ژیلاباسلام وقت بخیر ..به نظر من باید شیر پاستوریزه هم یکم جوشانده بشه درسته شیرها تاریخ دارن ولی در فروشگاها اکثرا از صبح تا ظهر توی یخچال نمیزارن چون سرشون خیلی شلوغه یا تاریخ گذشته اکثر فروشگاها میفروشن اگر کسی نگاه نکند به تاریخ شیر برابر با مسمومیت خواهد بود. تازه به خصوص در فصل های گرم تاریخ شیر به روز بوده اما بعد از جوشاندن شیر بریده . من همیشه شیر پاستوریزه را به خاطر اطمینان از هر لحاظ چند دقیقه میجوشانم به کارخانه هم دراین زمونه خیلی هم اطمینان نیست
طلامن شیر رو به صورت سرد یا حتی ولرم دوست ندارم و همیشه شیر پاستوریزه رو داغ مصرف میکن فکر نمیکردم شیر پاستوریزه با گرم شدنش خواصش رو از دست میده
نظرات آیا شیر پاستوریزه باید جوشانده شود؟
فکر نمیکردم شیر پاستوریزه با گرم شدنش خواصش رو از دست میده