مقاله پیش رو از مجله عالیس مختص طرفداران عطروطعم بهارنارنج است. بهارنارنج شکوفه درخت نارنج است که در مناطق مختلفی از ایران کشت و فراوری میشود. عطر، طعم و خاصیت بینظیر بهارنارنج سبب شده تا از این ماده در صنعت عطرسازی، داروسازی، بهداشتی و آشپزی استفاده کنند. عرق بهارنارنج، چای، مربا و دمنوش نمونهای از پرطرفدارترین و شناختهشدهترین فراوردههای بهارنارنج هستند.
خاصیت چای بهارنارنج سبب شد تا در این مقاله به 5 طرز تهیه چای بهارنارنج و نکات طلایی آن بپردازیم. با در نظر داشتن نکات و دستورالعملهای توصیه شده، شما قادر هستید که در منزل یک چای بهارنارنج خانگی خوشطعم و رنگ تهیه کنید.
مواد مغذی و آنتیاکسیدانهای موجود در بهارنارنج چه بهصورت خشک یا تازه بهاندازهای است که اگر در روز یک فنجان چای بهارنارنج بنوشید میتوانید تأثیر آن را پس از مدتی مشاهده کنید. برای مثال:
چای بهارنارنج را میتوان به شکلهای مختلفی تهیه کرد. عموماً چای بهارنارنج را با مواد مختلفی مانند زعفران، دارچین، گل محمدی، چای سیاه و بهلیمو همراه میکنند. در ادامه 5 طرز تهیه چای بهارنارنج خشک را با هم بررسی میکنیم.
برای داشتن ۴ فنجان چای بهارنارنج و دارچین مطابق دستور زیر پیش بروید.
بهارنارنج خشک | ۲ قاشق مرباخوری |
دارچین | ۲ بندانگشت |
آب گرم | ۲ لیوان |
گلهای بهارنارنج را به همراه دارچین داخل قوری بریزید و حجم باقیمانده قوری را با آب گرم پر کنید. اجازه دهید تا قوری به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کتری یا سماور دم بکشد. درصورتیکه از فرنچ پرس یا ظروف دمنوش ساز استفاده میکنید ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از آماده شدن چای بهارنارنج و دارچین میتوانید در کنار مقداری نبات، عسل یا قند میل کنید.
بیشتر بخوانید: انواع چای گیاهی
از دیگر چایهای خوشطعم بهارنارنج ترکیب آن با گل محمدی است.
بهارنارنج خشک | ۲ قاشق مرباخوری |
گل محمدی خشک | ۲ قاشق مرباخوری |
آب گرم | ۲ لیوان |
برای دم کردن چای بهارنارنج و گل محمدی همان روش طرز تهیه چای بهارنارنج و دارچین را در پیش بگیرید. گل محمدی و بهارنارنج را به همراه آب داخل قوری بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بخار کتری یا سماور قرار دهید. پس از آماده شدن چای بهارنارنج و گل محمدی میتوانید برای شیرین شدن طعم آن از تکهای نبات یا عسل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای خشک گلابی
دمنوش بهلیمو و بهارنارنج از دیگر نوشیدنیهای طبیعی و بدون اسانس است که طرفداران مخصوص به خود را دارد.
بهارنارنج خشک | ۱ قاشق مرباخوری |
بهلیمو | ۳ تا ۴ عدد |
آب گرم | ۲ لیوان |
بهلیمو و بهارنارنج خشک را داخل قوری بریزید. آب گرم را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت کتری بگذارید. با سپری شدن زمان گفته شده چای بهارنارنج و بهلیمو شما حاضر است. چای را به کمک صافی داخل فنجان ریخته و به همراه عسل یا نبات میل کنید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای به
اسطوخودوس از دیگر گیاهان معطر و آرامبخشی است که ترکیب آن در کنار بهارنارنج میتواند تسکیندهنده اعصاب باشد. چای بهارنارنج و اسطوخدوس را مطابق دستور زیر تهیه میکنند. آیا میدانستید که چای بهارنارنج و اسطوخدوس نوعی دمنوش مناسب تشنج است؟
اسطوخدوس خشک | ۱ قاشق مرباخوری |
بهارنارنج خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آب گرم | ۲ لیوان |
بهارنارنج و اسطوخودوس را داخل قوری یا فرنچ پرس ریخته و حجم باقیمانده را با آب گرم پر کنید. ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به طور کامل دم بکشد. به هنگام نوشیدن میتوانید مقداری عسل یا نبات داخل چای خود بریزید.
زعفران نیز همانند بهارنارنج موجب آرامش و نشاط خواهد شد. اگر در مصرف این ماده غذایی ممنوعیتی ندارید میتوانید آن را برای دم کردن این چای به کار بگیرید.
بهارنارنج خشک | ۱ قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق چایخوری |
آب گرم | ۲ لیوان |
برای تهیه چای بهارنارنج و زعفران میتوانید از زعفران دم شده یا چند پر زعفران استفاده کنید. اگر از زعفران دم نشده استفاده میکنید ۴ پر از زعفران را به همراه بهارنارنج داخل قوری بریزید. روش دم کردن چای بهارنارنج با زعفران دمکرده نیز به همین صورت است. تمامی مواد را داخل قوری ریخته و مطابق دستورهای قبلی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بگذارید. پس از آماده شدن چای خود را با عسل یا نبات میل کنید.
اگر نکات طلایی دم کردن چای را نمیدانید، پیشنهاد میکنیم به مقاله چگونه چای دم کنیم؟ سری بزنید.
اکنون که به انتهای مقاله طرز تهیه چای بهارنارنج خشک از مجله عالیس رسیدیم، شما با رعایت نکات و دستورهای گفته شده میتوانید انواع چای بهارنارنج را در خانه تهیه و میل کنید. با بررسی خواص این چای و ۵ طرز تهیه چای بهارنارنج خشک، شما با تمامی نکات اصلی آن آشنا شدهاید. اگر تجربه یا نظری دررابطهبا دستور تهیه چای بهارنارنج دارید برایمان پیغام بگذارید.
چای بهارنارنج برای رفع چه امراضی مفید است؟
کنترل فشارخون، کلسترول خون، درد مفاصل، سردرد، بیماریهای معده و رفع یبوست بخشی از فواید چای بهارنارنج است.
برای تهیه چای بهارنارنج خشک از چه روشهایی میتوان کمک گرفت؟
برای دم کردن چای بهارنارنج خشک میتوانید از قوری، فرنچ پرس یا ظروف مناسب دمنوش استفاده کنید.
برای شیرین کردن چای بهارنارنج چه موادی پیشنهاد میشود؟
عسل، نبات و برگ استویا بهترین شیرین کننده برای چای بهارنارنج است.
نظر خود را بنویسید
نظرات