ژله همیشه یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است. فرقی نمیکند که مهمانی دورهمی باشد یا تولد یا حتی یک بعدازظهر گرم تابستانی بعد از کار و مدرسه، همیشه خوردن یک ظرف ژله خوشرنگ و خوشمزه که احتمالا ترکیبی از طعمهای مختلف است شما را سرحال میآورد. ژله شیر توتفرنگی و شیر نارگیل هم یک ژله دورنگ است که از ترکیب ژله و شیرهای طعمدار درست میشود. درست کردن این دسر عالی و خنک زمان زیادی هم از شما نمیگیرد و میتوانید حتی صبحها قبل از رفتن به سر کار آن را آماده کنید و در یخچال بگذارید تا وقتی به خانه برگشتید یک دسر خوشمزه داشته باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله انگور قرمز
مواد لازم برای تهیه ژله شیر توتفرنگی و شیر نارگیل
پودر ژله آلوئهورا | یک بسته |
پودر ژله توتفرنگی | یک بسته |
شیر نارگیل عالیس | نصف پیمانه |
شیر توتفرنگی عالیس | نصف پیمانه |
آبجوش | ۲ پیمانه |
نکته: برای هر طعم ژله یک پیمانه آبجوش لازم است.
با ترکیب طعمهای مختلف شیر و پودرهای مختلف ژله، میتوانید طعمها و رنگهای خلاقانهٔ جدیدی هم بسازید.
طرز تهیه ژله شیر توتفرنگی و شیر نارگیل با شیرهای طعمدار عالیس
۱-ابتدا باید پودر ژله آلوئهورا را در یک پیمانه آب گرم حل کنید. یعنی باید پودر ژله آلوئهورا و آب جوش را در یک ظرف بریزید و مدام هم بزنید تا پودر ژله شما بهخوبی حل شود.
۲-سپس باید شیر نارگیل را به مایه ژله خود اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
۳-حالا مایه ژله را در ظرف میریزید و اجازه میدهید تا در یخچال استراحت کند و بهخوبی خودش را بگیرد.
۴-در این مدت میتوانید ژله شیر توتفرنگی خود را آماده کنید. درست مثل ژله شیر نارگیل باید ابتدا پودر ژله توتفرنگی را در آب جوش حل کنید و سپس شیر توتفرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵-وقتی مایه ژله شیرتوتفرنگی آماده شد، آن را به ظرفی که ژله شیرنارگیل را در آن ریخته و آماده کردهاید اضافه کنید و دوباره ظرف را در یخچال بگذارید تا طعم دوم ژله هم خودش را بگیرد و سفت شود.
۶-برای تزئین هم میتوانید از بستنی و توتفرنگی خردشده و… استفاده کنید.
همانطور که دیدید آماده کردن این ژله دورنگ و خوشمزه اصلا سخت نیست. آماده کردن و مخلوط کردن و ریختن هر رنگ ژله در ظرف کمتر از ۵ دقیقه طول میکشد، اما قسمت اصلی کار منتظر ماندن بین سفت شدن دو لایه است. در واقع باید با صبر و حوصله اجازه دهید که ژلهها کاملا خودشان را بگیرند. معمولا نیاز است هر طعم ژله حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند تا بهخوبی سفت شود.