به باور بسیاری از افراد، میوهی به یکی از اصیلترین و همینطور یکی از نوستالژیکترین میوههای ایرانی است. هر بار که نام این میوه به گوشمان میرسد، بدون شک یاد مربای آن میافتیم و صبحانههای قبل از مدرسه را به یاد میآوریم. اما شاید تعجب کنید اگر بشنوید که با این میوه، میتوان یکی از خوشطعمترین و مفیدترین چایها را نیز تهیه کرد.
بله؛ در این مقاله از مجله عالیس، میخواهیم طرز تهیه چای به را در کنار هم یاد بگیریم. این چای از جمله سادهترین نوشیدنیهایی است که میتوانید برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. در کنار طرز تهیه این چای، نگاهی به خواص چای به نیز خواهیم داشت. این چای میتواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. با ما همراه باشید.
برای تهیه چای به بدون شک به اولین و مهمترین چیزی که نیاز دارید، میوه به است. اگر میتوانید از میوه تازه و رسیده به استفاده کنید، حتماً این کار را انجام دهید. اما اگر به میوه تازه دسترسی ندارید، میتوانید از به خشک شده نیز استفاده کنید.
شما میتوانید در فصل این میوه، آن را تهیه کرده و خشک کنید، سپس هر موقع که هوس چای آن را کردید، در کمترین زمان ممکن تهیهاش کنید. درباره پوست انار نیز میتوان همین کار را کرد. پیشنهاد میکنیم که طرز تهیه چای پوست انار را نیز مطالعه کنید.
به (تازه یا خشک شده) | 1 عدد کوچک یا متوسط |
آب جوش | 3 پیمانه |
چاشنی (هل، چوب دارچین، زعفران یا گل سرخ) | به میزان لازم |
نبات (دلخواه) | به میزان لازم |
میزان مواد لازم در طرز تهیه چای به که اکنون ذکر شد، برای 3 نفر یا بهعبارتدیگر، برای 3 استکان چای کفایت میکند. اگر میخواهید مقدار بیشتر یا کمتری درست کنید، میتوانید میزان مواد اولیه را به نسبت مساوی، کاهش یا افزایش دهید. بهعلاوه، فراموش نکنید که اگر نسبت آب به مقدار به کمتر باشد، چای شما غلیظتر خواهد شد.
سادهترین نوشیدنی ممکن که میتوانید برای خود تهیه کنید، همین چای به است. هر ایرانی واقعی، حتی اگر کمترین میزان استعداد را در آشپزی داشته باشد، باز هم از پس تهیه این چای برخواهد آمد. شما میتوانید این چای خوشمزه را در کمتر از 30 دقیقه برای خود آماده کنید و از عطروطعم آن لذت ببرید.
بهطورکلی میتوان گفت که تهیه انواع چای، از سریعترین کارهای ممکن است. اگر دوست دارید انواع تازهای از چایها را امتحان کنید، پیشنهاد ما چای ماسالا است.
طرز تهیه چای ماسالا هندی را بلدید؟
در طرز تهیه چای به شما باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:
ابتدا به را بهخوبی شسته و پوست بگیرید. بعد از اینکه آن را پوست گرفتید، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. توجه داشته باشید که هراندازه قطعات شما کوچکتر باشد، عطروطعم چای شما نیز قویتر خواهد بود. به خردشده را کنار بگذارید.
اکنون به مقدار لازم، آب را داخل کتری ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. در همین حین، بهها را داخل قوری موردنظر خود بریزید. چاشنیهای دلخواه خود را نیز در همین زمان اضافه کنید. اضافهکردن چاشنیها به سلیقه شما بستگی دارد و اگر دوست داشتید، میتوانید این چای را بهصورت ساده دم کنید.
یک تکه کوچک نبات نیز داخل قوری بیندازید و در نهایت، آب جوش را اضافه کنید. با یک قاشق چایخوری، مقداری آب و به را هم بزنید. در قوری را ببندید و آن را روی کتری یا سماور قرار دهید. اجازه دهید که چای شما، به مدت 15 تا 20 دقیق دم بکشد. بیشتر از این زمان توصیه نمیشود.
در نهایت، استکان یا فنجانهای موردنظر خود را حاضر کنید. چای را از صافی عبور دهید و داخل فنجانها بریزید. روی هر فنجان یک یا چند پر گل سرخ قرار دهید. اکنون چای به شما آماده سروکردن است؛ نوشجان!
بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع چای ایرانی
چای به هرچند که بسیار ساده است و بدون پیچیدگی خاصی حاضر میشود، اما بههرحال نکات ظریفی در تهیه آن وجود دارد که میتوان از آنها بهعنوان فوت کوزهگری یاد کرد. اگر میخواهید چای به باکیفیتتر و خوشمزهترین داشته باشید، بد نیست که این موارد را بهخاطر بسپارید:
بیشتر بخوانید: انواع چای گیاهی
حال که طرز تهیه چای به و نکات مربوط به آن را یاد گرفتهایم، بد نیست که نگاهی به خواص این چای نیز داشته باشیم. مصرف این چای بهصورت روزانه، میتواند فواید بسیاری را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. اصولاً میتوان گفت که اکثر چایها، پرخاصیت هستند؛ برای همین، توصیه ما این است که خواص چای آلبالو را نیز مطالعه کنید.
از جمله خواص چای به میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
بیشتر بخوانید: خواص چای ترش
امروز در این مقاله، طرز تهیه چای به را در کنار هم یاد گرفتیم. این چای، یکی از متفاوتترین چایهای ایرانی است و علاوه بر رنگ و عطر بسیار دلنشین، فواید بسیاری نیز برای سلامت ما دارد. علاوه بر مراحل تهیه، نکات مهم در طرز تهیه این چای را نیز مرور کردیم و با خواص آن نیز آشنا شدیم. امیدواریم که این مقاله موردتوجه شما قرار گرفته باشد. شما چه چایهای متفاوت دیگری را میشناسید؟ آن را به ما نیز معرفی کنید.
برای شیرینکردن چای به چه کنیم؟
برای شیرینکردن این چای میتوانیم از عسل، نبات یا قند استفاده کنیم. اگر رژیم دارید میتوانید آن را بدون افزودنی مصرف کنید.
آیا میتوان در چای به از گلاب استفاده کرد؟
بله. برای داشتن عطر و مزهای بهتر، میتوانید مقداری گلاب به چای به خود اضافه کنید. این کار خواص چای را نیز بیشتر میکند.
آیا نوشیدن چای به برای پوست و مو نیز خوب است؟
بله. نوشیدن چای به بهصورت روزانه، میتواند موجب بهبود سلامت و زیبایی پوست و مو شما شود.
نظر خود را بنویسید