طرز تهیه معجون لبو

در روزهای سرد زمستان همیشه بساط لبو فروش‌ها را در خیابان می‌بینید. لبو یک خوراکی از خانواده چغندر است که علاوه بر رنگ بی‌نظیرش خواص فوق‌العاده‌ای نیز دارد. لبو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

در نقاط مختلف کشور لبو را با روش‌های مختلفی می‌پزند که رایج‌ترین نوع آن همان‌طوری است که در بساط لبو فروش‌ها است. لبو را پخته و مقداری شکر یا نبات به آن اضافه می‌کنند. اما لبو را می‌توان به طرق مختلف تهیه کرد، بعضی‌ها ترشی لبو درست می‌کنند، بعضی‌ها آن را خشک و پودر کرده و برای رنگ غذا استفاده می‌کنند و بعضی‌ها معجون لبو تهیه می‌کنند. شاید متفاوت‌ترین نوع استفاده از لبو، معجون لبو باشد که مخصوص افراد خاص‌پسند است. در ادامه روش تهیه معجون لبو را آموزش می‌دهیم. همراه ما باشید. همچنین خواندن مقاله خواص آب لبو شما را با ویژگی‌های بیشتری از این خوراکی خوشمزه آشنا می‌کند.

روش تهیه معجون لبو

روش تهیه معجون لبو

مواد لازم برای تهیه معجون لبو عبارتند از:

  • لبو: 2 عدد بزرگ یا 4 عدد کوچک
  • آب: 1/4 لیوان
  • زنجبیل: 1 برش کوچک

مراحل تهیه معجون لبو

ابتدا لبوهای سالم را انتخاب کرده و با یک چاقوی تیز سر و دم آن‌ها را جدا کنید. لبو را با آب سرد خوب بشویید تا تمام خاک و آلودگی‌های آن تمیز شوند. پوست لبو بسیار پرخاصیت است، سعی کنید با آب خوب پوست لبو را بشویید تا پوستش را جدا نکنید. اگر خوب تمیز نشد با پوست‌کن یا چاقو کمی پوست لبو را بخراشید.

صبر کنید تا لبوها خشک شوند بعد با یک چاقوی خیلی تیز لبو را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. در این مرحله، لبوها را داخل دستگاه آب‌میوه‌گیری ریخته و دستگاه را روشن کنید تا آب لبو را کامل بگیرد. اضافه‌کردن آب و زنجبیل کاملاً اختیاری است و می‌توانید در صورت تمایل آب و زنجبیل را داخل دستگاه آب‌میوه‌گیری بریزید تا کاملاً با آب لبو مخلوط شوند.

معجون لبوی شما آماده است، می‌توانید آن را همان لحظه میل کرده یا داخل یخچال بگذارید تا سرد شود، بعد میل کنید. معجون لبو یک معجون فوق‌العاده با خواص بسیار زیاد و کاملاً ارگانیک است و می‌توانید با درست‌کردن آن، سلامتی بدن را تضمین کنید.

اگر شما جزو طرفداران معجون هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که به مقاله روش تهیه معجون زنجبیل سر بزنید و با یکی دیگر از معجون‌های پرخاصیت آشنا شوید.

نکاتی برای تهیه معجون لبو

  • اگر در خانه آب‌میوه‌گیری ندارید، می‌توانید از مخلوط‌کن، غذاساز و گوشت‌کوب برقی استفاده کنید که دراین‌صورت پس از له کردن، باید مواد را از صافی رد کنید.
  • این میزان مواد برای 2 لیوان معجون کافی است. اگر بیشتر از 2 لیوان می‌خواهید مواد اولیه را به همان اندازه افزایش دهید.
  • اگر به معجون سرد علاقه دارید، هنگام میکس یا حتی بعد از میکس، زمان سرو چند قالب یخ داخل لیوان بریزید.
  • اگر به طعم لبوی خام علاقه ندارید می‌توانید ابتدا لبو را پخته بعد آب آن‌ها را بگیرید.

اگر طرفدار نوشیدنی‌های متفاوت هستید، به مقاله طرز تهیه معجون با ارده مراجعه کنید و با روش تهیه یک نوشیدنی خاص دیگر آشنا شوید.

خواص لبو

خواص لبو

  • لبو سرشار از آنتی‌اکسیدان و انواع ویتامین و مواد معدنی که کالری بسیار کمی نیز دارد.
  • لبو برای کنترل فشارخون افرادی که فشارخون بالا دارند، مفید است.
  • لبو برای افزایش عملکرد ورزشی مناسب است.
  • لبو برای کاهش التهاب بدن مفید است.
  • برای عملکرد و سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است.
  • برای سلامتی و کارکرد سالم و آگاهانه مغز مفید است.
  • لبو خواص ضدسرطانی دارد.
  • به تعادل در انرژی دریافتی کمک می‌کند.

روزهای سرد سال، شلغم هم می‌تواند پای ثابت شب‌های بلند شما باشد. مقاله خواص آب شلغم را از دست ندهید.

کلام آخر

لبو یک خوراکی بسیار محبوب در فصل زمستان است. یک خوراکی خوشمزه و خوش‌رنگ که هر رهگذری را جذب کرده و مجبور می‌کند خرید کند. لبو را می‌توانید در خانه به‌صورت بهداشتی و سالم و به روش‌های مختلف تهیه کرده و در کنار خانواده میل کنید. یکی از روش‌های آماده‌سازی معجون لبو است. می‌توانید این معجون را در شب یلدا درست کرده و مهمانان را سورپرایز کنید.

سؤالات متداول

علاوه بر آب‌میوه‌گیری، از چه وسیله‌ای برای معجون لبو استفاده کنیم؟

اگر در خانه آبمیوه‌گیری ندارید، می‌توانید از مخلوط‌کن، غذاساز و گوشت‌کوب برقی استفاده کنید که در این صورت پس از له کردن باید مواد را از صافی رد کنید.

در صورت تمایل به معجون سرد، معجون لبو را چگونه آماده کنیم؟

اگر به معجون سرد علاقه دارید، هنگام میکس یا حتی بعد از میکس، زمان سرو چند قالب یخ داخل لیوان بریزید.

روش تهیه معجون لبو با لبوی پخته چگونه است؟

اگر به طعم لبوی خام علاقه ندارید، می‌توانید ابتدا لبو را پخته، بعد آب آن‌ را بگیرید.

 

alis