یکی از نوشیدنیهای بسیار مقوی و لذیذ که عموماً موردپسند افراد زیادی قرار میگیرد؛ شیر موز است. در دستهبندی خوراکیها برخی معتقدند که شیر موز یک نوشیدنی غلیظ است و برخی دیگر بر این باورند که شیر موز نوعی شیک است.
از این رو طرز تهیه و فوت و فنهای مربوط به این خوشمزه دوستداشتنی قدری متفاوت خواهد بود که در صورت وارد نبودن بر راز خوشمزه شدن شیر موز، نوشیدنی شما سیاه و طعمی نامتعارف پیدا خواهد کرد. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که در این قسمت از مجله عالیس علت سیاه شدن شیر موز و طرز تهیه اصولی آن را بررسی کنیم.
شیر موز به علت ساختار و ارزش غذایی که دارد در دسته خوراکیهای مقوی و سالم قرار میگیرد. زیرا شما میتوانید به مقدار قابلتوجهی ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین ب۱۲، کلسیم، فسفر، پروتئین، پتاسیم، زینک، منیزیم، کولین و سلنیوم را در این نوشیدنی پیدا کنید. به همین دلیل مصرف شیر موز فواید زیر را برایتان به همراه دارد:
در بسیاری از موارد ما شاهد سیاه شدن شیر موز پس از تهیه آن هستیم. گاهی اوقات نوشیدنی ما پس از چند دقیقه سیاه میشود و گاهی هم یک یا چند ساعت پس از آمادهسازی تغییر رنگ میدهد. درهرصورت این موضوع خوشایند نخواهد بود و حتی ممکن است که باعث صرف از نوشیدن شیر موز خانگیمان شود.
اما چرا شیر موز سیاه میشود؟ بهطورکلی این موضوع به ۲ عامل بستگی دارد که در صورت رعایت آن میتوانید در خانه شیر موز خوشمزه و خوشرنگ و لعابی تهیه کنید.
اگر شما بتوانید یک شیر موز باکیفیت تهیه کنید بهراحتی میتوانید انواع دسر و نوشیدنی را با کمک آن در خانه فراهم کنید. بهعنوانمثال شیر موز یکی از اجزای اساسی دستور پخت کیک موزی خوشمزه با شیر موز عالیس است.
چگونه شیر موز درست کنیم تا سیاه نشود؟ برای ساخت شیر موز خانگی که سیاه نشود باید ابتدا ۲ عدد موز سالم و رسیده را شسته و خشک کنید. در صورت تمایل، موزها را برای ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شود. بهمحض خروج موزها از فریزر، آنها را پوست گرفته و خرد کنید.
مخزن مخلوطکن را با شیر و موز خردشده پر کنید. اگر به دنبال طعمی شیرین هستید، یک قاشق چایخوری عسل یا شکر نیز به نوشیدنیتان بیفزایید. توصیه میشود که شیر موز را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
تمامی طرز تهیهها اعم از دسر، نوشیدنی، پلو، خورش، خوراک، کیک و سایر نمونهها دارای نکات طلایی و مهمی هستند که در صورت آگاه نبودن به آنها احتمال موفقیت ما برای داشتن یک خروجی ایدهآل کاهش پیدا میکند.
علت سیاه شدن شیر موز نیز یکی از رازهای تهیه این نوشیدنی است. آنچه که در این قسمت از مجله عالیس بررسی شد به شما نشان داد که عدم رعایت بهداشت و نحوه نادرست تهیه این نوشیدنی عاملی برای سیاه شدن آن خواهد بود.
شیر موز دارای چه مواد مغذی است؟
ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین ب۱۲، کلسیم، فسفر، پروتئین، پتاسیم، زینک، منیزیم، کولین و سلنیوم از جمله ویتامینها و مواد مغذی موجود در شیر موز هستند.
آیا دیابتیها میتوانند شیر موز بنوشند؟
بله. شیر موز یک نوشیدنی مقوی برای دیابتیها، ورزشکاران و کودکان است؛ اما توصیه میشود که افراد دیابتی، شیر موز را با شیر کمچرب و بدون شیرینکننده مصرف کنند.
چرا شیر موز سیاه میشود؟
دو عامل در پس سیاه شدن شیر موز وجود دارد؛ عدم رعایت بهداشت و طریقه نادرست تهیه آن. اگر شما موز را بهخوبی نشویید، از مواد اولیه باکیفیت استفاده نکنید و با اصول ساخت و نگهداری شیر موز آشنا نباشید، نوشیدنیتان سیاه خواهد شد.
نظر خود را بنویسید
نظرات