طرز تهیه چای سیب

هرچند که ما ایرانی‌ها فقط با چای سیاه انس داریم و آن را تاج سر خود می‌کنیم، اما باید این حقیقت را بدانید که چای انواع و اقسام مختلفی دارد. هزار و یک نوع چای متنوع در دنیا وجود دارد که هر کدام مزه و عطر و خواص خودشان را دارند. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که می‌خواهند تجربه‌های جدید را امتحان کنند، چای سیب گزینه‌ای مناسب برای شماست.

در این مقاله از مجله عالیس، طرز تهیه چای سیب را در کنار یکدیگر یاد خواهیم گرفت. این چای را می‌توان در تمام فصل‌ها تهیه کرده و همان‌طور که پیداست، مواد اولیه آن نیز همیشه در دسترس است. شما می‌توانید این چای را به ساده‌ترین و البته ارزان‌ترین شکل ممکن تهیه کنید. علاوه بر دستور تهیه، خواص چای سیب را نیز مرور خواهیم کرد.

مواد لازم در طرز تهیه چای سیب

مواد لازم در طرز تهیه چای سیب

تنها مواد اولیه‌ای که شما برای تهیه چای سیب به آن‌ها نیاز خواهید داشت، موارد زیر هستند:

سیب (ترجیحا قرمز) 4 عدد کوچک
آب 4 پیمانه
چوب دارچین (اختیاری) 1 عدد
بادیان ستاره‌ای (اختیاری) 1 عدد
زنجبیل تازه (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
عسل یا نبات (اختیاری) به میزان لازم

این مقدار از مواد اولیه که در طرز تهیه چای سیب مشاهده کردید، می‌توانید برای 4 نفر کافی باشد. اگر دوست دارید که مقدار کمتری از این چای درست کنید، تنها کافی است که مقدار هر یک از مواد اولیه را به نسبت مساوی کاهش دهید. توجه داشته باشید که هر یک از مواد اختیاری تنها برای بهبود عطر و مزه این چای هستند. اگر هر یک از آن‌ها را در خانه موجود دارید، می‌توانید در چای سیب خود استفاده کنید. توصیه می‌کنیم که طرز تهیه آب سیب داغ با دارچین را نیز مطالعه کنید.

روش تهیه چای سیب

طرز تهیه چای سیب بسیار آسان است. این چای را می‌توان در کمتر از 30 دقیقه تهیه کرده و از مزه خوش آن لذت ببرید. با هر مقدار مهارتی که در آشپزی‌کردن داشته باشید، باز هم می‌توانید با دستوری که در ادامه در اختیار شما قرار خواهیم داد، این چای دلپذیر را آماده کرده و در کنار عزیزان میل کنید.

در طرز تهیه چای سیب باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

ابتدا سیب‌ها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس هر یک از آن‌ها را پوست گرفته و پوستشان را کنار بگذارید. سیب‌ها را قاچ کنید و هسته آن‌ها را نیز جدا کنید. (اگر هسته‌ها را جدا نکردید هم اشکالی ندارد.) سپس سیب‌ها داخل یک قابلمه یا هر ظرف مناسب دیگر بریزید. روی سیب‌ها آب بریزید و ظرف را روی شعله قرار دهید.

حرارت را روی درجه متوسط تنظیم کنید، اجازه دهید که آب جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، اجازه دهید که 10 دقیقه قُل بزند. چاشنی‌های اختیاری را نیز می‌توانید در همین مرحله اضافه کنید. بعد از این مدت‌زمان، شعله را خاموش کنید و سپس در قابلمه را روی آن قرار دهید. اجازه دهید که سیب‌ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در همین حالت باقی بمانند.

بعد از این مدت، چای سیب شما آماده است. چای را از صافی عبور دهید و در ظروف سرو (استکان یا فنجان) بریزید. سیب‌های باقی‌مانده در قابلمه را نیز می‌توانید جداگانه میل کنید. به سلیقه خود مقداری عسل یا نبات همراه با لیمو به چای اضافه کرده و آن را نوش جان کنید. این چای را می‌توانید نهایتا تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

خواص چای سیب چیست؟

خواص چای سیب چیست؟

حال که طرز تهیه چای سیب را یاد گرفته‌ایم، بد نیست که نگاهی به خواص این نوشیدنی نیز داشته باشیم. چای سیب یکی از مفید‌ترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید به‌صورت روزانه برای حفظ سلامتی بدن خود نوش جان کنید. سیب بهترین منبع طبیعی برای پتاسیم به شمار می‌رود. همچنین این میوه سرشار از فیبر و کربوهیدرات نیز است. مصرف آن به‌صورت چای می‌تواند شما را به بهترین شکل از مواد مغذی این میوه بهره‌مند کند. پیشنهاد می‌کنیم که نگاهی به مقاله خواص چای ترش نیز داشته باشید.

از جمله مهم‌ترین خواص چای سیب می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • مصرف روزانه یک لیوان از این چای، می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را تا حد زیادی تقویت کرده و شما را در برابر بیماری‌ها مقاوم سازد.
  • این چای خاصیت ضدالتهابی دارد و مصرف آن می‌تواند برای کاهش واکنش‌های التهابی و آلرژیک بدن موثر باشد.
  • مصرف این چای می‌تواند سلامت دستگاه قلب و عروق شما را تضمین کرده و احتمال بیماری‌های قبلی را تا حد زیادی کاهش دهد.
  • این چای برای بینایی نیز بسیار مفید است. اگر حس می‌کنید که بینایی شما ضعیف شده، توصیه می‌کنیم که آن را به‌صورت روزانه مصرف کنید.
  • این چای می‌تواند برای درمان یبوست بسیار مفید باشد. همچنین می‌توان از آن برای تقویت دستگاه گوارش نیز استفاده کرد.
  • مصرف این چای می‌تواند سلامت استخوان‌های شما را تضمین کند. پتاسیم موجود در این چای، بهترین ماده مغذی برای سلامت استخوان است.
  • اگر دیابت دارید، مصرف این چای می‌تواند در کنترل آن موثر باشد. قندخون خود را می‌توانید با نوشیدن چای سیب کاهش دهید.

کلام آخر

در این مقاله از بلاگ عالیس، طرز تهیه چای سیب را در کنار یکدیگر یاد گرفتیم؛ دیدیم که تهیه این چای چقدر ساده بود و همچنین چقدر می‌توانست برای ما ارزان تمام شود. همچنین در این مطلب نگاهی به خواص چای سیب هم داشتیم و دیدیم که میل‌کردن آن به‌صورت روزانه چقدر می‌تواند برای سلامت ما مفید باشد. امیدواریم که این مطلب به‌اندازه کافی شما را برای تهیه و نوش جان کردن این چای متفاوت، وسوسه کرده باشد!

سوالات متداول

آیا می‌توان در طرز تهیه چای سیب از چاشنی‌های دیگری هم استفاده کرد؟

بله؛ شما می‌توانید در این چای از هر چاشنی دیگری که دوست داشتید نیز استفاده کنید. برخی از افراد در این چای از زنجبیل تازه، هل یا میخک نیز استفاده می‌کنند.

آیا می‌توان در چای سیب از چای سیاه هم استفاده کرد؟

اگر می‌خواهید چای سیب خود را به روش ترکیه‌ای درست کنید، می‌توانید در آن از مقداری از پودر چای سیاه هم استفاده کنید. این کار مزه متفاوتی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

آیا می‌توان در طرز تهیه چای سیب از پرتقال هم استفاده کرد؟

بله. شما می‌توانید در طرز تهیه این چای از پرتقال تازه هم استفاده کنید. در این صورت چای شما سرشار از ویتامین ث و مزه‌ای شگفت‌انگیز خواهد داشت.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis