دستور پخت کیک موزی خوشمزه با شیر موز عالیس

کیک موزی یکی از شیرینی‌های محبوبی است که می‌تواند در یک عصرانه دورهمی ساده یا حتی در یک جشن تولد رسمی و پر زرق‌وبرق سرو شود. شاید تهیه کیک موزی با استفاده از خود موز و… کمی‌ وقت‌گیر و زمان‌بر باشد، برای همین می‌توانید با این دستور پخت کیک موزی و با استفاده از شیر موز عالیس یک کیک موزی جذاب درست کنید. کیکی که به خوشمزگی کیک‌های موزی دیگر باشد و با آن‌ها هیچ فرقی نداشته باشد.

مواد لازم برای پخت کیک موزی

روغن ۱۴۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
شیر موز ۱ لیوان پر

طرز تهیه کیک موزی

۱-تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و با هم‌زن یا مخلوط‌کن هم بزنید.

۲-سپس روغن و شیر موز را اضافه کنید.

۳-در آخر هم بیکینگ پودر و آرد را به این مخلوط اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا ترکیب مایه کیک شما یک‌دست شود.

۴-حالا مایه کیک را در قالب بریزید و برای تقریبا ۴۵ دقیقه در دمای در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی موزی در خانه

کیک موزی شما به همین سرعت و سادگی آماده شد و می‌تواند یک کیک میان وعده ساده اما مقوی برای اهالی خانه باشد. اگر طعم گردو در کیک و مخصوصا کیک موزی را دوست دارید می‌توانید در مرحله قبل و بعد از اضافه کردن تمام مواد یک مشت گردوی خرد‌شده هم به این رسپی اضافه کنید و در مایه کیک‌تان بریزید.

alis