بیسکاتی، شیرینی معروف ایتالیایی است که در تمام دنیا معروف و محبوب شده و راحتترین کار ممکن این است که آن را در خانه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. شاید فکر کنید این خوراکی یک بیسکوییت معمولی است، اما کاملاً با بیسکوییتهای نرم معمولی متفاوت است.
اگر از آن دسته افراد هستید که از فرو بردن شیرینی داخل چای و قهوه یا حتی شیر لذت میبرید، بیسکاتی گزینه بسیار عالی برای این کار است. شیرینی فوقالعادهای که بهعنوان وعده صبحانه یا میانوعده میتوان میل کرد و لذت برد، اما سؤال اساسی این است که دقیقاً بیسکاتی چیست؟ کوکی ایتالیایی که از شهر پراتو آمده است. برعکس کوکیهای معمولی این بیسکاتیها خمیری شکل نیستند و در دو مرحله روی تخته چوبهای مستطیل شکل پخته میشوند.
بیسکاتی؛ کوکیهای ایتالیایی که دو بار پخته میشوند و میتوان با افزودنیهای مورد علاقهتان در انواع مختلف درست کرده و نوش جان کنید. بیسکاتی که کوکی سنتی و قدیمی ایتالیا محسوب میشود با بقیه کوکیها که بافت نرمی دارند، متفاوت است. بیسکاتی به دلیل پخت دومرحلهای، سفتتر و تردتر از کوکیهای معمولی است، به همین دلیل مورد پسند افرادی است که دوست دارند نان سوخاری یا کوکی خود را داخل چای و قهوه فرو ببرند. برای بیشتر لذت بردن از بیسکاتی به شما پیشنهاد میکنیم که همراه قهوه میل کنید. در مقاله طرز تهیه قهوه عربی، روش تهیه یکی از قهوههای محبوب را آوردیم.
مواد لازم برای تهیه بیسکاتی خانگی خوشمزه عبارتند از:
ابتدا فر را با دمای ۱۵۰درجه سانتیگراد گرم کنید، بادامها را در ظرفی ریخته و به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید تا برشته شود، کنار بگذارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس بادامهای تفت خورده و خنک شده را درشت خرد کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر تخممرغ، شکر و عصاره بادام را ریخته و با همزن خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. در این مرحله مواد خمیری را به مواد خشک مخلوط شده اضافه کرده و هم بزنید و بعد بادامهای خردشده را اضافه کنید. دو عدد سینی فر آماده کرده و داخل آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و هرکدام را داخل سینیهای فر آماده شده پهن کنید. مواظب باشید خمیر کاملاً صاف و یکدست داخل سینی قرار بگیرد. ۱۵دقیقه زمان لازم است تا طلایی شود. بعد هرکدام از مواد داخل سینیها را به قطعات ضخیم 1.5سانتی برش داده و دوباره روی سینی قرار دهید. سمت برش را به سمت بالا قرار دهید، ۱۰دقیقه داخل فر بگذارید و اجازه دهید طلایی شود. سپس بیسکاتیها را برگردانید و دوباره ۱۰دقیقه بپزید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. شکلات ذوب شده را در بشقاب بریزید و کف بیسکاتیها را در شکلات آغشته کنید. روی توری قرار دهید، سمت شکلات را به سمت بالا قرار دهید و بگذارید سفت شود و میل کنید. نوش جان!
اگر به دسرهای شکلاتی علاقه زیادی دارید، به شما پیشنهاد میکنیم که علاوه بر تهیه بیسکاتی، به مقاله رسپی کیک شکلاتی هم سر بزنید و از این کیک خوشمزه نیز درست کنید.
همانطور که اشاره کردیم بیسکاتی کوکی ایتالیایی معروفی است که اکنون در تمام دنیا محبوب شده و البته با رنگها و طعمهای متفاوتی تهیه میکنند و در جشن کریسمس استفاده میکنند.
مواد لازم برای تهیه بیسکاتی پستهای عبارتند از:
ابتدا فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. اگر پستهای که استفاده کردید، نمک داشت در رسپی نمک اضافه نکنید. در یک کاسه بزرگ روغن و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. بعد عصاره وانیل و عصاره بادام را اضافه کرده و هم بزنید. سپس تخممرغها را اضافه کرده و در یک کاسه دیگر آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک کنید و کمکم به مخلوط حاوی تخممرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد زغال اخته و پسته را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن خوب چرب کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. برای راحتی کار با آب سرد دستهایتان را خیس کنید تا راحتتر با خمیر کار کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و بهاندازه۳۰×۶ سانتی پهن کنید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. بعد از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا خنک شود. خمیر را بهاندازه ۷ تا ۸ سانت برش دهید و دمای فر را تا ۱۳۵ درجه سانتیگراد یا ۲۷۵ درجه فارنهایت کاهش دهید. از قسمت پشت داخل سینی فر بگذارید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار داده و خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود و میل کنید. این کوکی خوشمزه را میتوانید با انواع قهوه یا چای میل کنید. در این بیسکاتی از زغال اخته استفاده شده و اگر همراه چای ترشی مثل چای آلبالو میل کنید، بیشتر لذت خواهید برد، مقاله خواص چای آلبالو را مطالعه کنید.
بیسکاتی بهراحتی درست میشود و تا ۲ هفته در ظرف دربسته میتوان نگهداری کرد. حتی یک یا دو روز بعد از پخت طعم بهتری هم دارند. بیسکاتیها برای غوطهور شدن، در قهوه یا چای عالی هستند و بنا به ذائقه میتوان انواع مغز مثل بادام، پسته یا گردو را به مواد اضافه کرد. در این مقاله طرز تهیه چند نوع بیسکاتی را آموزش دادیم. اگر نکته یا سؤالی دارید با ما در میان بگذارید.
چرا بیسکاتی از کوکی و بیسکوییت تردتر است؟
بیسکاتی به دلیل پخت دو مرحلهای نسبت به کوکیها و بیسکوییتهای معمولی سفتتر و تردتر هستند.
مواد اصلی در تهیه بیسکاتی چیست؟
در تهیه بیسکاتی مواد مختلفی استفاده میشود که میتوانید با طعمها و رنگهای متفاوت درست کنید، اما مواد اصلی که در دستور پخت ایتالیایی بیسکاتی استفاده میشود، عبارتند از آرد، بادام، شکر، بیکینگ پودر و تخممرغ.
برای تهیه بیسکاتی پستهای از چه نوع پستهای استفاده کنیم؟
برای تهیه بیسکاتی پستهای بهتر است از پسته خام استفاده کنید، اما اگر در دسترس نداشتید و مجبور شدید از پسته شور استفاده کنید، مقدار نمک در دستور اصلی را حذف کنید.
نظر خود را بنویسید