به طور مستمر پزشکان و محققان در مطالب علمی و پژوهشی بسیاری به خواص سیب و زعفران اشاره داشتهاند. دانستن طرز تهیه مربا سیب و طرز تهیه شربت سیب و زعفران باعث میشود تا این دو ماده اولیه را بهخوبی در برنامه غذایی خود جای داد. مصرف شربت سیب و زعفران به دلیل طبیعت گرم و تری که دارد سبب میشود تا بدن شما در برابر برخی اختلالات و بیماریها ایمن بماند. آماده کردن این نوع شربت در خانه اصلاً کار پیچیدهای نیست و بهراحتی و در هر فصلی قابلتهیه است؛ اما توصیه میکنیم از این شربت در ایام روزهداری و روزهای گرم سال حتماً استفاده کنید.
در این مقاله از مجله عالیس قصد داریم ۴ طرز تهیه شربت سیب و زعفران را بررسی کنیم تا شما بتوانید بسته به مواد در دسترس این نوشیدنی دلچسب را در خانه تهیه و میل کنید.
نوشیدن شربت سیب و زعفران به دلیل دارا بودن عناصری همچون ویتامین ب ۶، ویتامین ب ۱۲، کلسیم، فسفر، سدیم، فیبر، ویتامین سی، فیتوکمیکالها و پلیفنولها بر اختلالات و بیماریهای بسیاری تأثیر مثبت میگذارد. برای مثال شما میتوانید بدن خود را در برابر عوامل بیماریزا و اختلالات زیر ایمن نگه دارید:
برای آشنایی هر چه بیشتر با خواص آب سیب روی آن کلیک کنید.
برای داشتن شربت سیب و زعفران معمولاً به چند روش و با چند نوع مواد اولیه میتوان دستبهکار شد. در این دستور تهیه قصد داریم شربت سیب و زعفران را به کمک آب سیب تهیه کنیم که یکی از آسانترین طرز تهیه شربت سیب و زعفران است.
آب سیب | ۲ لیتر |
میخک | ۲ عدد |
چوب دارچین | ۱ تکه کوچک |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده غلیظ | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۱.۵ لیتر |
آبلیمو | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۵۰۰ گرم |
این نوع شربت سیب و زعفران را میتوانید به مدت ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده مقداری یخ و آب خنک همراه شربت کنید تا به غلظت مناسب برسد.
برای تهیه این نوع شربت سیب و زعفران دیگر نیازی به آب سیب نیست. شما میتوانید سیبها را با پوست یا بدون پوست خرد کرده یا رنده کنید.
پوره سیب | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۲ لیتر |
هل | ۲ عدد |
چوب دارچین | ۱ تکه کوچک |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده غلیظ | ۴ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق چایخوری |
برای سرو شربت سیب و زعفران که با این روش تهیه شده است، باید هر بار با مقداری آب مخلوط کنید تا غلظت و شیرینی آن به درجه مناسب برسد.
این دستور شربت سیب و زعفران که از قدیمالایام توسط کدبانوهای باسلیقه تهیه میشد به مواد اولیه زیر نیاز دارد. همچنین باید مطابق دستور و نکات تکمیلی آن پیش بروید.
سیب خرد شده | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۲ لیتر |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده غلیظ | ۴ قاشق غذاخوری |
میخک | ۲ عدد |
دارچین | ۱ تکه متوسط |
سرکه | ½ قاشق چایخوری |
ماندگاری این نوع شربت سیب و زعفران خانگی به ۶ ماه تا یک سال هم میرسد. توصیه میکنیم این نوع شربت سیب و زعفران را حتماً در یخچال نگهداری کنید تا عمر نگهداری آن بالا برود.
شما در این نوع دستور تهیه آسانترین شربت سیب و زعفران را خواهید آموخت. کافی است مواد زیر را فراهم کرده و طبق دستور پیش بروید.
آب سیب | ۳ لیوان |
زعفران دمکرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
دارچین | ۱ تکه کوچک |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
این نوع شربت سیب را نهایتاً ۵ تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله عالیس ۴ طرز تهیه شربت سیب و زعفران را به همراه نکات تکمیلی آن در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. علاوه بر اینها با خواص این نوشیدنی لذیذ نیز آشنا شدید. اکنون شما قادر هستید که با توجه به مواد در دسترس و آسانترین راه ممکن برای خود و عزیزانتان شربت سیب و زعفران سالم و بدون مواد نگهدارنده تهیه کنید. چنانچه تجربه یا سؤالی در رابطه با این طرز تهیهها دارید، لطفاً برایمان پیغام بگذارید. در صورت مفید بودن مطالب این مقاله، آن را برای دوستان خود ارسال کنید.
شربت سیب و زعفران را با چه نوع سیبی میتوان تهیه کرد؟
فرقی نمیکند که سیب شما چه رنگ یا چه طعمی داشته باشد. سیب زرد، سبز و قرمز با طعمها ترش و شیرین مناسب تهیه شربت سیب و زعفران هستند.
در صورت عدم دسترسی به میخک امکان حذف آن از ترکیب شربت سیب و زعفران وجود دارد؟
بله. درصورتیکه به هر طعمدهندهای مانند میخک، هل، دارچین یا گلاب دسترسی نداشتید میتوانید آن را از ترکیب شربت سیب و زعفران حذف کنید.
چه موادی را میتوان جایگزین شکر موجود در شربت سیب و زعفران کرد؟
شکر قهوهای و عسل کاندید مناسبی برای جایگزین شدن با شکر سفید هستند. فقط توجه داشته باشید که عسل را به مواد گرم اضافه نکنید.
نظر خود را بنویسید