قهوه ماروچینو (Marocchino) یا موکا ماروچینو نوعی نوشیدنی قهوه است که از ترکیب اسپرسو، شیر، پودر کاکائو و شکلات ساخته میشود. نام این قهوه از واژه مراکشی ماروچینو گرفته شده که به نوعی چرم اطلاق میشود. رنگ و بافت این نوشیدنی بسیار به چرم مراکشی شباهت دارد، ازاینرو به آن ماروچینو میگویند.
ماروچینو نوشیدنی سنتی ایتالیایی است که طعمی لطیف و خامهای دارد. محبوبیت و طعم خوش این قهوه سبب شد تا به کشورهای دیگر نیز راه پیدا کند. ما نیز تصمیم داریم تا در این قسمت از مجله عالیس طرز تهیه قهوه ماروچینو، خواص، محدودیتهای مصرف و فوت و فنهای یک قهوه ماروچینو کافی شاپی را بررسی کنیم.
قهوه ماروچینو اجزایی مانند قهوه اسپرسو، شیر و شکلات دارد. هریک از این اجزا میتوانند خواص و مزایای خود را داشته باشند. در زیر به برخی از خواص محتمل قهوه ماروچینو اشاره میکنم:
مقدار مصرفی قهوه ماروچینو در طی روز به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ ازجمله سلامت شخص، تحمل کافئین، سن، جنسیت و سطح فعالیت فیزیکی. اما در حالت کلی، مصرف معتدل قهوه ماروچینو در روز حدود ۲ فنجان ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیلیتری است.
این مقدار در افرادی که به کافئین حساسیت دارند به روزی یک فنجان یا کمتر میرسد. در نتیجه بسته به شرایط بدنی خود از قهوه ماروچینو استفاده کنید.
با توجه به ترکیبات موجود در قهوه ماروچینو افرادی که در یکی از گروههای زیر قرار میگیرند بهتر است که از خوردن قهوه ماروچینو صرفنظر کنند یا با احتیاط بیشتری از این نوشیدنی لذت ببرند:
تمامی این موارد ممکن است پس از مصرف انواع قهوه ایجاد شود؛ بهخصوص نوشیدنیهایی که از ترکیب اسپرسو و شکلات تشکیل شده اند.
برای تهیه قهوه ماروچینو در خانه باید موارد زیر را آماده کرده و طبق دستور پیش رفت:
قهوه اسپرسو | ۱ شات |
شیر گرم | ۱ شات |
شکلات داغ | نصف شات |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چایخوری |
با هر روشی که میتوانید یک شات قهوه اسپرسو تهیه کنید. مقداری شیر را در یک قابلمه کوچک یا قهوه جوش گرم کنید. شیر را بهاندازهای روی حرارت قرار دهید که فقط گرم شود و به نقطه جوش نرسد. اگر به دماسنج دسترسی دارید، شیر گرم باید دمایی بین ۶۵ تا ۷۰ درجه سانتیگراد داشته باشد.
شیر گرم را به قهوه اسپرسو اضافه کنید. شکلات ذوب شده یا شکلات داغ را به آرامی به ترکیب قبلی اضافه کرده و در نهایت با مقداری پودر کاکائو یا خامه فرم گرفته تزیین کنید. نوش جان!
اگر با دستور تهیه قهوه موکا آشنا نیستید، به مقاله قهوه موکا چیست؟ سری بزنید.
قهوه ماروچینو یک نوشیدنی ایتالیایی است که از ترکیب شیر، شکلات داغ، قهوه اسپرسو و پودر کاکائو تهیه میشود. این نوشیدنی خوشطعم بافتی لایهلایه و خامهای دارد که مصرف آن برای افرادی که از تلخی قهوه بیزار هستند، خوشایند خواهد بود.
آنچه که در این قسمت از مجله عالیس بررسی شد به شما کمک میکند که قهوه ماروچینو را بهتر بشناسید، خواص، محدودیتهای مصرف، راز خوشمزه شدن و طرز تهیه آن را فرا بگیرید.
قهوه ماروچینو چیست؟
ماروچینو نوعی نوشیدنی قهوه خوشمزه است که از ترکیب شدن اسپرسو، شکلات داغ، شیر و پودر کاکائو ساخته میشود. این نوشیدنی تزیینی از فوم شیر، خامه، پودر کاکائو و دارچین دارد که هر کدام از ترکیبات آن به صورت لایهلایه افزوده میشود.
ترکیبات قهوه ماروچینو چیست؟
بسته به ذائقه و سلیقه شما میتوانید قهوه ماروچینو را با قهوه اسپرسو یا موکا، شکلات داغ یا شکلات خردشده، شیر گرم، پودر کاکائو، فوم شیر یا خامه و دارچین تهیه کنید.
چه کسانی نباید از قهوه ماروچینو استفاده کنند؟
بهطورکلی مصرف قهوه ماروچینو ایمن است اما میتواند برای افرادی که حساسیت به کافئین دارند یا به بیماریهای گوارشی، قلب و عروق و مشکلات خواب رنج میبرند هم بدون عارضه نباشد. از سوی دیگر به دلیل بالا بودن مقدار کافئین موجود در قهوه ماروچینو، مصرف آن برای خانمهای باردار خیلی مناسب نخواهد بود.
نظر خود را بنویسید