همیشه که نباید موهیتو را در رستورانها و کافهها نوشید. یکبار هم خودتان دستبهکار شوید و طرز تهیه شربت موهیتو با خیار را در خانه امتحان کنید. شاید تا همین الان فکر میکنید که فقط باریستاهای حرفهای میتوانند موهیتو را خوب درست کنند، اما در این مطلب به شما یاد میدهیم که این طور نیست و سادهتر از چیزی است که فکرش را میکنید. کافی است یکبار طرز تهیه شربت موهیتو با خیار خانگی را امتحان کنید و عاشق سادگی، خنکی و طعم دلچسب آن شوید. این مطلب را تا انتها بخوانید و این نوشیدنی خنک و خوشمزه را برای روزهای بلند و گرم تابستان درست کنید.
مواد لازم زیر را برای تهیه موهیتو خیار آماده کنید. این نسبتها برای یک نفر هستند. اگر میخواهید این نوشیدنی را برای مهمانی یا افراد بیشتری درست کنید، حتما نسبتها را طبق دستوری که نوشتهایم رعایت کنید.
خیار | ۱ عدد |
نعناع تازه | ۱ شاخه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو | ۱ عدد متوسط |
آب گازدار سودا | ۱۵۰ میلیلیتر |
همانطور که میبینید، فقط چند ماده اولیه ساده لازم دارید که این نوشیدنی خنک تابستانه را درست کنید. برای بار اول نسبتها را طبق چیزی که نوشتهایم رعایت کنید. بعد از چشیدن موهیتو خیار بهتر متوجه میشوید که این نوشیدنی را ترشتر یا شیرینتر میپسندید. در مقاله موهیتو، نوشیدنی بهشتی از سرزمین کوبا درباره انواع موهیتو مفصل صحبت کردهایم. اگر میخواهید دستورهای متفاوت موهیتو را یاد بگیرید و موهیتو موردعلاقه خود را پیدا کنید، این مطلب را حتما بخوانید.
مدتزمان آمادهسازی شربت موهیتو با خیار حدود ۵ دقیقه است.
خیار را حلقهای برش بزنید، لیمو را از وسط نصف کنید و برگهای نعنا را از شاخه جدا کنید. این سه کار تمام چیزی است که برای آمادهسازی شربت موهیتو با خیار به آن نیاز دارد. حالا یک مانسون جار یا شیشه در دار بردارید. خیار، نعنا، لیمو و شکر را درون شیشه بریزید و شیشه را تا جای ممکن تکان دهید. این کار باعث له شدن نعنا و خارج شدن آب لیمو و خیار میشود. برای اینکه مواد باهم بهتر مخلوط شوند، از یک گوشتکوب کوچک یا هر چیزی شبیه آن برای له کردن مواد استفاده کنید. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند و آب آنها خارج شد، شیشه را باز کنید و آب گازدار را اضافه کنید. دوباره شیشه را ببندید و به تکاندادن ادامه دهید.
یک لیوان بلند بردارید و درون آن را پر از یخ کنید. یک صافی کوچک در دهانه لیوان قرار دهید و موهیتو را از صافی رد کنید. این کار باعث میشود که تفالههای نعنا، خیار و لیمو وارد شربت نشوند. شربت موهیتو شما آماده است! دهانه لیوان را با برشهای لیمو و برگهای نعنا تزیین کنید. البته تزیین یک کار سلیقهای است و شما میتوانید مطابق سلیقه خودتان این کار را انجام دهید. اگر تزیین جدیدی بلد هستید که ما به آن اشاره نکردهایم، در بخش نظرات برای ما از ایدههای خود بنویسید که خوانندگان مجله عالیس از آن استفاده کنند.
در مقاله طرز تهیه موهیتو نعناع خانگی به شما روش تهیه موهیتو بدون خیار را یاد دادهایم. این دستور برای کسانی است که از شربت موهیتو خیار لذت نمیبرند و از ترکیب کلاسیک نعناع و لیمو بیشتر استقبال میکنند.
مقدار کالری و مواد مغذی موهیتو خیار را در جدول زیر میبینید:
ارزش غذایی | مقدار در هر لیوان |
انرژی | 132 کیلوکالری |
چربی | – |
کلسترول | – |
کربوهیدرات | 10 گرم |
فیبر | 0/2 گرم |
سدیم | 1/4 میلیگرم |
پروتئین | 0/2 گرم |
جدول ارزش غذایی موهیتو خیار
طرز تهیه شربت موهیتو با خیار پیچیدگی خاصی ندارد و با رعایت چند نکته ساده یک نوشیدنی خنک و طراوتبخش خواهید داشت. نکات زیر را در تهیه موهیتو خیار رعایت کنید:
حالا که روش تهیه شربت موهیتو با خیار را یاد گرفتهاید و نکات خوشمزهترشدن این شربت گوارا را میدانید، بهتر میتوانید تفاوت لیموناد و موهیتو را متوجه شوید. لیموناد و موهیتو از آن دسته نوشیدنیهایی هستند که در منو نوشیدنی بیشتر رستورانها و کافیشاپها دیده میشوند، اما هنوز هستند افرادی که تفاوت این دو را نمیدانند و آنها را باهم اشتباه میگیرند. یکبار این مقاله را بخوانید و برای همیشه تفاوت این دو نوشیدنی بسیار معروف را متوجه شوید.
موهیتو یکی از نوشیدنیهای خنک تابستانی است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. در این مقاله روش تهیه موهیتو خیار را به شما آموزش دادیم که یکی از خوشمزهترین انواع موهیتو است که میتوانید در خانه درست کنید. امیدواریم خیلی سریع دستبهکار شوید و برای مهمانی بعدی این شربت خوشمزه را تهیه کنید. مطمئن باشید کمتر مهمانی انتظار دارد که با یک لیوان شربت موهیتو خنک پذیرایی شود. پس حتما برای مهمانیهای خود تدارک این نوشیدنی را ببینید و بقیه را غافلگیر کنید.
طرز تهیه لیموناد چیست؟
مهمترین تفاوت لیموناد و موهیتو در استفاده از نعنا است. برای تهیه لیموناد خانگی نیازی به نعنا ندارید. شکر و آب را باهم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا شربت درست شود. شربت را کنار بگذارید تا سرد شود. حالا وقت اضافه کردن آبلیموی تازه است. شربت و آبلیمو را درون پارچ هم بزنید و روی یک لیوان پر از یخ بریزید.
طرز تهیه موهیتو رستورانی چگونه است؟
برای تهیه موهیتو به سبک رستوران و کافیشاپ باید از مخلوطکن برای ترکیبکردن نعنا و لیمو استفاده کنید. لیمو، پوست لیمو رندهشده، نعنا، آب گازدار، شکر و یخ قالبی را درون مخلوط کنید بریزید و تا جای ممکن مخلوط کنید.
بهجای شکر در شربت از چه استفاده کنیم؟
شکر نارگیل، عسل، شیره افرا و استویا از شیرینکنندههای طبیعی هستند که میتوان به جای شکر در شربت استفاده کرد.
نظر خود را بنویسید