بیسکوییتهای ترد و خوشمزه های بای هنوز طرفداران زیادی دارند و شرکتهای مختلفی انواع های بای را در طعمها و سایزهای مختلف تولید میکنند. بااینحال، مادرها ترجیح میدهند طرز تهیه های بای خانگی را یاد بگیرند و بیسکوییتهای خانگی خود را بهعنوان میانوعده به بچهها بدهند. این بیسکوییتهای خانگی برای عصرانه در کنار یک لیوان چای بسیار لذیذ هستند و خوردن آنها کوچک و بزرگ را راضی نگه میدارد.
خواندن مقاله رسپی کیک شکلاتی و شیرینیهای خانگی به شما این امکان را میدهد تا طبق رژیم اعضای خانواده خود دستورها را تغییر دهید و سالمترین دستور را برای خودتان انتخاب کنید. مصرف شکر زیادی که در محصولات تجاری آماده وجود دارد، در درازمدت به بدن آسیب میزند یا کودکان را دچار چاقی مفرط میکند؛ بنابراین اگر شما هم میخواهید این بیسکوییتها را در خانه درست کنید، اما فر ندارید، نگران نباشید. در این مطلب طرز تهیه های بای بدون فر و طرز تهیه های بای خانگی با استفاده از فر به شما آموزش داده میشود.
خوشبختانه شیرینیهای زیادی را میتوان بدون فر درست کرد و از پیچیدن بوی شیرینی خانگی لذت برد. هرچند نمیتوانیم این قضیه را منکر شویم که وجود فر تا چه اندازه میتواند دست شما را در درستکردن انواع کیک و شیرینی باز گذارد، اما بدون داشتن فر هم میتوان این های بای خانگی خوشمزه را درست کرد. در زیر برای شما طرز تهیه های بای خانگی دو رنگ را آوردهایم که در کمتر از ۲۰ دقیقه و فقط با یک ماهیتابه نسوز در خانه درست میشود. کافی است طرز تهیه شیر کاکائو را یاد بگیرید و در کنار این بیسکوییتهای خوشمزه یک عصرانه عالی حاضر کنید.
مواد لازم برای تهیه های بای خانگی عبارتند از:
پودر شکر یا شکر دانه ریز انتخابهای بهتری برای این نوع بیسکوییت هستند. اگر در خانه شکر معمولی دارید نگران نباشید. شکر را آسیاب کنید تا به پودر یکدستی برسید. وقتی خیالتان از بابت شکر راحت شد، به سراغ درستکردن های بای بروید. در ابتدا شکر را با کره بهخوبی مخلوط کنید. این کار را بهتر است با همزن برقی انجام دهید.
هرچند استفاده از همزن دستی نیز کار شما را راه میاندازد. وقتی کره و شکر مخلوط شدند، نوبت آن است که تخم مرغ و عصاره وانیل را به آنها اضافه کنید. حواستان به اضافهکردن وانیل باشد. وانیل تا حد زیادی از بوی آزاردهنده تخم مرغ در بیسکوییت جلوگیری میکند. دوباره شروع به همزدن کنید تا تخم مرغ نیز با کره و شکر کاملا مخلوط شود.
آرد، نشاسته ذرت و بیکینگپودر را باهم الک کنید. فقط حواستان باشد که یک قاشق آرد را جدا نگه دارید که در ادامه با آن کار داریم. اگر خمیر نهایی شل شده باشد، شما باید این یک قاشق را در آن مرحله اضافه کنید! الک کردن به ترد شدن بافت بیسکوییت کمک زیادی میکند. بهخاطر کمبود وقت یا تنبلی این مرحله را حذف نکنید. سپس ترکیبات الک شده را آرامآرام به تخم مرغ اضافه کنید تا آرد گلوله نشود. بهتر است با یک قاشق کل مخلوط را چند بار مخلوط کنید. اگر همه این مراحل را درست و بادقت انجام دهید، به خمیر نرمی میرسید. حالا برای اینکه بیسکوییت دور رنگی داشته باشید، باید خمیر را در این مرحله به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمتها را با پودر کاکائو ترکیب کنید تا دورنگ مجزا از هم درست کنید.
بعد از آمادهکردن خمیر به مرحله هیجانانگیز شکلدهی بیسکوییت میرسیم. عکس بیسکوییت های بای را نگاه کنید. چه چیزی میبینید؟ حالا باید همین تصویر را با دستهای خودتان پیادهسازی کنید. شما باید با خمیر ساده ۳ گلوله اندازه هم درست کنید و همین کار را با خمیر کاکائویی انجام دهید. سپس درون هر گلوله چند چیپس شکلات قرار دهید و آنها را شبیه اشک درآورید. این ۶ اشک سفید و شکلاتی را یکیدرمیان به هم وصل کنید تا شبیه بیسکوییت های بای شود. این کار را برای همه بیسکوییتها انجام دهید. وقتی کار شکلدهی بیسکوییتها تمام شد، به سراغ درستکردن آن بروید.
یک ماهیتابه نسوز بردارید و درون آن یک کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید. زیر گاز را روشن کنید تا ماهیتابه حرارت کافی ببیند. حدود ۵ دقیقه زمان برای این کار لازم است. پس از آن بیسکوییتها را با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و یک دمکنی روی درب ماهیتابه بگذارید. به طور میانگین ۲۰دقیقه زمان لازم است که بیسکوییت شما آماده شود. اگر زیر بیسکوییت طلایی شد، یعنی بیسکوییت شما حاضر است.
یکیدیگر از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار، شیرینی زبان است که در مقاله طرز تهیه شیرینی زبان، درباره روش تهیه آن کامل صحبت کردیم.
شما همگی اولینبار طعم هایبای کارخانهای را چشیدهاید و طعمی که در ذهن شما شکلگرفته است، همان طعم قدیمی های بای است. به همین دلیل درستکردن های بای علاوه بر چالش تردی، چالش طعم را نیز دارد. هرچند که با دستور دقیقی که در بالا به شما گفتهایم، های بای خوشمزهای درست خواهید کرد، اما این دستور را با فر نیز امتحان کنید. شاید فر کمک کند تا تردی و طعم های بای به طعم بازاری آن شباهت بیشتری داشته باشد. در این شرایط فقط کافی است که فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی بیسکوییتها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
این کار باعث میشود که خمیر بیسکوییتها در دمای سرد استراحت کند. بعد از آن سینی را در فر بگذارید و ۲۰دقیقه بعد بیسکوییت های بای شما آماده است! البته که خودتان باید ظاهر بیسکوییت را نگاهی بیندازید و زمانی که کاملا طلایی شده بود، آن را از فر خارج کنید.
اگر به خوردن انواع شیرینیجات علاقه دارید، میتوانید به مقاله طرز تهیه شیرینی دانمارکی سر بزنید و با روش تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا شوید.
فرقی نمیکند که بخواهید این بیسکوییت را با فر یا بدون فر درست کنید، شما باید حواستان به درستکردن خمیر این بیسکوییت باشد. هر چیزی که از تردی و خوشمزگی بیسکوییت هایبای انتظار دارید، در این مرحله است. طرز تهیه های بای خرمایی نیز با های بای شکلاتی تفاوتی ندارد. کافی است بعد از درستکردن خمیر بهجای شکلات در مغز خمیر، خرما قرار دهید.
چگونه در خانه بیسکوییت هایبای درست کنیم؟
شما چه در خانه یک ماهیتابه نسوز داشته باشید و چه فر داشته باشید، میتوانید بیسکوییت هایبای را در خانه درست کنید. خمیر آن را طبق دستور درست کنید.
مدت زمان پخت بیسکوییت هایبای چقدر است؟
فرقی نمیکند با فر بیسکوییت هایبای را درست میکنید یا میخواهید آن را درون فر قرار دهید. این بیسکوییت به ۲۰دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد. هرچند باید قبل از خاموشکردن فر یا گاز حواستان به طلایی شدن آن باشد.
مواد لازم بیسکوییت های بای خانگی چیست؟
آرد سفید، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، عصاره وانیل، تخم مرغ، پودر کاکائو، شکر و کره از مواد اولیه بیسکوییت هایبای بازاری هستند.
نظر خود را بنویسید
نظرات