشنا شوید.
برای درستکردن این بستنی وانیلی خانگی خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
یک روز قبل از تهیه بستنی، ظرفی که قرار است بستنی را داخل آن درست کنید، داخل فریزر بگذارید. در اولین قدم برای درستکردن این بستنی، خامه و شیر را داخل تابه مناسبی بریزید و نصف شکر را به آن اضافه کنید. سپس وانیل را داخل مخلوط خامه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. این ترکیب را گاهگاهی هم بزنید تا تقریباً بجوشد و چند حباب در لبه آن ایجاد شود.
وقتی به این مرحله رسیدید، تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا عطر وانیل در آن بهخوبی نفوذ کند. زردهها را با بقیه شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی حدود 2 دقیقه مخلوطکنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. زمانی که مشاهده کردید با بلندکردن همزن نوارهای ضخیمی روی بافت بستنی ایجاد میشود، میتوانید همزدن را متوقف کنید.
سپس، زردهها را به مخلوط خامه گرمشده اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت بماند. طی این مدت ترکیب را مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. زمانی که مایه بستنی به پشت قاشق بچسبد، یعنی ترکیب به قوام لازم رسیده است و باید ظرف را از روی حرارت بردارید.
مواد بهدستآمده را به ظرفی نشکن (همان ظرفی که از قبل داخل فریزر قرار دادهاید) انتقال دهید و سپس آن را در کاسهای بزرگتر که یکسوم آن پر از آب و یخ است قرار دهید، تا خنک شود. این مرحله حدوداً ۲۰ دقیقه طول میکشد. گهگاهی مواد را هم بزنید تا اطمینان حاصل کنید که کل مواد خنک شده است.
در این مرحله، ظرف را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود (اگر عجله ندارید، بهتر است اجازه دهید مواد بستنی به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت کنند). بعد از گذشت این مدت، بستنیساز را روشن کنید و اجازه دهید 10 تا 30 دقیقه مواد به همراه وانیل در دستگاه بماند. پس از اتمام کار دستگاه، مواد را در ظرفی بریزید و حداقل 3 ساعت در فریزر بگذارید.
بعد از آن میتوانید بستنیتان را بهدلخواه تزئین و سرو کنید. نوش جان.
اگر دنبال یک دسر خنک خوشمزه برای روزهای گرم تابستان میگردید، مقاله طرز تهیه اسموتی شکلاتی را از دست ندهید.
اگر دستگاه بستنیساز در خانه ندارید، لازم نیست از درستکردن بستنی خانگی صرف نظر کنید. بستنی وانیلی را بدون دستگاه مخصوص هم میتوانید درست کنید. بدین منظور، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:
شیر، وانیل و نصف شکر را در تابهای بریزید و گرم کنید. خامه را با همزن بزنید تا سبک و نرم شود. توجه کنید که خیلی سفت و منسجم نشود. پس از آنکه مواد بالا خنک شدند، خامه را به آنها اضافه کنید. مواد را داخل ظرف نشکن بریزید تا سرد شود. ظرف را به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید. طی این مدت، ظرف را چند بار بیرون بیاورید و مواد را خوب هم بزنید. این عمل را 3 تا 4 بار انجام دهید تا بافتی یکدست و منسجم حاصل شود. سپس بستنی را به مدت 12 ساعت فریز کنید و سپس نوش جان کنید.
اگر به خوراکیهای شکلاتی علاقه بسیاری دارید، به مقاله طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی مراجعه کنید و از این بستنی خوشمزه برای خود درست کنید.
ثعلب مادهای پودری شکل است که از آن برای قوام بخشیدن به بستنی استفاده میشود. اگر دوست دارید که یک بستنی وانیلی خانگی غلیظ و خوشمزه درست کنید، ادامه مطلب را دنبال کنید. برای درستکردن این بستنی خانگی خوشمزه، باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
شیر را در یک ظرف استیل یا فلزی بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری بریزید و بهخوبی مخلوطکنید. این ترکیب را به شیر گرمشده اضافه کنید و مواد را بهخوبی هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید تا مایه درون آن خنک شود.
پس از آنکه مایه بستنی بهخوبی خنک شد، داخل ظرف مناسبی بریزید و ظرف را داخل فریزر قرار دهید. یک ساعت بعد ظرف را دربیاورید، مواد را خوب هم بزنید و مجدداً ظرف را به فریزر منتقل کنید. این کار را 3 تا 4 بار انجام دهید تا بافت یکدست و منسجمی به دست آید. باگذشت 5 تا 6 ساعت بستنی شما آماده است. نوش جان.
در روزهای گرم تابستان، هیچچیز بهاندازه یک نوشیدنی خنک بر پایه هندوانه لذتبخش نیست. مقاله انواع نوشیدنی با هندوانه را بخوانید تا با چند نوشیدنی هندوانهای خوشمزه آشنا شوید.
اگر دنبال طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب و با کمترین مواد اولیه میگردید، دستورالعمل زیر گرهگشای شما خواهد بود. برای درستکردن این بستنی وانیلی خانگی خوشمزه، به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
خامه را در فریزر بگذارید تا کاملاً خنک شود و تقریباً شکل یخزدگی پیدا کند. خامه را با همزن دستی هم بزنید تا فرم بگیرد. شیر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. ترکیب شیر و وانیل را به خامه اضافه کنید و مانند خمیر کیک، آرامآرام آنها را در یکجهت بهوسیله لیسک یا کاردک هم بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند. در نهایت، مایه بستنی را داخل ظرفی دردار بریزید و به مدت 6 ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت 6 ساعت، میتوانید بستنیتان را بهدلخواه تزئین و سرو کنید.
طعم لذیذ و شیرین بستنی دلچسبترین و دلپذیرترین گزینه برای عصرهای گرم تابستان است؛ بهویژه اگر انتخابمان یک بستنی وانیلی خانگی خوشمزه و سالم باشد. در مقاله حاضر 4 دستورالعمل برای طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی به شما معرفی کردیم. باتوجه به امکانات و مواد اولیه در دسترستان، به کمک آنها میتوانید بستنیهای لذیذ و سالم برای خود و عزیزانتان درست کنید. کدامیک از طعمهای بستنیها را بیشتر دوست دارید؟
بدون ثعلب هم میتوان بستنی خانگی درست کرد؟
بله، ثعلب صرفاً مادهای است که برای قوام بخشیدن به بستنی استفاده میشود، اما بدون وجود آن هم میتوانید بستنیهای خانگی خوشمزهای درست کنید.
حداقل موادی که برای درستکردن بستنی وانیلی خانگی لازم است، کداماند؟
در سادهترین حالت ممکن، تنها با استفاده از خامه، شیر شیرین شده و وانیل میتوانید بستنی درست کنید.
بدون دستگاه بستنیساز هم میتوان بستنی خانگی تهیه کرد؟
بله، اما وجود دستگاه بستنیساز کار شما را راحتتر خواهد کرد.