مارشمالو یک شیرینی خوش طعم، جویدنی و پر طرفدار است که سطح پودری و شکری دارد. مارشمالو بر خلاف ظاهر سادهای که دارد از خواص بینظیر غذایی برخوردار است. این شیرینیهای کوچک پفکرده را چه خودتان درست کنید و چه آنها را بخرید به دلیل ترکیبات شیمیایی و بافت آنها یک خوراکی جادویی هستند. همه مواد تشکیلدهنده مارشمالوها به بافت و طعم لذتبخش آنها کمک میکنند.
در این مقاله از مجله عالیس با تعریف مارشمالو و چند روش برای تزیین نوشیدنی با استفاده از این شیرینی همراه شما هستیم.
ترکیبات مارشمالو شامل شکر، شربت ذرت و ژلاتین بهعلاوه مقداری هوا است! مارشمالو اساساً کفی است که توسط ژلاتین تثبیت میشود. در مارشمالو، کف از هوای معلق در مخلوط شکر مایع تشکیل شده است.
ژلاتین که اساسیترین ماده تشکیلدهنده در ترکیبات مارشمالو است، بهعنوان دیوارهای عمل میکند که تمام شکر و طعم خوشمزه مارشمالو را تثبیت میکند و به مارشمالو بافت کشسان و لطیفی میبخشد. ژلاتین با تجزیه کلاژن به مولکولهای پروتئینی کوچکتر ساخته میشود.
کلاژن ترکیبی ساختاری از قطعات خمیده و سفت است که به ژلاتین خاصیت ارتجاعی میبخشد. این خاصیت ارتجاعی همان چیزی است که خوراکی سالم و جذابی مانند مارشمالو نیاز دارد.
مارشمالوهای گیاهی نیز وجود دارند و بهجای ژلاتین از پروتئین سویا و کاراگینان استفاده میکنند. کاراگینان از جلبک دریایی بهدست میآید. به اندازه ژلاتین سفت نیست، اما بافت مارشمالو را حفظ میکند.
شربت ذرت نیز یکی دیگر از مواد تشکیلدهنده مارشمالوها هستند. بسته به نوع شربت ذرت که با ساکارز مخلوط میشود، مارشمالوها میتوانند طیف وسیعی از بافتها را از جویدنی تا لطیف داشته باشند.
آبنبات مارشمالو مدرن از شربت ذرت، دکستروز، ژلاتین و آلبومین تخممرغ تهیه میشود. مخلوطی از این مواد تا حدود ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۱۵ درجه سانتیگراد) حرارت داده میشود، تا 2 یا 3 برابر حجم اولیهاش زده میشود و طعمدار میشود.
مارشمالو با بافتهای متنوعی که توضیح داده شد یک شیرینی همهکاره است که هر نوع بافت آن بهنوعی در آشپزی مورداستفاده قرار میگیرد. مارشمالو را میتوان در تهیه انواع نوشیدنی گرم و سرد، رسپی کیک اسفنجی، شکلاتی و … و تهیه انواع دسر استفاده کرد.
مارشمالو کبابی نیز یک خوراکی محبوب و خوشمزه است. استفاده در تزیین خوراکیها یک مورد دیگر از مصارف مارشمالو است. تزیین غذا، مواد خوراکی شیرین مانند بستنیها و انواع نوشیدنی پرکاربردترین آنها هستند. در ادامه میخواهیم به تزیین نوشیدنی با مارشمالو بپردازیم.
استفاده از مارشمالو در نوشیدنیها امروزه بسیار محبوب است. مارشمالو بیشتر در کوکتلها و انواع نوشیدنیهای سرد و گرم مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه تزیین نوشیدنی با انواع مارشمالو و استفاده از آن بهعنوان یک جلوه بصری خوشمزه و طعمدهنده عالی، رواج یافته است.
آیسپک یک نوشیدنی سرد و محبوب است که از مارشمالو میتوان برای تزیین آن استفاده کرد. با کمک مقاله طرز تهیه آیسپک میتوانید این نوشیدنی جذاب را تهیه کنید.
یک نوشیدنی خوشمزه و گرم از شیر توتفرنگی را تصور کنید. میتوانید با چند ماده اولیه ساده این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید و در روزهای سرد زمستان از نوشیدن آن لذت ببرید. میتوانید با استفاده از شکلات سفید و شیر توتفرنگی این نوشیدنی گرم را تهیه کنید. در کمتر از 5 دقیقه این نوشیدنی خوشمزه آماده میشود و قطعاً باب دل کودکان خواهد بود.
شیر توتفرنگی، خامه، شکر، چیپس شکلات سفید و توتفرنگی یخزده را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی شعله قرار دهید تا گرم شود و یک شکلات داغ مخملی توتفرنگی را در دستان خود داشته باشید. روی هر لیوان را با کوهی از مارشمالوی سفید بپوشانید و با یک توتفرنگی تازه تزیین کنید.
این لیوان شکلات داغ برای خود و خانوادهتان تهیه کنید. این نوشیدنی قطعا مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت. یک لیوان شکلات داغ توتفرنگی با کوه مارشمالو را در دست بگیرید و جرعهجرعه از نوشیدن آن لذت ببرید.
در روزهای سرد، شکلات داغ تلخ هم یک نوشیدنی پرطرفدار است. کافی است لیوان شکلات داغ تلخ خود را با یک مشت مارشمالو بپوشانید و روی آن کمی پودر شکلات و کاکائو رنده کنید. این نوشیدنی ساده را با طعم منحصربهفرد مارشمالو امتحان کنید؛ طعم غنی و شکلاتی با ترکیبی مناسب از شیرینی و گرما که قطعاً از آن لذت خواهید برد. این نوشیدنی را برای فرار از دنیا و دریافت چند جرعه شادی به خود هدیه کنید. میتوانید این نوشیدنی را با یک کوکی یا کیک شکلاتی همراه کنید. پس حتما تزیین نوشیدنی با مارشمالو را امتحان کنید.
روشهای بسیاری برای تهیه شکلات داغ خانگی وجود دارد و ترکیبات و افزودنیهای متنوعی میتوان به آن اضافه کرد.
یک نوشیدنی خوشمزه و خنک که از مارشمالو تهیه شده و با مارشمالو تزیین میشود هم میتواند انتخاب خوبی باشد. کافی است ژلاتو وانیلی، سس شکلات تلخ، شربت مارشمالو برشته شده و کراکر شیرین را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این نوشیدنی خوشمزه و ساده را میتوانید با خامه فرمگرفته، مینی مارشمالو، کراکر و کمی سس شکلات تلخ تزئین کنید. یک ظاهر وسوسهانگیز که هیچکس به آن نه نمیگوید.
تزیین نوشیدنی با مارشمالو و سس کارامل هم یک ایده جذاب است. هر نوشیدنی سرد یا گرمی را میتوانید با مارشمالو و سس کارامل خوشمزه و دلپذیرتر کنید.
برای تزیین نوشیدنیهای تهیه شده برای مهمانیها هم میتوانید از مارشمالو استفاده کنید. در یک ظرف مناسب کمی شکلات آب کنید. در ظرفی دیگر مخلوطی از مغزهای خرد شده یا پودر نارگیل آماده کنید.
میتوانید مارشمالو را با یک سیخ چوبی در ظرف شکلات فرو ببرید. مارشمالوی شکلاتیشده را داخل ظرف مغزهای خردشده یا پودر نارگیل بغلتانید. اجازه دهید شکلات روی مارشمالو خنک شود. حالا شما چندین سیخ چوبی با تزیین مارشمالو و ترکیبی از شکلات و طعمهای خوشمزه دارید. میتوانید از این سیخهای خوشمزه برای تزیین انواع کوکتلها، انواع میلک شیکها و شیکها استفاده کنید.
با کمک مقاله طرز تهیه میلکشیک وانیلی این نوشیدنی را تهیه کنید و از این سیخهای چوبی جذاب برای تزیین آن استفاده کنید.
استفاده از مارشمالو با طرح دانه برف بر روی نوشیدنیهای گرم زمستانی هم یک ایده خلاقانه و جالب است. با تهیه یک آدمبرفی با ترکیب چند کراکر و مارشمالو هم میتوانید کودکان را به خوردن نوشیدنیهای گرم بهخصوص لبنیات ترغیب کنید.
تنها چیزی که لازم دارید چند عدد کراکر و تعدادی مارشمالو است. سه عدد مارشمالو را با کراکر بهصورت عمودی با یکدیگر متصل کنید. روی قطعه دوم با کمک دو عدد کراکر دستهای آدمبرفی را بسازید. برای پا هم میتوانید از چسباندن کراکر به قطعه انتهایی کمک بگیرید. با سس شکلات برای آدمبرفی چهره و لباس طراحی کنید و کودک خود را با این تزیین زمستانه هیجانزده کنید.
به هر میزان که در تزیینات خلاقیت به خرج دهید خوراکی مدنظرتان را جذاب میکنید؛ خصوصا اگر به فکر تزیین نوشیدنی با مارشمالو باشید. مارشمالوها خوراکیهای شیرین و خوشرنگی هستند که بافت نرم و شیرینها برای ترکیب و تزیین انواع نوشیدنی از کوکتلها تا قهوه و شیکها مورداستفاده قرار میگیرد. این خوشمزههای جادویی را با ترکیبات دیگر به جلوه زیبای نوشیدنی خود بدل کنید و از جرعهجرعه آن لذت ببرید.
مارشمالو چیست؟
مارشمالو یک خوراکی شیرین و پرطرفدار با بافتی نرم و ارتجاعی است. این شیرینی کوچک پفکرده سطح پودری و شکری دارد.
از مارشمالو برای چه کارهایی استفاده میشود؟
از مارشمالو برای تهیه انواع خوراکیها، تهیه کیک و دسر استفاده میشود. مارشمالو کبابی هم بسیار پر طرفدار است. مارشمالو برای تزیین نوشیدنیها و سایر خوراکیها نیز استفاده میشود.
ژلاتین در ترکیب مارشمالو چه خاصیتی دارد؟
ژلاتین در مارشمالو به آن خاصیت ارتجاعی میدهد. این ماده باعث تثبیت شیرینی و طعم خوب مارشمالو نیز میشود.