کره جنوبی از جمله کشورهایی است که تغذیه در آن از اهمیت زیادی برخوردار است. این کشور تنوع غذایی بالایی دارد که بیشتر آنها از مواد خوراکی سالم و مقوی تشکیل میشوند. علاوه بر غذا، نوشیدنی هم در فرهنگ غذایی این کشور اهمیت و تنوع زیادی دارد. نوشیدنیهای کرهای طعم خاص و متفاوت و ظاهر جذاب و دوستداشتنی دارند. در این مطلب به معرفی چند نوشیدنی کره ای کیوت که حتما در سفر به این کشو باید امتحان کرد میپردازیم.
اگر اهل فیلم و سریالهای کرهای باشید، یکی از چیزهایی که حتما در این فیلمها مشاهده کردهاید، تنوع غذایی بالای مردم این کشور است و در هر وعده، غذاهای مختلفی سر میز آنها وجود دارد. به جز غذا، نوشیدنیها نیز در کره دارای انواع مختلفی هستند.
مردم کره معمولا از نوشیدنیها در وعدههای صبحانه، عصرانه و بهطور کل میانوعدهها استفاده میکنند و حین غذا تنها نوشیدنی مصرفی آنها آب است. نوشیدنیهای کرهای به لطف مواد اولیه خاصی که در تولید آنها استفاده میشود، ظاهری متفاوت دارند و در نگاه اول شما را جذب خود کنند. در ادامه با چند نوشیدنی کره ای کیوت آشنا خواهید شد.
شاید عجیب باشد که اولین نوشیدنی این لیست، شیر موزی که در همه دنیا استفاده میشود، باشد اما شیر موز کرهای کمی متفاوت با شیرموزهای دیگر است. این نوشیدنی در کره معمولا با بطریهای پلاستیکی خاص کوتاه وچاق عرضه میشود. در کره جنوبی این نوشیدنی به شکل غلیظ تهیه میشود و در تولید آن تنها از موز فراوان و شیر استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: چگونه شیر موز درست کنیم؟
یکی دیگر از نوشیدنیهای محبوب کره جنوبی، چای حباب دار یا بابل تی است. این نوشیدنی را با نامهای دیگری مانند چای شیر تاپیوکا و چای شیر مروارید هم میشناسند. برای تهیه این نوشیدنی از ترکیب چای شیرین شده با شیر، دانههای تاپیوکا و انواع سیروپ یا آبمیوهها استفاده میشود. این نوشیدنی معمولا به صورت سرد و همراه با نیهای بزرگ سرو میشود تا خوردن حبابهای آن به راحتی انجام شود.
چای اومیجا دیگر نوشیدنی کره ای کیوت است که از توت اومیجا یا ۵ طعم تهیه میشود. کرهای ها معتقدند که این توت 5 طعم شیرین، ترش، شور، تلخ و تند را همزمان دارد و در نوشیدنی تهیه شده با آن هم، تمام این مزهها احساس میشوند. چای اومیجا، یک نوشیدنی پرخاصیت است که به خصوص در درمان سرماخوردگی کمک زیادی میکند.
از دیگر نوشیدنیهای محبوب کرهای میتوان به چای سیترون یا یوجا اشاره کرد. این نوشیدنی به خصوص در فصل سرد زمستان بسیار محبوب است و پای ثابت میانوعدههای کرهای محسوب میشود. ماده اولیه این چای مرکباتی شبیه لیمو است که برشهای آن را با شکر و آب جوش ترکیب کرده و دم میکنند. این چای پرخاصیت به درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی در زمستان، کمک زیادی میکند.
بیشتر بخوانید: نوشیدنی های معروف کره ای
یکی دیگر از نوشیدنیهای محبوب کرهای که با گلهای زرد و سفید داوودی تهیه میشود، چای گوخوا است. نکته جالب در مورد این چای، فرآیند متفاوت تولید آن است. برای تهیه ماده اولیه چای گوخوا، ابتدا گلهای زرد و سفید داوودی را جمع و خشک میکنند. سپس آنها را به مدت یک ماه در عسل نگهداری میکنند و بعد از آن با این ترکیب چای دم میکنند.
چای جو یک نوشیدنی محبوب دیگر در کره جنوبی است که برای تهیه آن از دانههای بو داده جو استفاده میکنند. این چای به شکل سرد سرو شده و جزو نوشیدنیهای همراه غذا نیز محسوب میشود. جالب است بدانید کرهای این چای را مانند آب و برای رفع عطش استفاده میکنند و جزو نوشیدنیهایی است که مصرف روزمره دارد.
سیکی، سیخی یا سیخیه یکی دیگر از نوشیدنیهای جذاب و متفاوت کرهای است. این نوشیدنی با پودر مالت جو، شکر، برنج و گاهی با دانه میوه کاج تهیه میشود. طعم این نوشیدنی شیرین است و پای ثابت مهمانیها و جشنهای سنتی کره محسوب میشود. کرهایها معتقدند که این نوشیدنی خواص زیادی دارد و بهخصوص برای هضم غذا بسیار متفاوت است.
هواچا به تمام پانچهای غیر الکلی در کره گفته میشود که با ترکیبات مختلف میوهها و گلها که در آبمیوه یا شربت آب و عسل خیس شده باشند. یکی از محبوبترین انواع هواچا در کره جنوبیی، سابوک است که برای تهیه آن هندوانه را به برشهای کوچک تقسیم کرده و همراه با دیگر میوههای فصل در یخ، آب هندوانه و عسل قرار میدهند. اگر به این ترکیب علاقه دارید، توصیه میکنیم مقاله انواع چای میوه ای برای آشنایی با دیگر روشهای تهیه نوشیدنی با میوهها را نیز مطالعه کنید.
شیک هه نیز یک نوشیدنی کره ای کیوت محسوب میشود که بیشتر در جشنها و اعیاد مورد استفاده قرار میگیرد. این نوشیدنی هم در خانه قابل تهیه است و هم میتوان آن را از بازار خریداری کرد. این نوشیدنی از آب، مالت جو، شکر و برنج پخته شده که در آب شناور است، تهیه میشود.
از نوشیدنیهای تابستانه کره جنوبی میتوان به چای ماسیل یا آلو سبز اشاره کرد. این چای با شربت غلیظی که از آلو سبز گرفته میشود، تهیه شده و همراه با آب گازدار یا آب معمولی سرو میشود. این نوشیدنی را میتوان در تابستان به صورت خنک و در زمستان به صورت گرم سرو کرد.
چای ذرت هم جزو نوشیدنیهای محبوب در کره است که با استفاده از کاکل ذرت یا الیاف ذرت خشک شده تهیه میشود. چای ذرت طعمی متفاوت دارد و اگر به دنبال تجربه مصرف یک نوشیدنی خاص هستید، حتما باید آن را امتحان کنید.
علاوه بر چای و دمنوش که از گیاهان و میوههای تهیه میشوند، قهوه هم جایگاه ویژهای در منوی نوشیدنیهای کرهای دارد و قهوه دالگونا یکی از آنها است. این قهوه کفدار که با قهوه فوری، آب و شکر تهیه میشود یک میان وعده سنتی کرهای است که در بعضی رستورانها به عنوان دسر هم سرو میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دالگونا کافی
یکی دیگر از نوشیدنیهای کرهای که ارزش غذایی بالایی دارد و یک گزینه عالی برای صبحانه محسوب میشود، چای یولمو یا اشک ایوب است. این چای از دانهای به همین نام تهیه شده و همراه با مغزیجاتی مانند گردو و بادام زمینی به یک نوشیدنی انرژیزا و مقوی تبدیل میشود.
یکی دیگر از انواع نوشیدنیهای انرژیزا در کره جنوبی، باکوس است که طرفداران زیادی هم دارد. این نوشیدنی از ترکب آب، شربت ذرت، شکر و اسید آمینه تورین تشکیل میشود و معروفترین نوشیدنی انرژیزا در کره است.
این نوشیدنی فوقالعاده مقوی از دارچین، زنجبیل، دانه فلفل، خرمالو خشک و عسل تهیه شده و هم به شکل گرم و هم به شکل سرد سرو میشود. این نوشیدنی طبع گرمی دارد و برای افراد سرد مزاج و حفظ قوای بدن در زمستان یک گزینه مناسب محسوب میشود.
در این مطلب از مجله عالیس در مورد چند نوشیدنی کره ای کیوت که محبوبیت بالا و جایگاه ویژهای در کره دارند، صحبت کردیم. شاید تصور کنید که این نوشیدنیها صرفا از ظاهری جذاب و متفاوت برخوردار هستند اما در فرهنگ غذایی کشور کره، سالم بودن غذاهای مصرفی، حتی نوشیدنیها از اهمیت زیادی برخوردار است. شما چه نوشیدنیهایی را میشناسید که به کشور کره تعلق داشته باشند؟ آیا نوشیدنیهای معرفی شده را امتحان کردهاید؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید.
محبوبترین نوشیدنی در کره چیست؟
چای جو در کره بسیار محبوب است و مانند بسیاری از نوشیدنیها به دلیل خواصی که برای سلامتی دارد، استفاده میشود. بسیاری از کرهای این چای را مانند آب روزانه مینوشند و معتقدند که به پاکسازی بدن آنها کمک میکند.
مزایای مصرف سوجو چیست؟
مصرف سوجو مزایای مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به جلوگیری از بروز سکته مغزی اشاره کرد. این نوشیدنی همچنین به رفع انسداد گوش نیز کمک میکند.
کرهای ها صبحها چه مینوشند؟
از محبوبترین نوشیدنیها برای وعده صبحانه در کره میتوان به چای سبز، چای جو، چای سیترون، چای زنجبیل، چای جنسینگ، چای برگ خرمالو و اومیجا تئو اشاره کرد.
نظر خود را بنویسید