بستنی موزی خانگی، یکی از بهترین انتخابها برای میانوعده است؛ بهویژه در روزهای تابستان و گرم تابستان! از آنجاییکه هر چیزی خانگیاش طعم و مزه دیگری دارد، در این مقاله تصمیم گرفتیم درباره طرز تهیه بستنی موزی خانگی آن به ۵ روش متفاوت و خوشمزه با شما صحبت کنیم. همراه ما باشید.
آنچه در ادامه میخوانید، سالمترین و سادهترین روش برای تهیه بستنی موزی خانگی است. برای درستکردن این بستنی لذیذ و سالم، تنها به ۳ عدد موز احتیاج دارید. ابتدا موزها را پوست بگیرید و حلقهحلقه خرد کنید. سپس آنها را داخل یک زیپ کیپ بریزید بهطوری که موزها روی هم قرار نگیرند. همچنین میتوانید داخل ظرف مناسبی یک عدد کاغذ روغنی پهن کنید و حلقههای موز را روی آن بچینید. موزها را باید یک شب تا صبح داخل فریزر قرار دهید.
بعد از گذشت این مدت، موزها را از فریزر خارج کنید و با استفاده از غذاساز یا مخلوطکن، آنها را بهاندازهای که مخلوط یکدست و منسجمی بهدست آید، پوره کنید. ترکیب بهدستآمده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و با تکههای موز یا هر ماده دیگری که دوست دارید، تزئین کنید.
اگر دنبال یک دسر پرطرفدار، خوشمزه و درعینحال ساده برای میهمانیها یا دورهمیهای خود میگردید، این بستنی گزینهای عالی و همهپسند خواهد بود. برای تهیه این بستنی، به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
داخل ظرف مناسبی کاغذ روغنی پهن کنید و حلقههای موز را روی آن قرار دهید (حلقههای موز نباید رویهم قرار بگیرند). ظرف را به مدت 3 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا موزها یخ بزنند. بعد از گذشت این مدت موزها را به همراه شیر و خامه داخل مخلوطکن بریزید و تا زمانی که مخلوط نرم و یکدستی بهدست آید، آنها را هم بزنید.
مواد بستنی را داخل ظرف درداری بریزید و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. سپس در ظرف را بگذارید و آن را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی خوب ببندد. بعد از این مدت میتوانید با اسکوپ بستنی را قالب بزنید و با تزئینات دلخواه سرو کنید. نوش جان.
بستنیدوستها معمولاً با آغوش باز از فالوده هم استقبال میکنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید و دوست دارید خودتان در منزل فالوده درست کنید، مقاله طرز تهیه فالوده را بخوانید.
عطر و طعم این بستنی خانگی خوشمزه، هرکسی را شیفته خود خواهد کرد. برای درستکردن بستنی موزی کرهای، به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
موزها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آنها را در ظرف مناسبی با شکر قهوهای و کره مخلوط کنید. ظرف را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید شکر با دمای ۲۰۰ درجه آب شود. پس از آنکه شکر کمی آب شد، ظرف را بیرون بیاورید و پس از آنکه مواد را بهخوبی هم زدید، دوباره به داخل فر بازگردانید.
بعد از گذشت تقریباً ۴۰ دقیقه که موزها نرم و قهوهایرنگ شدند، ظرف را از فر خارج کنید و موزها را بلافاصله داخل مخلوطکن بریزید. حتماً پیش از سردشدن و سفتشدن مواد آنها را پوره کنید. بعد از پوره کردن موز، مواد باقیمانده را داخل مخلوطکن بریزید و مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
بعد از آنکه مواد بهخوبی با هم ترکیب شدند و به غلظت و قوام لازم رسیدند، آنها را داخل ظرف مناسب بریزید و 7 تا 8 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس بستنی را بهدلخواه اسکوپ بزنید و با تزئینات دلخواه سرو و نوش جان کنید.
مگر کسی هم هست که طعم بستنی موزی شکلاتی را دوست نداشته باشد؟ این بستنی حتی سختپسندترین ذائقهها را هم شیفته خود خواهد کرد! در طرز تهیه بستنی کاکائویی با موز، به این مواد اولیه نیاز داریم:
موزها را پوست بگیرید و آنها را از وسط برش دهید. تکههای موز را داخل زیپ کیپ بریزید و به مدت حداقل ۸ ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس، موزها را داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید و آنها را حسابی پوره کنید. نصف پوره موز را بردارید و در ظرف دیگری بریزید.
پودر کاکائو، شکر و شکلات صبحانه را به موزهای باقیمانده در مخلوطکن بریزید و مجدداً آن را روشن کنید تا مواد بهخوبی با یکدیگر ترکیب شوند. بستنی کاکائویی را داخل ظرف دیگری بریزید و به هر دو ظرف، پسته یا گردوی پودر شده اضافه کنید و هم بزنید.
روی ظرفها را سلفون بکشید و آنها را داخل فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرید. ظرفها باید حداقل ۵ ساعت داخل فریزر بمانند. در این مدت، حتماً هر ۲ ساعت یکبار مواد داخل ظرف را با قاشق هم بزنید تا بستنی حجیمتر شود. بعد از این مدت، ظرفها را از فریزر خارج کنید و آن را بهدلخواه تزئین و سرو کنید.
یخدربهشتها، از جمله نوشیدنیهایی هستند که در روزهای گرم به دادمان میرسند. برای آنکه بدانید چطور میتوانید شربت این نوشیدنی گوارا را درست کنید، مقاله طرز تهیه شربت یخ در بهشت را بخوانید.
آنچه خوبان همه دارند، این بستنی یکجا در خود جای داده است. کافی است یکبار این بستنی را امتحان کنید تا برای همیشه شیفته و شیدای آن شوید. برای درستکردن این بستنی، باید مواد اولیه زیر را آماده کنید:
شیر، شکر و نشاسته را داخل قابلمهای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. مواد را مرتباً با هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و پس از آنکه ترکیب کمی غلیظ شد، وانیل را به آن اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه دیگر مایه بستنی را هم بزنید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
قابلمه را کنار بگذارید تا مواد داخل آن خنک شود. برای اطمینان از اینکه مایه بستنی بهخوبی خنک شده باشند و روی آن چربی تشکیل نشود، گهگاهی مواد را هم بزنید. سپس، بستنی را داخل قالب مخصوص بریزید و داخل آن چوب بستنی قرار دهید. قالبها را به مدت ۸ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرد.
یکی از نوشیدنیهای محبوب موزی، اسموتی موز است که در مقاله چگونه اسموتی موز درست کنیم، درباره روش تهیه آن صحبت کردیم.
برای آنکه بستنیتان از هر لحاظ عالی و خوشمزه شود، حتماً نکات زیر را حین پختن آن رعایت کنید:
اگر تمایل دارید بستنیهای متنوع درست کنید، به شما پیشنهاد میکنیم که به مقاله طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی سر بزنید و با این بستنی خوشمزه آشنا شوید.
خوراکیها بهترین بهانه برای دور هم جمعکردن عزیزانمان است و چه بهانهای بهتر از بستنی، آن هم بستنی موزی خانگی! در مقاله حاضر ۵ دستورالعمل ساده و متفاوت را برای طرز تهیه بستنی موزی خانگی و سالم در اختیار شما قرار دادیم. شما از چه دستورالعملی برای درستکردن بستنی خانگی استفاده میکنید؟ آن را با ما به اشتراک بگذارید.
سادهترین روش برای درستکردن بستنی موزی خانگی چیست؟
کافی است موز را به مدت چند ساعت فریزر کنید و سپس آن را با استفاده از مخلوطکن و غذاساز پوره کنید.
برای درستکردن بستنی موزی آیا میتوان از سایر میوهها هم استفاده کرد؟
بله، منتها بهشرط آنکه طعم آنها بر موز غالب نشود.
آیا بستنی موزی را بدون خامه هم میتوان درست کرد؟
بله، اما استفاده از خامه، قوام و غلظت بستنی را بیشتر میکند.