ایتالیا از آن کشورهای محبوبی است که جاذبههای خاص و متفاوتی دارد؛ از معماری و تاریخ و هنر گرفته تا خوشمزهترین بخش آن که شامل انواع غذاها و دسرهای مختلف میشود! چه دوستدار غذاهای دریایی باشید چه ذائقه شما با غذاهایی مثل پیتزا و پاستا جور باشد، آنقدر تنوع انتخاب در غذاهای این کشور زیاد است که ناراضی نمیمانید! در این مطلب از عالیس قرار است درباره 8 رسپی از بهترین غذاهای ایتالیایی با شما صحبت کنیم. اگر میخواهید این بار یک تجربه خوشمزه و متفاوت داشته باشید، خواندن این 8 رسپی کمکتان میکند.
غذاهای ایتالیایی به طور گستردهای در سراسر جهان شناخته شده است و تعداد آنها بسیار بیشتر از پاستاهایی است که به اسم غذای ایتالیایی بین غذاهای ملل معروفاند. از پارمسان مرغ گرفته تا پیتزای ناپولیتن جزو بهترین رسپی غذاهای ایتالیایی است. لذت چشیدن طعم غذاهای ایتالیا را با این 8 دستورالعمل آسان و بیدردسر به آشپزخانه خود بیاورید.
فتوچینی بر عکس اسمی که دارد، یک پاستای ساده و خوشمزه است. اگر طرفدار پاستا هستید و دوست دارید طعم پاستاهای مختلف را تجربه کنید، فتوچینی را اصلاً از دست ندهید.
مواد لازم برای پخت فوتوچینی ایتالیایی شامل موارد زیر است:
برای پخت فتوچینی ایتالیایی پاستا را در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش بریزید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا کمی نرم و نیمهپخته شود. یک لیوان از آب پاستا را نگه دارید و پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کره را در قابلمه آب کنید، شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. شعله گاز را روی درجه ملایم قرار دهید و اجازه دهید سس پاستا با شعله کم بپزد. پاستا را به قابلمه اضافه و مواد را باهم مخلوط کنید. اگر سس پاستا غلیظ بود میتوانید برای رقیق کردن آن از آب پاستایی که قبل از این کنار گذاشتهاید استفاده کنید. اجازه دهید چند دقیقه پاستا و مواد روی شعله باشند تا سس به خورد پاستا برود. بعد از پخت کامل پاستا، با جعفری و فلفل تزئین کرده و نوش جان کنید.
ارزش غذایی فتوچینی ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
همه باید دستورالعمل مخصوص کوفته ایتالیایی را بشناسند؛ از آن غذاهای خوشمزه و فراموشنشدنی که میتواند یک مکمل عالی برای بسیاری از وعدههای غذایی باشد. این کوفتهها از 3 نوع مختلف گوشت تهیه میشوند: گوشت چرخکرده گاو، گوشت چرخکرده گوساله و سوسیس ایتالیایی.
مواد لازم برای پخت کوفتههای ایتالیایی شامل موارد زیر است:
نانهای باگت را خرد کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یک کاسه کوچک شیر بخیسانید. روغن زیتون را گرم کرده و پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید. گوشت گاو و گوشت گوساله را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پیاز، مخلوط خرده نان، تخممرغ، جعفری، سیر، نمک، فلفل سیاه، تکههای فلفل قرمز، پودر چاشنی گیاهان ایتالیایی و پنیر پارمسان را با یک کاردک لاستیکی با هم ترکیب کنید تا درنهایت همه مواد به خورد یکدیگر رفته و ترکیبی یکدست به وجود بیاید. روی آن را بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.
فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. برای اینکه مخلوط به دستتان نچسبد، کمی کف دستها را خیس کنید و مخلوط گوشت را به شکل گلولههای کوچک درآورید. گلولهها را روی ورقه روغنی که از قبل آماده کردهاید، بچینید. بعد از چیدن همه گلولههای مخلوط گوشت در سینی، سینی را به فری که از قبل گرم کردهاید، منتقل کنید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت غذا بگذرد. پس از پخت، میتوانید کوفتهها را به مدت ۱ تا ۲ ساعت به سس گوجهفرنگی موردعلاقه خود اضافه و نوش جان کنید.
ارزش غذایی کوفته ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
مرغ کاپریس از آن غذاهای ایتالیایی ساده است که طعم و مزه متفاوتی دارد. اگر میخواهید در سریعترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و با پروتئین بالا داشته باشید، کاپریس را حتماً امتحان کنید.
مواد لازم برای پخت مرغ کاپریس ایتالیایی شامل موارد زیر است:
روغن زیتون، آبلیمو، سیر، ریحان، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و اجازه دهید طعم هرکدام به خورد دیگری برود. سینههای مرغ را به قطعات مساوی تقسیم کنید و مخلوط بهدستآمده را روی مرغ بریزید و همه جای مرغها را با مخلوط بپوشانید. یک تا دو ساعت به مرغها زمان دهید تا استراحت کنند. در همین حین، سرکه بالزامیک را به مدت ۸ دقیقه بجوشانید و فرصت دهید تا گرمای آن گرفته شود.
بعد از تمام شدن زمان استراحت مرغها، آنها را در سینی گذاشته و داخل فری قرار دهید که با حرارت متوسط ۲۰ دقیقه گرم شده است. یکتکه پنیر موزارلا و یک تا دوتکه گوجهفرنگی را روی هر قطعه مرغ بگذارید و ترکیب را داخل فر بگذارید تا بعد از گذشتن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، همه مرغها بهخوبی مغزپخت شوند. مرغ کاپریس خود را با ریحان و سرکه بالزامیک ترکیب و نوش جان کنید.
ارزش غذایی مرغ کاپریس ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
ریزوتو از آن غذاهای ایتالیایی است که به نظر میرسد پخت آن دشوار و زمانبر است، اما ما به شما دستور پخت یک ریزوتوی خوشمزه قارچی را میدهیم که با پختنش خواهید فهمید چقدر غذای آسان و خوشمزهای است.
مواد لازم برای پخت ریزوتو قارچ شامل موارد زیر است:
قارچ پورچینی را در ظرف بریزد و یک لیتر آب جوش به آن اضافه کنید. ۲۰ دقیقه زمان دهید تا قارچها در آب خیس بخورند. بعد قارچها را آب بکشید و کمی از آب قارچ را نگهدارید. استاک سبزی را به آب قارچ اضافه کنید و تمام آب قارچها را بگیرید.
روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم و پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید. پیاز و سیر را روی حرارت گرم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. هر دو قارچ صدفی و پورچینی را خرد کرد و بعد از اضافهکردن نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
بعد از پختن قارچ نوبت به برنج میرسد. برنج را به مدت یک دقیقه در ماهیتابه بپزید، استاک سبزی را به آن اضافه کنید و کامل با هم ترکیب کنید. وقتی که برنج پخته شد و به قوام کافی رسید، به ترتیب و با فاصله کوتاهی قارچها، کره، پنیر پارمسان و جعفری خردشده را به برنج اضافه کنید. کمی هم بزنید و همه ترکیبات را با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط شدن، غذا آماده است، نوش جان کنید.
ارزش غذایی ریزوتو قارچ ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
پاستا با صدف و مارچوبه یک غذای کلاسیک ایتالیایی است. بسیار خوشمزه است و بهخاطر طعم فراموشنشدنی که دارد یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است.
مواد لازم برای پخت اسپاگتی با صدف ایتالیایی:
در دستور پخت ابتدا از مراحل درست کردن و آماده کردن صدفها شروع میکنیم. سه قاشق غذاخوری روغن را درون یک تابه دردار بریزید. اجازه دهید روغن کمی گرم شود و بعد سیر را به تابه اضافه کنید. سیر را به آرامی تفت دهید و بعد از چند دقیقه، صدف و مارچوبه را هم در تابه بریزید و تفت دهید. ماءالشعیر و کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن ترکیب، در تابه را ببندید. ۲ تا ۳ دقیقه زمان برای پخت صدفها کافی است، فقط در حین پختن صدفها، هر چندوقت یکبار تابه را تکان دهید تا صدفها باز شوند. مواد را از روی حرارت بردارید، فرصت دهید کمی خنک شوند و بعد صدفها را از پوسته محکمش جدا کنید.
مرحله بعدی نوبت به درست کردن پاستا میرسد. پاستا را به آب و نمک در حال جوش اضافه کنید. ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کمی نرم شوند. بعد از نرم شدن پاستا را آبکشی کنید.
در مرحله آخر پاستاها را به تابهای که مایع در آن است اضافه کنید، به خوبی مایع و پاستا را با هم مخلوط کنید تا به خورد هم بروند. بعد از پخت کامل پاستا و صدت جعفری خرید شده و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و نوشجان کنید.
ارزش غذایی پاستا صدف ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیا، مرغ توسکانی است که در شیر یا خامه درست میشود. تفت دادن مرغ در شیر باعث آبدار شدن، خوشمزه شدن و لطیفتر شدن گوشت آن خواهد شد. به همین دلیل است که این غذا را جزو غذاهای پرطرفدار ایتالیا میشناسند. با خوردن این مرغ قرار است یک طعم تکرارنشده تجربه کنید.
مواد لازم برای پخت مرغ توسکانی ایتالیایی:
برای پخت مرغ توسکانی ایتالیایی در ابتدا مقداری روغن درون تابه بریزید و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سینه مرغ را به قطعات نازک برش بزنید. هر دو طرف تکههای مرغ را با ادویههایی مثل نمک و فلفل یا هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید، مزهدار کنید. سپس مرغها را به تابهای که روغن در آن از قبل گرم شده است منتقل کنید. پخت مرغها را ۴ تا ۵ دقیقه و تا زمانی که طلایی و پخته شوند، ادامه دهید. بعد از پخت مرغها، آنها را از تابه خارج کنید، در یک بشقاب قرار دهید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند.
نوبت به درست کردن دیگر مواد مرغ توسکانی میرسد. در تابه دیگری کره را ذوب کنید. سپس قارچها را تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید و بعد از ۳۰ ثانیه، بلافاصله آرد را اضافه کنید تا خامی آرد گرفته شود.
آب مرغ را به قارچ، سیر و آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام ترکیبات با هم مخلوط شوند. وقتی آب مرغ شروع به جوشیدن کرد، نمک را اضافه کنید. بعد شیر و خامه مخلوط شده و بلافاصله پنیر پارمزان را به ترکیب اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
گوجه فرنگی خشک و اسفناج را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در آخر تکههای مرغ پخته شده را به تابه برگردانید و بعد از چند دقیقه حرارت دیدن و مخلوط کردن مواد، زیر تابه را خاموش کنید. مرغ توسکانی شما آماده است. با جعفری تزئین کنید. میتوانید پوره سیبزمینی و انواع سبزیجات را هم در کنار این مرغ خوشمزه نوشجان کنید.
ارزش غذایی مرغ توسکانی ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
پیشغذاها در فرهنگ غذایی ایتالیایی بسیار مهم هستند. به همان اندازه که میتواند تنوع غذایی زیادی در این کشور پیدا کنید، پیش غذاها هم متنوع و جذاباند. پولنتا یک پیشغذای اصیل ایتالیایی است که به کشورهای دیگری مثل برزیل و آرژانتین هم راه پیدا کرده و محبوب شده است. پولنتا را میتوانید به آسانی و در چند دقیقه درست کنید و از طعم خوش و متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم برای پولنتا ایتالیایی شامل موارد زیر است:
برای درست کردن پولنتا ابتدا نیاز به یک تابه بزرگ دارید. چهار پیمان شیر را با نمک داخل تابه بریزید و روی شعله قرار دهید. ۵ دقیقه زمان دهید تا شیر و نمک جوشیده شود، حرارت را کم کنید و به مرور آرد ذرت را به آن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا کاملا حل شود و یک ترکیب یکدست از آرد و شیر به دست آورید. دقت داشته باشید که قبل از ریختن آرد حتما آن را الک کنید و در زمان اضافه کردن آرد به تابه هم کم کم بریزید تا گلوله نشود.
در مرحله بعدی شعله حرارت را روی درجه ملایم قرار دهید و صبر کنید تا آرد بهخوبی قوام بیاید. سپس کره را اضافه کرده و در تابه را بگذارید. مواد برای پخته شدن نیاز به ۲۵ دقیقه حرارت متوسط دارند. مراقب باشید که مواد به کف تابه نچسبند و ته نگیرد، هر ۲ تا ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.
مرحله آخر پنیر خامهای را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. بعد از حل شدن کامل پنیر، پولنتای شما آماده است، نوش جان کنید.
ارزش غذایی پولنتا ایتالیایی در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
پیتزاها یکی از غذاهای بسیار محبوب ایتالیایی است. نمیشود درباره رسپی غذاهای ایتالیایی صحبت کنیم و هیچ حرفی از پیتزاهای محبوب این کشور نباشد! این بار میخواهیم پیتزا پاریجینا، یک پیتزای خوشمزه و متفاوت از ایتالیا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پیتزا پاریجینا شامل موارد زیر است:
پوره گوجه فرنگی را با ادویههایی مثل نمک، فلفل، آویشن و روغن زیتون مخلوط کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیر پیتزا رو روی آن پهن کنید. پوره گوجه فرنگی را روی خمیر بزنید (بهتر است تا فاصله 1/5 سانتیمتری لبههای خمیر را به گوجه آغشته نکنید). در مرحله بعدی ژامبونها را کمی با روغن زیتون تفت دهید و بعد روی گوجهها پهن کنید. پنیر موزارلا را هم روی ژامبونها بریزید. مجدد روی پیتزا را با خمیر هزارلا بپوشانید و لبههای اطراف خمیر پیتزا و خمیر هزارلا را به هم بچسبانید. روی سطح خمیر با چنگال چند سوراخ بزنید. برای رومال پیتزا هم زرده تخممرغ و شیر را مخلوط کرده و با برس روی تمام قسمتهای پیتزا بکشید. در آخر با کنجد تزئین کنید.
پیتزا را به فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، منتقل کنید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود. بعد از پخت کامل، نوشجان کنید.
ارزش غذایی پاریجینا در هر وعده غذا شامل موارد زیر است:
8 مورد از رسپی غذاهای ایتالیایی را به شما آموختیم. اگر میخواهید این بار یک غذای خوشمزه و فراموشنشدنی میل کنید و ساعاتی خوش در کنار عزیزان خود داشته باشید، پخت و میل کردن این غذاها میتواند عیش دورهمیها و کنار هم بودنهایتان را کامل کند. کنار این غذاهای خوشمزه، نوشیدنیهای گوارا را فراموش نکنید. میتوانید انواع نوشیدنیهای محبوب خود از ماءالشعیر تا نوشابههای مختلف را از عالیس تهیه کنید.
بهترین رسپی غذاهای ایتالیایی که میتوان با سبزیهای مختلف درست کرد، کدام است؟
ریزوتو قارچ و مرغ توسکانی جزو غذاهای ایتالیایی هستند که پایه اصلی آنها سبزیهایی قارچ و اسفناج است.
سادهترین غذاهای ایتالیایی که در زمان کمی پخته میشوند، کدام است؟
پولنتا یکی از پیش غذاهای بسیار آسان و سریعی است که میتوانید در حداقل زمان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
چه غذاهایی را میتوان با شیر و در سریعترین زمان درست کرد؟
فتوچینی ایتالیایی، کوفته، مرغ توسکانی، پولنتا و پیتزا پاریجینا از جمله غذاهای آسان و خوشمزهای هستند که بهراحتی و در کمتر از ۴۰ دقیقه میتوانید با شیر درست کنید.