طرز تهیه شیک کلاسیک با ماءالشعیر مالت عالیس

طعم‌های شکلاتی همیشه طرفداران ویژه و مخصوص به خود را دارند. به همین دلیل عموماً دوستداران این خوراکی خواستنی برای جست‌وجو طعم آن نوشیدنی‌هایی را میل می‌کنند که بر پایه شکلات تهیه شده باشد. در این قسمت از مجله عالیس شما با طرز تهیه شیک کلاسیک آشنا خواهید شد. اگر از طعم نوشیدنی‌های مالت، قهوه و دسرهای خامه‌ای لذت می‌برید این طرز تهیه برای شماست.  با تهیه این شیک فرصت این را دارید که طعمی متفاوت، ظاهری زیبا با دستوری فوق‌العاده آسان و درعین‌حال حرفه‌ای را تجربه کنید.

خواص بسیاری برای شیک کلاسیک وجود دارد؛ از تنظیم فشارخون و قند خون گرفته تا تقویت قلب و کنترل استرس نمونه‌ای از فواید این شیک است. فسفر، پتاسیم، سلنیوم، کلسیم، منگنز، منیزیم، آهن، مس، ویتامین کا، ب۱۲ و آ نمونه‌ای از مواد مغذی موجود در شیک کلاسیک هستند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک شکلاتی با شیرکاکائو عالیس

مواد لازم:

بستنی شکلاتی ۱ پیمانه
شکلات تلخ نصف پیمانه
اسپرسو ۱ فنجان
مالت کلاسیک عالیس ۱ لیوان

طرز تهیه:

برای تهیه شیک کلاسیک به یک دستگاه مخلوط‌کن یا غذاساز نیاز دارید. بستنی وانیلی یا بستنی شکلاتی برای ساخت این شیک مناسب هستند. اسپرسویی که در این دستور به کار گرفته می‌شود باید کاملاً سرد باشد. شکلات تخته‌ای را با کره داخل ماکرو فر یا روی بخار کتری بگذارید تا کاملاً ذوب شود. دقت داشته باشید که همه مواد اولیه باید خنک و نسبتاً سرد باشند.

بستنی نیمه­منجمد را داخل مخزن مخلوط‌کن بریزید. اسپرسو، شکلات تخته‌ای و ماءالشعیر مالت عالیس را به آن اضافه کنید. دستگاه را با دور متوسط روشن کرده تا مواد به‌خوبی یک‌دست شوند. به‌محض اینکه به مایعی غلیظ رسیدید، مخلوط‌کن را خاموش کرده و شیک کلاسیک را داخل ظرف مخصوص بریزید.

روی نوشیدنی را می‌توانید با پودر قهوه، پودر نسکافه، خامه فرم گرفته، ترافل یا سس شکلات تزیین کنید. شیک کلاسیک شما حاضر است. نوش جان.

بیشتر بخوانید: میلک شیک نارگیل و موز با شیر نارگیل عالیس

سؤالات متداول

شیک کلاسیک چه خواصی دارد؟

کنترل استرس، تقویت قلب، تنظیم فشارخون و قند خون از جمله خواص شیک کلاسیک است.

برای تهیه شیک کلاسیک از چه نوع بستنی می‌توان استفاده کرد؟

بستنی شکلاتی انتخاب بسیار خوبی برای ساخت شیک کلاسیک است؛ اما در صورت در دسترس نبودن بستنی شکلاتی می‌توانید از بستنی وانیلی برای تهیه شیک کلاسیک  هم کمک بگیرید.

چرا باید اسپرسویی که در تهیه شیک کلاسیک به کار می‌رود، خنک باشد؟

اگر اسپرسو خنک نباشد باعث می‌شود تا بافت شیک رقیق شده و از حالت اصلی آن خارج شود و روی طعم نهایی هر چند اندک اما تأثیر خواهد گذاشت.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis