طرز تهیه چای به و نگاهی به خواص آن

به باور بسیاری از افراد، میوه‌‌ی به یکی از اصیل‌ترین و همین‌طور یکی از نوستالژیک‌ترین میوه‌های ایرانی است. هر بار که نام این میوه به گوش‌مان می‌رسد، بدون شک یاد مربای آن می‌افتیم و صبحانه‌های قبل از مدرسه را به یاد می‌آوریم. اما شاید تعجب کنید اگر بشنوید که با این میوه، می‌توان یکی از خوش‌طعم‌ترین و مفید‌ترین چای‌ها را نیز تهیه کرد.

بله؛ در این مقاله از مجله عالیس، می‌خواهیم طرز تهیه چای به را در کنار هم یاد بگیریم. این چای از جمله ساده‌ترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. در کنار طرز تهیه این چای، نگاهی به خواص چای به نیز خواهیم داشت. این چای می‌تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم در طرز تهیه چای به

مواد لازم در طرز تهیه چای به

برای تهیه چای به بدون شک به اولین و مهم‌ترین چیزی که نیاز دارید، میوه به است. اگر می‌توانید از میوه تازه و رسیده به استفاده کنید، حتماً این کار را انجام دهید. اما اگر به میوه تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از به خشک شده نیز استفاده کنید.

شما می‌توانید در فصل این میوه، آن را تهیه کرده و خشک کنید، سپس هر موقع که هوس چای آن را کردید، در کمترین زمان ممکن تهیه‌اش کنید. درباره پوست انار نیز می‌توان همین کار را کرد. پیشنهاد می‌کنیم که طرز تهیه چای پوست انار را نیز مطالعه کنید.

از جمله مواد لازم در طرز تهیه چای به می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به (تازه یا خشک شده) 1 عدد کوچک یا متوسط
آب جوش 3 پیمانه
چاشنی (هل، چوب دارچین، زعفران یا گل سرخ) به میزان لازم
نبات (دلخواه) به میزان لازم

میزان مواد لازم در طرز تهیه چای به که اکنون ذکر شد، برای 3 نفر یا به‌عبارت‌دیگر، برای 3 استکان چای کفایت می‌کند. اگر می‌خواهید مقدار بیشتر یا کمتری درست کنید، می‌توانید میزان مواد اولیه را به نسبت مساوی، کاهش یا افزایش دهید. به‌علاوه، فراموش نکنید که اگر نسبت آب به مقدار به کمتر باشد، چای شما غلیظ‌تر خواهد شد.

طرز تهیه چای به مرحله‌ به‌ مرحله

ساده‌ترین نوشیدنی ممکن که می‌توانید برای خود تهیه کنید، همین چای به است. هر ایرانی واقعی، حتی اگر کمترین میزان استعداد را در آشپزی داشته باشد، باز هم از پس تهیه این چای برخواهد آمد. شما می‌توانید این چای خوشمزه را در کمتر از 30 دقیقه برای خود آماده کنید و از عطروطعم آن لذت ببرید.

به‌طورکلی می‌توان گفت که تهیه انواع چای، از سریع‌ترین کارهای ممکن است. اگر دوست دارید انواع تازه‌ای از چای‌ها را امتحان کنید، پیشنهاد ما چای ماسالا است.

طرز تهیه چای ماسالا هندی را بلدید؟

در طرز تهیه چای به شما باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

ابتدا به را به‌خوبی شسته و پوست بگیرید. بعد از اینکه آن را پوست گرفتید، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. توجه داشته باشید که هراندازه قطعات شما کوچک‌تر باشد، عطروطعم چای شما نیز قوی‌تر خواهد بود. به خردشده را کنار بگذارید.

اکنون به مقدار لازم، آب را داخل کتری ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. در همین حین، به‌ها را داخل قوری موردنظر خود بریزید. چاشنی‌های دلخواه خود را نیز در همین زمان اضافه کنید. اضافه‌کردن چاشنی‌ها به سلیقه شما بستگی دارد و اگر دوست داشتید، می‌توانید این چای را به‌صورت ساده دم کنید.

یک تکه کوچک نبات نیز داخل قوری بیندازید و در نهایت، آب جوش را اضافه کنید. با یک قاشق چای‌خوری، مقداری آب و به را هم بزنید. در قوری را ببندید و آن را روی کتری یا سماور قرار دهید. اجازه دهید که چای شما، به مدت 15 تا 20 دقیق دم بکشد. بیشتر از این زمان توصیه نمی‌شود.

در نهایت، استکان‌ یا فنجان‌های موردنظر خود را حاضر کنید. چای را از صافی عبور دهید و داخل فنجان‌ها بریزید. روی هر فنجان یک یا چند پر گل سرخ قرار دهید. اکنون چای به شما آماده سروکردن است؛ نوش‌جان!

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع چای ایرانی

نکات مهم در طرز تهیه چای به

نکات مهم در طرز تهیه چای به

چای به هرچند که بسیار ساده است و بدون پیچیدگی خاصی حاضر می‌شود، اما به‌هرحال نکات ظریفی در تهیه آن وجود دارد که می‌توان از آن‌ها به‌عنوان فوت کوزه‌گری یاد کرد. اگر می‌خواهید چای به باکیفیت‌تر و خوشمزه‌ترین داشته باشید، بد نیست که این موارد را به‌خاطر بسپارید:

  • استفاده از به تازه، عطر و مزه چای شما را بسیار بهتر و قوی‌تر خواهد کرد.
  • برای داشتن رنگ چای بهتر، می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
  • در کنار به می‌توانید از سیب تازه یا خشک‌شده نیز استفاده کنید، این ترکیب عطر و مزه بسیار جالبی به شما خواهد داد.
  • با اضافه‌کردن مقداری آب‌لیمو تازه، می‌توانید چای به‌لیمو برای خود تهیه کنید.
  • به‌جای خردکردن به می‌توانید آن را رنده کنید و سپس از آن‌ها برای تهیه چای استفاده کنید.
  • در آخر، توجه کنید که چای شما بیشتر از 20 دقیقه دم نکشد، زیرا در عطر و مزه آن تأثیر منفی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: انواع چای گیاهی

خواص و فواید چای به

حال که طرز تهیه چای به و نکات مربوط به آن را یاد گرفته‌ایم، بد نیست که نگاهی به خواص این چای نیز داشته باشیم. مصرف این چای به‌صورت روزانه، می‌تواند فواید بسیاری را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد. اصولاً می‌توان گفت که اکثر چای‌ها، پرخاصیت هستند؛ برای همین، توصیه ما این است که خواص چای آلبالو را نیز مطالعه کنید.

از جمله خواص چای به می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • مصرف روزانه این چای می‌تواند موجب بهبود جریان خون شود و سلامت قلب و عروق را تضمین کند.
  • این چای می‌تواند فشارخون را کاهش داده و از تجمع کلسترول نیز جلوگیری کند.
  • مصرف چای به در زنان باردار نیز بسیار مفید است؛ می‌تواند از سقط‌جنین در ماه‌های اول جلوگیری کند و تهوع‌های صبحگاهی را کاهش دهید. بنا بر باور‌های سنتی نیز می‌تواند موجب زیبا شدن نوزاد شود.
  • این چای سرشار از فیبر است و می‌تواند موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شود. به‌علاوه می‌تواند کلیه‌ها را نیز پاک‌سازی کند.
  • مصرف چای به قبل از غذا می‌تواند از اشتهای کاذب جلوگیری کند و به‌مرورزمان، از چاق و اضافه‌وزن جلوگیری کند.
  • مصرف روزانه این چای می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و احتمال ابتلا به انواع بیماری‌ها را از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا، کاهش دهد.
  • چای به سرشار از آنتی‌اکسیدان است و مصرف مرتب آن می‌تواند رادیکال‌های آزاد بدن را از بین برده و از بروز انواع سرطان‌ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: خواص چای ترش

کلام آخر

امروز در این مقاله، طرز تهیه چای به را در کنار هم یاد گرفتیم. این چای، یکی از متفاوت‌ترین چای‌های ایرانی است و علاوه بر رنگ و عطر بسیار دلنشین، فواید بسیاری نیز برای سلامت ما دارد. علاوه بر مراحل تهیه، نکات مهم در طرز تهیه این چای را نیز مرور کردیم و با خواص آن نیز آشنا شدیم. امیدواریم که این مقاله موردتوجه شما قرار گرفته باشد. شما چه چای‌های متفاوت دیگری را می‌شناسید؟ آن را به ما نیز معرفی کنید.

سؤالات متداول

برای شیرین‌کردن چای به چه کنیم؟

برای شیرین‌کردن این چای می‌توانیم از عسل، نبات یا قند استفاده کنیم. اگر رژیم دارید می‌توانید آن را بدون افزودنی مصرف کنید.

آیا می‌توان در چای به از گلاب استفاده کرد؟

بله. برای داشتن عطر و مزه‌ای بهتر، می‌توانید مقداری گلاب به چای به خود اضافه کنید. این کار خواص چای را نیز بیشتر می‌کند.

آیا نوشیدن چای به برای پوست و مو نیز خوب است؟

بله. نوشیدن چای به به‌صورت روزانه، می‌تواند موجب بهبود سلامت و زیبایی پوست و مو شما شود.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis