بسیاری از افراد برای اینکه نشان دهند در تهیه قهوه یکه و بیهمتا هستند، مهارت خود را با آمادهسازی قهوه ترک نشان میدهند. روش تهیه قهوه سنتی ترک که برای قرنها در سراسر خاورمیانه و بالکان رواج داشت، قوانین خاص خود را دارد. این نوشیدنی غنی و غلیظ یکی از مهمترین نمادهای ترکیه است که با بسیاری از دسرها سرو میشود. در این مطلب از مجله عالیس میخواهیم به شما یکی از سادهترین روشهای طرز تهیه قهوه ترک را آموزش دهیم. قبل از آن حتما یک قهوه جوش مسی که آن را با نام جذوه میشناسند تهیه کنید تا همه چیز برای تهیه قهوه اصیل ترک آماده باشد.
آب | ۱۷۰ گرم |
پودر قهوه ترک (آسیاب خیلی ریز) | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری) |
آب را در قهوه جوش بریزید و سپس شکر و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. خیلی خوب هم بزنید تا اثری از دانههای خشک نماند و حل شود.
حالا جذوه را روی شعله قرار دهید. حرارت باید متوسط باشد، بعد از چند دقیقه ریزش جوشهایی در سطح قهوه ظاهر میشود. کفهای روی قهوه را جمع کنید و در فنجانهایی که میخواهید نوشیدنی را در آنها سرو کنید بریزید. سپس جذوه را مجدد روی شعله بگذارید تا بازهم ریز جوش بزند. حالا قهوه را خیلی آهسته در فنجان های سرو بریزید تا کف آن بالا بیاید.
پس از چند دقیقه میتوانید قهوه را نوشجان کنید. پیشنهاد ما این است که در کنار آن دسرهای شیرینی مانند باقلوا و کنافه سرو کنید.
طرز تهیه قهوه با موکاپات را بلدید؟
قهوه ترک سه سطح از شیرینی دارد؛ کم شیرین (۱.۲ قاشق چایخوری شکر)، متوسط ( ۱ قاشق چای خوری شکر) یا بسیار شیرین (۲ قاشق چایخوری) که تقریبا زبان را میزند و این به ذائقه شما بستگی دارد.
میتوانید بهجای آب از شیر استفاده کنید تا طعم لطیفتری داشته باشد؛ البته مراقب باشید تا ته نگیرد.
اگر میخواهید قهوه طعم غنیتری داشته باشد، میتوانید کمی پودر هل یا دارچین به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه عربی
فرهنگ غذایی ترکیه یکی از محبوبترینهاست و گروه عمدهای از توریستها به همین خاطر این کشور را برای سفر و تفریح انتخاب میکنند. طرز تهیه قهوه ترک میتواند تداعیکننده سفری به استانبول باشد. قهوه ترک و اسپرسو از نظر طعم و کافئین، بسیار قوی هستند. از آنجایی که قهوه ترک بدون فیلتر است، طعم قویتری نسبت به اسپرسو دارد. یک فنجان دو اونسی قهوه ترک حدود 50میلیگرم کافئین دارد، در حالی که همین مقدار اسپرسو (یک شات دوتایی) میتواند بین 58 تا 185 میلیگرم کافئین باشد. انتخاب شما کدام است؟
برای تهیه قهوه ترک جذوه ضروری است؟
بهتر است از جذوه مسی استفاده کنید تا قهوه طعم بهتر و اسیدیته لازم را داشته باشد.
میتوان در قهوه ترک شیر ریخت؟
اگر درگیر کالری شماری نیستید، میتوانید شیر را جایگزین آب کنید و از طعم نرم و خامهای قهوه لذت ببرید.
آیا قهوه ترک بسیاری قوی و پرکافئین است؟
از نظر قدرت کافئین، این قهوه متوسط محسوب میشود.
نظر خود را بنویسید
نظرات