طرز تهیه کیک تولد خانگی

روز تولد بهترین بهانه برای کیک پختن و راه‌انداختن بوی لذت‌بخش وانیل در خانه است. کیک مهمترین بخش یک تولد است! افرادی که حتی از گرفتن تولد یا مهمانی‌های آنچنانی فراری هستند، از داشتن کیک تولد خوشحال می‌شوند. لازم نیست یک کیک‌پز حرفه‌ای باشید تا از پس درست‌کردن کیک تولد بربیایید. کمی خلاقیت را چاشنی آموزش کنید تا بهترین کیک تولد خانگی زندگیتان را بپزید!

ما روز تولد و کیک پختن را مدیون مصریان باستان، یونانی‌ها و آلمان‌ها هستیم. مصریان برای ادای احترام به فرعون جشن می‌گرفتند، یونانی‌ها برای ادای احترام به الهه ماه کیک را به این سنت اضافه کردند و آلمان‌ها در نهایت اولین کیک تولد واقعی را درست کردند. اگر می‌خواهید به اطرافیان خود نشان دهید که چه‌قدر به آن‌ها اهمیت می‌دهید، در روز تولدشان کیک درست کنید. کیک تولد بی‌نهایت طعم و تزیین دارد، ما در این مقاله طرز تهیه کیک تولد خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک تولد ساده

طرز تهیه کیک تولد ساده

قول می‌دهیم یادگرفتن یک کیک تولد ساده و سریع در لحظه‌های بحرانی به دادتان برسد. مثلاً خسته از سرکار می‌آیید و تازه یادتان آمده تولد یکی از اعضای خانواده است. یادگیری طرز تهیه کیک تولد ساده خانگی به شما کمک می‌کند با کمترین امکانات و در سریع‌ترین حالت، یک کیک تولد خوشمزه درست کنید.

مواد لازم:

  • کره: 225 گرم
  • شکر: 225 گرم
  • آرد سفید: 225 گرم
  • تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شیر: 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روکش کیک

  • کره بسیار نرم: 150 گرم
  • شکر پودری: 300 گرم
  • رنگ خوراکی: انتخاب آزاد

مراحل تهیه کیک تولد ساده

مراحل تهیه کیک تولد ساده

مراحل آماده‌سازی و طرز تهیه کیک تولد خانگی پیچیدگی خاصی ندارد. قبل از هر چیز دمای فر را روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود. دو قالب کمربندی 18 سانتی‌متری انتخاب کنید، کف هر دو را با یک برس کاملاً چرب کنید و سطح داخلی آن دو را با کاغذ روغنی به‌طور کامل بپوشانید. یک کاسه بزرگ بردارید، کره و شکر را به آن اضافه کنید. این دو را با همزن برقی یا دستی آن‌قدر مخلوط کنید که ترکیب یکدستی به شما بدهد. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه‌کردن هم‌زدن را ادامه دهید. در آخرین بخش این مرحله آرد، شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید. آنقدر این مواد را با همزن ترکیب کنید که در نهایت مخلوط یکدستی به‌دست آورید.

در مرحله بعدی مخلوط به‌دست‌آمده را به طور مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید. پودر کاکائو را به یکی از این ظرف‌ها اضافه کنید تا کیکی دورنگ داشته باشید. حالا وقت آن رسیده اطراف قالب کیک را با کاردک کمی جمع کنید، روی آن را صاف کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. کیک‌ها را بعد از پختن به مدت 5 دقیقه در دمای محیط قرار داده و سپس به توری خنک‌کننده کیک منتقل کنید.

آخرین مرحله مربوط به روکش کیک است که مواد موردنیاز آن را در بالا عنوان کرده‌ایم. در ابتدا کره نرم شده در دمای اتاق را خوب هم زده و کم‌کم به آن شکر اضافه کنید. حالا نوبت به اضافه‌کردن رنگ دلخواه رسیده است. این مورد را می‌توانید با توجه ‌به سلیقه کسی که برایش کیک درست می‌کنید، انتخاب کنید. بچه‌ها با رنگ‌های شاد و صورتی هیجان‌زده می‌شوند، اما بزرگتر‌ها روکش‌های قهوه‌ای و نسکافه‌ای را بیشتر ترجیح می‌دهند.

دو کیک را به‌صورت ساندویچی روی هم قرار داده و روکش را بین آن دو پخش کنید. حالا کیک شما آماده است! برای ماندگاری و سرد شدن بهتر، آن را به مدت 3 روز در ظرف درب بسته در یخچال قرار دهید.

استراتژی کیک دورنگ به کمک مهمانی‌های شما آمده و کیک‌های هیجان‌انگیزتری را با این روش ساده برای مهمانان خود درست می‌کنید. کیک اسفنجی مبنای اصلی ساختار بیشتر کیک‌های تولد است، به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که مقاله رسپی کیک اسفنجی را بخوانید تا با ترفند اصلی پف کردن کیک اسفنجی آشنا شوید.

فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ از واژه انگلیسی filling به دایره لغات آشپزی ما ورود کرده است. همان‌طور که از معنی اسم آن پیداست، فیلینگ به معنی پرکردن است. کیک پزان با استفاده از فیلینگ روکش‌های مختلفی را درست می‌کنند و هر بار ما را ترغیب می‌کنند که کمی از آن را امتحان کنیم. فیلینگ کیک بی‌نهایت مدل دارد و هرکس با توجه‌ به ذائقه و دسترسی به مواد اولیه، مدل خود را می‌سازد. در نهایت، فیلینگ بهترین روش برای تبدیل یک کیک اسفنجی ساده به کیکی چشمگیر و مناسب مهمانی است.

مافین نیز از آن دسته کیک‌هایی محسوب می‌شود که پتانسیل فیلینگ بالایی دارد. تا حالا تجربه خوردن مافین را داشته‌اید؟ اگرنه که طرز تهیه مافین شکلاتی را از دست ندهید.

طرز تهیه کیک تولد موز و گردو خانگی

طرز تهیه کیک تولد موز و گردو خانگی

کیک پزهای زیادی خلاقیت به خرج داده‌اند تا فیلینگ‌ها را با توجه ‌به ذائقه متفاوت افراد درست کنند، اما هنوز فیلینگ قدیمی موز و گردو طرفداران خودش را دارد. قیمت‌های نجومی بعضی از کیک‌های آماده افراد را وادار کرده به کیک‌های خانگی روی بیاورند. هرچند این تنها دلیل این کار نیست! کیک پختن برای کسانی که دوست ‌داریم حس خوبی به ما می‌دهد. طرز تهیه کیک تولد موز و گردو در خانه را یاد بگیرید و در اولین فرصت آن را برای اعضا خانواده خود درست کنید.

فیلینگ موز و گردو را با رعایت اصولی به‌راحتی در خانه درست کنید. موز و گردو را به میزان دلخواه خرد کنید. بعد از اینکه کیک‌ها را برای خامه کشی برش دادید، باید فیلینگ موز و گردو را شروع کنید. ابتدا سطح کیک را خامه‌کشی کرده و روی آن موز و گردو را قرار دهید. این روند را ادامه دهید تا آخرین لایه کیک باشد.

اگر برای یک دوستدار شکلات کیک می‌پزید، رسپی کیک شکلاتی را به‌دقت بخوانید و با مهارت‌های خود یک کیک شکلاتی با فیلینگ موز و گردو درست کنید.

کلام آخر

کیک پختن یا شیرینی درست‌کردن، از جمله راهکارهای توصیه شده برای کسب آرامش است. به همین دلیل یادگیری طرز تهیه کیک تولد خانگی نه‌تنها اطرافیانتان را خوشحال می‌کند، بلکه به شما نیز آرامش می‌دهد. کیک تولد انواع مختلف دارد، اما شما با یک کیک اسفنجی ساده و یک فیلینگ معمولی، توانایی خوشحال کردن دوستان خود را در روز تولدشان دارید.

سؤالات متداول

فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ به معنی پرکردن است و به‌عنوان روکشی در بین لایه‌های کیک استفاده می‌شود.

در چه مرحله‌ای از پخت کیک باید فیلینگ را به آن اضافه کنید؟

بعد از پخت کامل کیک و قراردادن آن بر صفحات خنک‌کننده، نوبت به اضافه‌کردن فیلینگ می‌رسد.

طرز تهیه کیک تولد ساده چیست؟

استفاده از دستور پخت یک کیک اسفنجی به همراه یک فیلینگ ساده، به شما یک کیک تولد ساده می‌دهد.

 

 

alis