خواص قهوه عربی

قهوه یکی از نوشیدنی‌های مهم در سنت و فرهنگ خاورمیانه به‎حساب می‎آید. روش‌های مختلفی برای تهیه‎ی این نوشیدنی وجود دارد. البته در کنار روش تهیه، نوع قهوه و ادویه‌هایی که در تهیه‌ی این نوشیدنی به‎کار می‎روند، در طعم و عطر آن دخالت دارند.

یکی از محبوب‌ترین انواع قهوه، قهوه عربی است. قهوه‌ عربی خواص بسیاری دارد و جزو پرطرفدارترین قهوه‌ها‌ است. در این مقاله قصد داریم درباره‎ی خواص قهوه عربی صحبت کنیم. همراه ما باشید.

انواع قهوه عربی

انواع قهوه عربی

برخی از افراد، قهوه عربی را به نام قهوه‎ی ترک می‎شناسند. به‌طور کلی، این نوشیدنی به دو نوع قهوه سعودی یا القهوه و قهوه ترک تقسیم می‎شود. در بعضی جاها، قهوه‎ سعودی به نام قهوه عربی مرسوم است. حتی در کشور امارات، قهوه سعودی را با نام قهوه خلیجی می‎شناسند.

اگر به خوردن نوشیدنی‌‎های کاکائویی علاقه زیادی دارید، می‌‎توانید به مقاله‌ی طرز تهیه قهوه با پودر کاکائو مراجعه کنید و با این نوشیدنی کامل آشنا شوید.

خواص قهوه خلیجی

خواص قهوه خلیجی

معمولا قهوه‌ عربی در خاورمیانه مخصوصا عربستان سعودی، تهیه می‎شود. در این نواحی از خوردن این نوشیدنی به همراه خرما و شیرینی به صورت ویژه‎ استقبال می‎شود. البته در کنار طعم خوب این نوشیدنی، در ادامه با خواص یک فنجان قهوه عربی آشنا خواهیم شد.

قهوه عربی خاصیت ضدالتهابی دارد و انرژی‌زا است. مواد مغذی موجود در این نوشیدنی، برای تقویت انرژی بدن بسیار مفید است و به بدن کمک می‎کند تا بتواند فعالیت‌های روزانه‎ی خود را با انرژی کافی انجام دهد.

قهوه عربی به هضم غذا کمک بسیاری می‎کند و برای افرادی‎که مشکلات گوارشی دارند، بسیار مفید است. این نوشیدنی با افزایش سوخت‎وساز بدن، باعث هضم بهتر غذا می‎‏شوند.

همچنین خوردن قهوه عربی برای لاغری بسیار مفید است. معمولا افرادی‌که رژیم دارند، قهوه عربی را در برنامه نوشیدنی خود قرار می‎دهند.

این نوشیدنی منبع ویتامین ب6 و ب12 است و در تقویت سیستم ایمنی بدن، تولید گلبول‌های قرمز و سلامت چشم و پوست تاثیر زیادی می‌گذارد.

یکی دیگر از خواص قهوه عربی، کاهش استرس بدن است. این نوشیدنی به بهبود تمرکز و کاهش سموم بدن کمک می‎کند. در واقع استرس زیاد بدن ممکن است باعث ایجاد بیماری‎های سخت زیادی شود که سلامت بدن را به خطر می‎اندازد.

در واقع آنتی‎اکسیدان‌های موجود در این نوشیدنی باعث افزایش انرژی بدن می‎شوند و مواد نشاط‌آوری همانند، اکسی‌توسین، سروتونین یا اندورفین در بدن ترشح می‎شوند که در کاهش استرس نقش بسیاری دارند.

در کنار همه‎ی این‌ها، قهوه عربی در بهبود سرماخوردگی و آنفلانزا بسیار موثر است و به کاهش سردرد و میگرن کمک می‎کند. به علاوه، این نوشیدنی کلسترول بد بدن را کاهش می‎دهد و همانند یک چربی‎سوز قوی است.

قهوه عربی منبع پتاسیم است و سدیم کمی دارد و به تنظیم فشار خون کمک زیادی می‎کند. همچنین این نوشیدنی کالری کمی دارد.

اگر می‌خواهید با طرز تهیه قهوه عربی آشنا شوید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که به مقاله‌ی طرز تهیه قهوه عربی سر بزنید. در این مقاله به‎طور کامل به روش‌های تهیه این نوشیدنی پرداختیم.

عوارض قهوه عربیکا

عوارض قهوه عربیکا

اگر جزو افرادی هستید که قهوه عربیکا زیاد می‎خورید، به شما توصیه می‎کنیم که به سراغ نوشیدنی‌های طبیعی دیگر بروید و در مصرف قهوه، تعادل را حفظ کنید.

افرادی‎که بیماری خاص دارند، باید بدانند که نباید در مصرف قهوه زیاده‌‎روی کنند و حتما طبق دستور پزشک از این نوشیدنی مصرف کنند.

اگر بیماری قلبی دارید، باید بگوییم که غلظت زیاد قهوه عربی، مشکلات زیادی برای قلب شما به‎‌وجود می‎آورد. بنابراین حتما پیش از مصرف این نوشیدنی، با پزشک خود مشورت کنید و از مصرف مجاز قهوه عربی باخبر شوید.

اگر شما معمولا با مشکلاتی همانند کم‌خوابی یا بی‌خوابی دست و پنجه نرم می‌کنید، به شما پیشنهاد می‎کنیم که به‎صورت محدود قهوه عربی مصرف کنید. این نوشیدنی اختلالات خواب را افزایش می‎دهد.

اگر تمایل دارید درباره‎ی طرز تهیه انواع قهوه بدانید، به مقاله‌ی چگونه قهوه کف‌دار درست کنیم؟ سر بزنید و با روش تهیه‎ این نوشیدنی آشنا شوید.

تفاوت قهوه عربی و ترک

تفاوت قهوه عربی و ترک

قهوه ترک و قهوه عربی جزو نوشیدنی‌های پرطرفدار کافی‌شاپ‌‎ها هستند. معمولا بسیاری از افراد فکر می‎کنند که این دو نوشیدنی تفاوتی با هم ندارند. محققان پس از بررسی اصول تهیه قهوه عربی و قهوه ترک، به این نتیجه رسیدند که، تفاوت اصلی این دو نوشیدنی در نوع ادویه‎ موجود در آن‎ها است. در واقع، قهوه عربی هل و ادویه‌های مختلفی دارد، در حالی‌‎که در تهیه قهوه ترک از این ادویه‌ها استفاده نمی‎شود.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله خواندید، قهوه عربی یکی از نوشیدنی‎های محبوب خاورمیانه است. در تهیه‎ی این نوشیدنی از ادویه‎های مختلفی استفاده می‎شود. قهوه عربی خواص بسیاری دارد که از مهم‌ترین آن می‎توان به افزایش سوخت‎وساز بدن، کمک به هضم غذا، بهبود سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش انرژی بدن و کاهش استرس اشاره کرد.

البته این نکته را در نظر بگیرید که مصرف زیاد قهوه عربی عوارض بسیاری برای بدن دارد که به شما پیشنهاد می‎کنیم پیش از مصرف، با پزشک مربوطه مشورت کنید و برنامه نوشیدنی خود را درست بچینید.

سوالات متداول:

چگونه قهوه عربی باعث کاهش استرس می‎شود؟

آنتی‎اکسیدان‌های موجود در قهوه عربی باعث افزایش انرژی بدن می‎شوند و مواد نشاط‌آوری مانند اکسی‌توسین، سروتونین یا اندورفین در بدن ترشح می‎شوند که در کاهش استرس نقش بسیاری دارند.

قهوه ترک و قهوه عربی چه تفاوتی با هم دارند؟

تفاوت اصلی این دو نوشیدنی در نوع ادویه‎‎ی موجود در آن‌ها است.

انواع قهوه عربی کدامند؟

قهوه عربی به دو نوع قهوه سعودی یا القهوه و قهوه ترک تقسیم می‎شود. در بعضی از مناطق، قهوه‎ سعودی با نام قهوه عربی مرسوم است. حتی در کشور امارات، قهوه سعودی را با نام قهوه خلیجی می‎شناسند.

 

alis