Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
  • Chapters
  • descriptions off, selected
  • captions off, selected

      دستور پخت کیک موزی خوشمزه با شیر موز عالیس

      کیک موزی یکی از شیرینی‌های محبوبی است که می‌تواند در یک عصرانه دورهمی ساده یا حتی در یک جشن تولد رسمی و پر زرق‌وبرق سرو شود. شاید تهیه کیک موزی با استفاده از خود موز و… کمی‌ وقت‌گیر و زمان‌بر باشد، برای همین می‌توانید با این دستور پخت کیک موزی و با استفاده از شیر موز عالیس یک کیک موزی جذاب درست کنید. کیکی که به خوشمزگی کیک‌های موزی دیگر باشد و با آن‌ها هیچ فرقی نداشته باشد.

      مواد لازم برای پخت کیک موزی

      روغن ۱۴۰ گرم
      شکر ۲۰۰ گرم
      بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
      وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
      تخم‌مرغ ۴ عدد
      آرد ۲۵۰ گرم
      شیر موز ۱ لیوان پر

      طرز تهیه کیک موزی

      ۱-تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و با هم‌زن یا مخلوط‌کن هم بزنید.

      ۲-سپس روغن و شیر موز را اضافه کنید.

      ۳-در آخر هم بیکینگ پودر و آرد را به این مخلوط اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا ترکیب مایه کیک شما یک‌دست شود.

      ۴-حالا مایه کیک را در قالب بریزید و برای تقریبا ۴۵ دقیقه در دمای در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

      بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی موزی در خانه

      کیک موزی شما به همین سرعت و سادگی آماده شد و می‌تواند یک کیک میان وعده ساده اما مقوی برای اهالی خانه باشد. اگر طعم گردو در کیک و مخصوصا کیک موزی را دوست دارید می‌توانید در مرحله قبل و بعد از اضافه کردن تمام مواد یک مشت گردوی خرد‌شده هم به این رسپی اضافه کنید و در مایه کیک‌تان بریزید.

      alis