طرز تهیه کاپ کیک خانگی برای روز معلم

روز معلم یعنی ۱۲ اردیبهشت برای دانش‌آموزان و معلم‌ها با حس و حال خاصی همراه است. هرساله روز معلم، دانش‌آموزان هدایایی را برای قدردانی از زحمات آن‌ها تقدیمشان می‌کنند. تصور کنید اگر هدیه کاپ کیک خانگی باشد چقدر خلاقانه‌تر و لذیذتر می‌شود. اما چرا کاپ کیک خانگی؟ هدیه‌ای خاص که برای تهیه آن تلاش کرده‌ایم و می‌توانیم روز زیبایی را برای معلم‌ها و هم‌کلاسی‌هایمان رقم بزنیم. کاپ کیک همیشه طرفدار دارد؛ چه طعم شکلاتی و وانیلی آن، چه در طرح‌ها و با تزئینات متنوع. مراحل تهیه کاپ کیک خانگی بسیار آسان است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه چند مدل کاپ کیک خانگی برای روز معلم را آموزش دهیم. همراه ما باشید.

کاپ کیک خانگی، هدیه‌ای متفاوت برای روز معلم

یک شیرینی با رسپی آسان هدیه‌ای خاص، زیبا و خوشمزه است که حس متفاوت بودن را به خودمان و معلم‌مان القا می‌کند. همچنین به‌راحتی می‌توانیم با همه معلم‌ها و هم‌کلاسی‌هایمان آن را به اشتراک بگذاریم و لحظاتی فراموش‌نشدنی را رقم بزنیم.

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی خانگی

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی خانگی

مواد زیر برای تهیه کاپ کیک وانیلی خانگی ساده و سریع لازم است:

  • آرد: ۳ فنجان
  •  شکر: ۲ فنجان
  •  شیر: ۱ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • عصاره وانیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ فنجان

مواد لازم برای فراستینگ:

  • پودر قند: ۱ کیلوگرم
  • کره: ۱ فنجان
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲ گرم
  • روغن: ۱/۲ فنجان
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • رنگ خوراکی ژله‌ای با رنگ دلخواه: هرکدام ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کاپ کیک خانگی با فراستینگ

ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. حفره‌های سینی فر کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی مخصوص کاپ کیک پر کنید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا موادی کرم‌رنگ و کش‌دار به دست بیاید. سپس کره را داخل مواد ریخته و هم بزنید. در این مرحله، مابقی مواد خشک را که از قبل الک کرده‌اید اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا یکدست شوند.

از مواد آماده شده داخل کپسول‌های کاغذی بریزید تا زمانی‌که دوسوم از کپسول‌های کاغذی پر شود. حالا سینی را داخل فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کاپ کیک شما بپزد. بعد از این زمان، می‌توانید با فرو بردن یک خلال دندان تمیز داخل یکی از کیک‌ها میزان پختگی آن را امتحان کنید؛ اگر خلال‌دندان تمیز بیرون آمد یعنی کاپ کیک‌های وانیلی شما آماده هستند.

اگر تمایل دارید شیرینی خامه‌ای درست کنید، به مقاله طرز تهیه نون خامه‌ای مراجعه کنید و به کمک آن، این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را درست کنید.

فراستینگ کاپ کیک

فراستینگ کاپ کیک

فراستینگ (Frosting) یک تاپینگ شیرینی است که با ترکیب موادی مثل شکر و آب یا شیر و حتی سفیده تخم‌مرغ و انواع ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌های خوراکی تهیه شده و به‌عنوان طعم‌دهنده و پوشش ظاهری برای انواع کیک‌ها و کاپ کیک‌ها استفاده می‌شود.

مراحل تهیه فراستینگ برای کاپ کیک خانگی

ابتدا کره، روغن و پنیر خامه‌ای را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست شود. سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید. بعد پودر قند را در چند مرحله (هر بار یکی دو فنجان) اضافه کنید تا کاملاً مخلوط شود.

فراستینگ را به چند قسمت تقسیم کرده، در کاسه‌های جدا بریزید و به هرکدام رنگ‌های خوراکی اضافه کنید، داخل قیف ریخته و کاپ کیک‌ها را با آن‌ها تزیین کنید.

با این دستور حدود ۲۲ تا ۲۵ کاپ کیک یا یک کیک معمولی می‌توان درست کرد.

می‌توانید کاپ کیک‌های خود را همراه یک نوشیدنی خنک هدیه بدهید و ما پیشنهاد می‌کنیم مقاله طرز تهیه انواع نوشیدنی خنک تابستانی را بخوانید و یکی را انتخاب کنید.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خانگی

به‌جرات می‌توان گفت کاپ کیک شکلاتی پرطرفدارترین کاپ کیک میان تمامی طعم‌های این خوراکی است. شکلات یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های دنیاست که طرفداران زیادی دارد. اگر قرار باشد کاپ کیک خوشمزه‌ی مشهور تهیه شود، حتماً چیز هیجان‌انگیزی از آب درمی‌آید. برای تهیه این کاپ کیک از مواد روزانه و بسیار ساده استفاده می‌شود.

می‌توان برای دریافت نتیجه بهتر از باتر میلک و پودر کاکائو طبیعی استفاده کرد. همچنین استفاده از کره گیاهی طعم فوق‌العاده‌ای به کاپ کیک ما می‌دهد. برای تهیه این کاپ کیک به یک کاسه بزرگ، همزن و لیسک احتیاج داریم. برای بافت بهتر از باتر میلک استفاده کنید و در صورت نداشتن باتر میلک از شیر ترش‌شده می‌توان استفاده کرد.

مواد زیر برای درست‌کردن کاپ کیک شکلاتی برای روز معلم نیاز است:

  • آرد: ۱ و ۱/۳ فنجان
  • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق‌چای‌خوری
  • پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده: ۳/۴ فنجان
  • نمک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ و ۱/۳ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • عصاره وانیل: ۳/۴ قاشق چای خوری
  • شیر یا باتر میلک: ۱ فنجان

مراحل تهیه کاپ کیک شکلاتی

فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب فلزی مافین را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید. آرد، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، کاکائو و نمک را با هم الک کنید. در کاسه‌ای دیگر کره و شکر را با همزن آن‌قدر بزنید تا سبک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. مخلوط آرد را که در مرحله قبل آماده کرده بودید کم‌کم به همراه شیر اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب یک‌دستی درست کنید.

سپس قالب‌های مافین را به‌اندازه ۳/۴ پر کرده و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بگذارید. تازمانی‌که خلال دندانی را در قالب‌‌ها فرو کرده تمیز بیرون بیاید برای پخت آنها صبر کنید. در این مرحله می‌توان با فراستینگ‌هایی که قبلا آموزش دادیم، کاپ کیک را تزیین کنید و یا می‌توان به قسمتی از فراستینگ‌ها پودر کاکائو زده و کاپ کیک‌های شکلاتی را با آن تزیین کنید.

شما می‌توانید با انتخاب یک نوشیدنی متفاوت از مقاله نوشیدنی‌های محلی ایران، همراه کاپ کیک‌تان، مزه‌های جالب‌تری را امتحان کنید.

طرز تهیه کاپ کیک خانگی مجلسی میوه‌ای

طرز تهیه کاپ کیک خانگی مجلسی میوه‌ای

کاپ کیک میوه‌ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. بخصوص برای بچه‌ها که وقتی کیک را گاز می‌زنند با میوه‌های موردعلاقه‌شان مثل توت‌فرنگی که داخل کیک قرار گرفته سورپرایز شوند. کاپ کیک میوه‌ای هدیه‌ای خاص برای روز معلم است و می‌توان با آن و میوه‌های سورپرایزی که داخل آن قرار گرفته، معلم‌ها، دوستان و هم‌کلاسی‌ها را شگفت‌زده کرد. برای تهیه این کاپ کیک می‌خواهیم از کوکتل میوه استفاده کنیم. شما می‌توانید بر اساس ذائقه خود نوع میوه را انتخاب کنید.ن

اما کوکتل میوه را با ترکیب میوه یا میوه‌های انتخابی و آب گازدار و مقداری شکر می‌توان درست کرد.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک میوه‌ای عبارتند از:

  • کوکتل میوه: ۱ فنجان (خشک و کاملاً بدون آب) البته شما می‌توانید از کمپوت میوه هم استفاده کنید.
  • کره: ۱۰ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳/۴ فنجان
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • وانیل:  قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۱ و ۳/۴ فنجان
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چایخوری

مراحل تهیه کاپ کیک میوه‌ای

مثل مراحل قبل، فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و قالب‌های فر مافین را با کاغذ‌های مخصوص کاپ کیک پوشش دهید.

ابتدا کره و شکر را داخل کاسه ریخته و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده، هم بزنید تا یکدست شود. بعد وانیل را اضافه کرده و سپس آرد الک‌شده همراه بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوط یکدستی درست شود و ردی از آرد باقی نماند. اندازه ۱/۳ از قالب را با مواد پر کرده، سپس مقداری از کوکتل میوه را ریخته و ۱/۳ بعدی را با مخلوط درست‌شده پر کنید. توجه داشته باشید که باید کلا ۳/۴ از قالب پر شود که هنگام پخت از آن سرریز نشود. به مدت 17 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک‌ها بیرون بیاید داخل فر بگذارید و بعداز سرد شدن از قالب خارج کرده و با استفاده از فراستینگ هم‌رنگ کوکتل، آن را تزیین کرده و میل کنید.

اگر می‌خواهید در کنار کاپ کیک، کیک یا شیرینی دیگری درست کنید، کیک یزدی بهترین و ساده‌ترین گزینه است. در مقاله طرز تهیه کیک یزدی، روش تهیه این شیرینی خوشمزه را آوردیم.

کلام آخر

ما در این مقاله طرز تهیه کاپ کیک خانگی برای روز معلم با طعم‌های مختلف از جمله وانیلی، شکلاتی و میوه‌ای و روش درست‌کردن فراستینگ برای دیزاین کاپ کیک را آموزش دادیم.

کاپ کیک یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌ها در جهان است که به‌خاطر طرز تهیه آسان و مواد دردسترس، پذیرایی راحت و قابلیت دیزاین راحت و متنوع، هدیه‌ای خاص و منحصربه‌فرد برای روز معلم به‌شمار می‌رود. شما هم درست کنید و لذت ببرید و سؤالات و دیدگاه‌ها و خاطراتتان از این هدیه‌ی خاص و روز معلم را با ما در میان بگذارید.

سؤالات متداول:

مواد مورد استفاده برای کاپ کیک چیست؟

مواد اصلی مورداستفاده در کاپ کیک خانگی شامل: آرد، تخم‌مرغ، کره، شیر، بیکینگ‌پودر، وانیل، شکر، شکر و نمک هستند که باتوجه ‌به ذائقه موردعلاقه‌تان می‌توان با اضافه‌کردن موادی مثل کاکائو و میوه آن را با طعم‌های مختلفی درست کرد و از آن لذت برد.

چگونه کاپ کیک را تزیین کنیم؟

برای تزیین کاپ کیک می‌توان با استفاده از فراستینگ با رنگ‌های خوراکی مختلف یا حتی میوه، کوکتل میوه و مربا، کاپ کیک را به زیبایی تزیین کرد.

چگونه کاپ کیک بافت بهتری پیدا می‌کند؟

بافت خوب کاپ کیک به الک کردن آرد، مقدار بیکینگ‌پودر و نمک استفاده‌شده در کیک، میزان هم‌زدن تخم‌مرغ‌ها و البته استفاده از باتر میلک به‌جای شیر بستگی دارد.

 

 

alis