طرز تهیه شیک بیسکوییت مادر

همه ما کودک که بودیم، علاقه و ارادت خاصی نسبت به بیسکوییت مادر داشتیم. شاید خیلی‌ها هنوز هم مثل همان دوران، عاشق این بیسکوییت خوشمزه باشند؛ آن را با چای، با شیر یا حتی به شکل ساده و خالی خالی بخورند و لذت ببرند. ‌این بیسکوییت نوستالژیک، کوچک و بزرگ و مرد و زن ندارد، اما آیا تا به‌ حال، شیک بیسکوییت مادر را امتحان کرده‌اید؟

هنر آشپزی مدرن، حد و مرز ندارد و دستورهای خلاقانه بسیاری روزبه‌روز آن اضافه می‌شوند. میلک شیک بیسکوییت مادر هم یکی از همین خوراکی‌های تازه و جالب است که حسابی طرفدار پیدا کرده است. امروز در این مقاله، می‌خواهیم طرز تهیه شیک بیسکوییت مادر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

تاریخچه بیسکوییت مادر

تاریخچه بیسکوییت مادر

همانطور که گفتیم، تک‌تک ما با بیسکوییت مادر خاطره داریم! این خوراکی خوشمزه، رنگ و بوی بهتر و شیرین‌تری به کودکی ما بخشیده و هنوز بعد از این‌همه سال، همچنان محبوب و خواستنی است.

بیسکوییت مادر، توسط شرکت «ویتانا» و از سال 1337 شمسی تولید و عرضه می‌شود. خود کارخانه حدود دو سال قبل و به دست برادران «تهران‌چی» تأسیس شده بود. آن‌ها دستگاه‌های لازم را از آلمان به ایران وارد کردند و به‌عنوان اولین شرکت تولیدکننده بیسکوییت و نان صنعتی در ایران، مشغول به فعالیت شدند.

بیسکوییت مادر خیلی زود با استقبال عمومی روبرو شد؛ به حدی که پزشکان آن را یک مکمل غذایی می‌دانستند و به مادران توصیه می‌کردند بعد از 6 ماهگی، این بیسکوییت را با شیر خود ترکیب کرده و به کودکان بدهند. جالب است بدانید که این بیسکوییت، حاوی ویتامین آ، ویتامین دی، کا و ای بوده، کلسیم دارد و بسیار هم زود هضم است.

ارزش غذایی شیک بیسکوییت مادر

حال که حرف از مواد مغذی شده، بد نیست نگاهی به ارزش غذایی شیک بیسکوییت مادر نیز داشته باشیم:

کالری (به‌ازای هر لیوان متوسط) 240 واحد
چربی 9 گرم
چربی اشباع 3 گرم
کلسترول 11.5 گرم
سدیم 279 میلی‌گرم
پتاسیم 246 میلی‌گرم
قند 30 گرم
فیبر 5 گرم
پروتئین  8.7 گرم
ویتامین آ  8.3 درصد
ویتامین ث  0.8 درصد
ویتامین دی 16 درصد
ویتامین ای  2.5 درصد
ویتامین ب 6 3 درصد
ویتامین ب 12  9.5 درصد
کلسیم 24 درصد
آهن 10 درصد
روی  5.5 درصد
منیزیم  7.3 درصد
منگنز  10.5 درصد

روش تهیه شیک بیسکوییت مادر

روش تهیه شیک بیسکوییت مادر

در تهیه میلک شیک، بستنی و شیر، دو عضو پایه و اساسی هستند. علاوه بر این مواد اولیه، شما می‌توانید بسته به سلیقه و ذائقه خود، چیزهای دیگری را نیز اضافه کنید.

اگر تا به اینجا شیک بیسکوییت مادر دلتان را برده، توصیه می‌کنیم که نگاهی هم به مقاله طرز تهیه اسموتی شکلات داشته باشید؛ زیرا که حسابی شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

مواد اولیه میلک شیک بیسکوییت مادر (برای 2 تا 3 نفر) به شرح زیر است:

  • بیسکوییت مادر ساده، شیر عسلی، کاکائویی یا نارگیلی: 2 بسته
  • شیر: 1 پیمانه (250 گرم)
  • بستنی وانیلی: 1 پیمانه
  • موز (بسته به ذائقه): 1 عدد
  • پودر گردو یا نارگیل (بسته به ذائقه): 3 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو (بسته به ذائقه): 1 قاشق چای‌خوری
  • یخ: به مقدار لازم
  • سس شکلات برای تزیین: به مقدار لازم

مراحل تهیه میلک شیک بیسکوییت مادر

تهیه این خوراکی خوشمزه، بسیار ساده و سریع است. در صورتی‌که تمام مواد اولیه آن را داشته باشید، حاضر کردنش حتی یک ربع هم طول نخواهد کشید. از همه مهم‌تر، بسیار هم ارزان و اقتصادی برایتان تمام خواهد شد. طرز تهیه میلک شیک بیسکوییت مادر، به شرح زیر است:

قبل از هر چیز، بستنی را از فریزر خارج کنید. اجازه دهید به دمای محیط برسد و کمی نرم شود. در همین میان، به سراغ بیسکوییت مادر بروید. آن را در کیسه‌ای بریزید و کمی آن را بکوبید. خرد که شد، آن را در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر بزنید تا حسابی پودر شود. سپس آن را در ظرفی خالی کرده و کنار بگذارید.

حالا شیر و بستنی را در مخلوط‌کن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اگر به اضافه‌کردن موز و پودر گردو نیز تمایل داشتید، بهتر است که آن را در همین زمان داخل مخلوط‌کن بریزید. همه را آن‌قدر به هم بزنید که با هم ترکیب شوند. در نهایت، بیسکوییت پودر شده را اضافه کنید.

اگر تمایل داشتید که شیک بیسکوییت مادر را حسابی سرد نوش جان کنید، می‌توانید مقداری یخ نیز اضافه کنید. یخ را نیز باید مثل بیسکوییت بکوبید و وقتی که خوب خرد شد، به محتویات داخل مخلوط‌کن اضافه کنید. حال شیک شما آماده است.

ظرف مناسبی را برای سرو شیک بیسکوییت مادر انتخاب کنید. دیواره‌های آن را با سس شکلات تزیین کنید. سپس شیک را به داخل ظرف بریزید. برای تزیین روی شیک، می‌توانید از مقداری بیسکوییت پودر شده، پودر گردو یا پودر نارگیل استفاده کنید. نوش جان!

اگر جزو طرفداران انواع شیک و نوشیدنی‌های خنک هستید، با انواع میوه‌ها مثل موز، انبه، توت فرنگی و …  می‌توانید شیک درست کنید که در مقاله طرز تهیه شیک توت فرنگی، درباره یکی از این شیک‌های محبوب صحبت کردیم.

فوت و فن‌هایی برای تهیه شیک بیسکوییت مادر

فوت و فن‌هایی برای تهیه شیک بیسکوییت مادر

دستوری که ما برای تهیه شیک بیسکوییت مادر به شما ارائه دادیم، به‌خودی‌خود کامل بود، اما اگر می‌خواهید کیفیت و مزه شیک خود را بهبود ببخشید، نکاتی که در ادامه مطرح می‌کنیم، به کارتان خواهند آمد:

  • اگر دوست داشتید، می‌توانید مقداری شکلات تخته‌ای آب‌شده را نیز به ترکیبات خود اضافه کنید.
  • برای بهبود بافت و غلظت میلک شیک بیسکوییت مادر، می‌توانید حدود 100 گرم خامه ساده را به مواد اولیه اضافه کنید.
  • برای رژیمی شدن شیک، شما می‌توانید موز و خامه را حذف کنید و به‌جای شکر، از شکر قهوه‌ای یا عسل استفاده کنید.
  • اگر دوست داشتید که شیک شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید حداکثر یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، اگر نمی‌خواهید که موز بیش از اندازه لِه نشود، می‌توانید آن را با چنگال خرد کرده و در آخرین مرحله به شیک اضافه کنید.

یکی‌دیگر از نوشیدنی‌های پرطرفداری که با موز درست می‎شود، اسموتی موز است که در مقاله چگونه اسموتی موز درست کنیم، روش تهیه این نوشیدنی را آوردیم.

  • توصیه می‌شود که به دلیل ترکیبات میلک شیک، آن را سریعاً بعد از تهیه مصرف کنید و در یخچال نگذارید، زیرا ممکن است ترش و فاسد شود.

کلام آخر

دیگر چیزی به فصل تابستان گرمایش نمانده؛ این 3 ماه عزیز را فقط و فقط باید به امید نوشیدنی‌های خنک و خوراکی‌های خوشمزه‌اش گذراند. شیک بیسکوییت مادر هم دقیقاً یکی از همین‌هاست. سعی ما بر آن بود که طرز تهیه شیک بیسکوییت مادر را به بهترین شکل به شما آموزش دهیم. امیدواریم که از نتیجه راضی بوده باشید!

سؤالات متداول

مواد لازم برای تهیه شیک بیسکوییت مادر چیست؟

برای تهیه این شیک، به بیسکوییت مادر، شیر و بستنی وانیلی نیاز دارید. می‌توانید موز، خامه، یخ، پودر نارگیل و گردو نیز به آن اضافه کنید.

برای بهبود بافت و مزه شیک بیسکوییت مادر چه کنیم؟

اضافه‌کردن 100 گرم خامه به ترکیبات، می‌تواند مزه و بافت شیک بیسکوییت مادر را بهبود دهد.

برای رژیمی‌ شدن شیک بیسکوییت مادر چه کنیم؟

می‌توان موز و خامه را حذف کرد و به‌جای شکر، از شکر قهوه‌ای یا عسل استفاده کرد.

 

alis