دسر پان اسپانیا یک دسر اصالتا اسپانیایی است که به دلیل خوشمزگی و سادگی آن به نوعی بینالمللی شده و در همه جای دنیا و از جمله ایران طرفداران زیادی دارد. این دسر یکی از خوشمزهترین و آسانترین دسرهاییست که میتوانید در مهمانیهای دورهمی و حتی مراسمهای مهم و مجلسی با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. برای تهیه دسر پان اسپانیا از مواد اولیهای مثل پودر کاکائو، کره، خامه، مغز گردو، موز و… استفاده میشود؛ به همین دلیل این دسر تقریبا برای هر سلیقهای حتی افراد بدغذا هم دلچسب و دوستداشتنی خواهد بود. در ضمن آمادهسازی دسر پان اسپانیا بسیار راحت است و وقت زیادی از شما نمیگیرد و به همین دلیل میتوانید زمانی که تدارکات زیادی برای یک مهمانی لازم دارید، در کوتاهترین زمان ممکن (نهایتا یک ساعت) یک دسر خوشمزه با ظاهر هیجانانگیز هم به منوی پذیراییتان اضافه کنید.
اگر به دنبال یک دسر شیک و آسان هستید، این رسپی را از دست ندهید و همین حالا آن را امتحان کنید.
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
تخممرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
نشاسته (بهتر است از نشاسته ذرت استفاده کنید) | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۴ لیوان (۱ لیتر) |
آرد سفید | یک دوم لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | یک دوم لیوان یا ۴۰ گرم |
موز | ۲ عدد |
بهتر است قبل از شروع کار این مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
۱-قدم اول برای تهیه دسر پان اسپانیا این است که تخممرغ، شکر و وانیل را درون یک کاسه مناسب بریزیم و ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی آنها را با هم مخلوط کنیم تا یک مایه روشن و کشدار بهدست بیاوریم.
۲-سپس باید شیر را درون یک قابلمه مناسب بریزیم و آرد و نشاسته را در قابلمه حاوی شیر الک کنیم. همزمان هم این مواد را به آرامی با هم مخلوط میکنیم تا به یک ترکیب یکدست برسیم. البته بهتر است برای اینکه مواد یکدست با هم ترکیب شوند، نشاسته را اول در کمی شیر سرد حل کنید و سپس به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
۳-در ادامه کار باید تخممرغ را هم به مخلوط شیر و آرد و نشاسته اضافه کنیم و هم بزنیم. حواستان باشد مخلوط تخممرغ را کمکم درون مخلوط شیر بریزید تا یکدستی آن از بین نرود. وقتی تخممرغ و مخلوط شیر و آرد و نشاسته را بهخوبی هم زدیم، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مخلوط شیر و تخممرغ را مداوم هم میزنیم تا مخلوط ما به یک غلظت مناسب برسد.
۴-بعد از اینکه مایه دسر بهاندازه کافی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و خامه صبحانه و کره را به آن اضافه میکنیم. باز هم مخلوط را آنقدر هم میزنیم تا مواد کاملا با هم ترکیب و مایه دسر یکدست شود.
۵-بعد از اینکه تمام مواد اولیه را آماده کردید نوبت به آمادهسازی دسر میرسد. شما میتوانید دسر پان اسپانیا را هم در قالب کاپ و فنجانهای تک نفره تهیه کنید و برای هر نفر یک فنجان کرم پان اسپین (پودینگ) سرو کنید و هم دسر را در یک ظرف بزرگ آماده کنید تا هرکس بتواند بهاندازهای که دوست دارد از دسر برای خودش بکشد. در این مرحله باید مایه دسر آمادهشده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنیم. به یکی از ظرفهای تقسیمشده مایه دسر پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رنگ مایه دسر تغییر کند.
۶-سپس بیسکویتهای پتیبور را خرد میکنیم و درون ظرف (یا فنجانها) که برای سرو دسر انتخاب کردهایم میریزیم. این کار را با اضافه کردن مقداری از مایه کاکائوییرنگ دسر روی بیسکویتها و ریختن مقداری مغز گردو روی آن ادامه میدهیم.
۷-در این مرحله نوبت به اضافه کردن موزها میرسد. موزها را پوستکنده و بهصورت حلقهای خرد میکنیم. حلقههای موز را روی مغز گردوها قرار میدهیم. حالا باید مایه دسر سفیدرنگ را به ظرف دسر اضافه کنیم. بعد از این کار هم مقداری پودر کاکائو روی دسر الک میکنیم.
۸-در نهایت باید دسر پان اسپانیا را برای ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال بگذاریم تا کاملا خنک شود و مزه کرم به خورد بیسکویت برود.
اگر دوست دارید میتوانید این دسر را در ۲ طعم متفاوت درست کنید. برای این کار باید قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به قابلمه شیر، مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید و فقط به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید. البته در این حالت باید مقدار کره وانیل و خامه را هم نصف کنید و آنها را در هر قابلمه بهصورت جداگانه بریزید. در ضمن میتوانید علاوه بر پودر کاکائو از زعفران هم استفاده کنید و یک دسر پان اسپانیا با رنگ و طعم متفاوت داشته باشید. یا میتوانید دسر را همراه با بستنی سرو کنید.
امیدواریم از خوردن دسر پان اسپانیا حسابی لذت ببرید.
دسر پان اسپانیا چیست؟
دسر پان اسپانیا یکی از معروفترین دسرهای اسپانیایی است که از مخلوطی ساده از پودر کاکائو، کره، خامه، مغز گردو، موز و… تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا چیست؟
برای تهیه کردن دسر پان اسپانیا شما به بیسکویت پتیبور، تخممرغ، شکر، نشاسته، شیر، آرد سفید، کره، خامه صبحانه، وانیل، پودر کاکائو، مغز گردو و موز نیاز دارید.
آیا میتوان دسر پان اسپانیا با طعمهای مخلوط درست کرد؟
بله میتوانید دسر پان اسپانیا را با ۲ طعم مختلف درست کنید. فقط کافیست در حین کار قبل از اضافه کردن پودر کاکائو به قابلمه شیر، مواد را به ۲ قسمت تقسیم کنید و پودر کاکائو را فقط به یک قسمت آن اضافه کنید. همچنین بهجای پودر کاکائو از زعفران استفاده کنید تا یک دسر پان اسپانیای زعفرانی داشته باشید.
منابع:
https://www.youtube.com/watch?v=IO_z6qonn6M
نظر خود را بنویسید