چای نوشیدنی اول ما ایرانیها است و تصور یک ایرانی بدون چای، از چیزهای ناممکن است. معمولا ما چای را فقط به شکل نوشیدنیاش میشناسیم؛ اما انگشتبهدهان خواهید ماند اگر بدانید که با این نوشیدنی، میتوان بستنی هم درست کرد! ترکیب چای و بستنی، دو خوراکی کاملاً متضاد و متفاوت، این ادعا را ثابت میکند که میتوان در آشپزخانه معجزه کرد!
در این مقاله از مجله عالیس، میخواهیم طرز تهیه چای بستنی یا همان بستنی چای را در کنار هم یاد بگیریم. این خوراکی نهتنها بسیار ساده و خوشمزه است، بلکه از جمله دسرهای اقتصادی نیز بهشمار میرود. شما میتوانید هر زمان که اراده کردید برای تهیه بستنی چای اقدام کنید و چند ساعت بعد از آن، در کنار عزیزان خود از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
در مقدمه هم به آن اشاره کردیم، طرز تهیه بستنی چای بسیار ساده است. این بستنی جالب و متفاوت را میتوانید با چند قلم مواد اولیه ساده که در هر خانهای پیدا میشود، تهیه کنید. از دیگر بستنیهای ساده خانگی که خرج اندکی را روی دستتان خواهد گذاشت، میتوانیم به بستنی هندوانه اشاره کنیم. طرز تهیه بستنی هندوانه را بلدید؟
برای طرز تهیه چای بستنی به این مواد اولیه نیاز خواهید داشت:
شیر پرچرب | 2 پیمانه |
خامه پرچرب | 2 پیمانه |
چای کیسهای | 4 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری شکر |
این مقدار از مواد اولیه چای بستنی که مشاهده کردید، برای 8 نفر کافی بود. اگر دوست دارید که به هر دلیل بیشتر از این مقدار درست کنید، تنها لازم است که تمام مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید. اگر فکر میکنید که این مقدار برای شما زیاد است، کافی است که به همان نسبت مساوی، مقدار مواد را کم کنید.
چای بستنی یکی از سادهترین دسرهایی است که میتوانید آن را برای خود تهیه کنید. طرز تهیه چای بستنی بسیار آسان است و برای تهیه آن نیز نیاز به مهارت خاصی نخواهید داشت. این بستنی ساده را میتوانید در حدود 5 تا 6 ساعت حاضر کرده و نوشجان کنید.
از دیگر بستنیهای راحت، بستنی وانیلی است. مواد اولیه این بستنی نیز اندک است و همینطور به نسبت سریع حاضر میشود. طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی را در مجله عالیس برای شما آماده کردیم که میتوانید سری به آن هم بزنید.
در طرز تهیه بستنی چای به روش ساده و خانگی باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
برای تهیه این دسر ساده و خوشمزه، ابتدا باید یک قابلمه نسبتاً بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس باید شیر را داخل آن بریزید. بعد از اینکه شیر مقداری گرم شد، باید خامه را نیز به آن اضافه کنید. حال باید به کمک یک قاشق چوبی یا همزن، این دو را بهخوبی در هم حل کنید تا یکدست شوند.
سپس باید تیبگ یا همان چای کیسهای را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید. این ترکیب باید حدود 7 تا 8 دقیقه روی شعله باشد. در این مدتزمان، چای کیسهای طعم و رنگ و عطر خود را بهخوبی آزاد خواهد کرد. بعد از این مدت، چایهای کیسهای را از داخل قابلمه خارج کنید و دور بریزید.
اکنون مخلوط شیر و خامه و چای را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حال شکر را به آن اضافه کنید. مقداری مخلوط را هم بزنید. سپس وانیل را داخل کاسه بریزید و مجدداً بهخوبی هم بزنید. اگر کاسه شما در دارد، آن را رویش قرار دهید، درغیر اینصورت برای پوشاندن کاسه از سلفون استفاده کنید. کاسه را به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
بعد از یک ساعت، کاسه را از فریزر خارج کنید. مایع بستنی را به کمک یک قاشق محکم و مناسب، بهخوبی هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه خوب هم زدید، مجدداً آن را در فریزر قرار دهید. بعد از 1 ساعت دیگر، دوباره بستنی را از فریزر خارج کنید و به شکل قبل، هم بزنید تا یکدست شود. این کار را یک مرتبه دیگر نیز تکرار کنید.
بار آخر، بستنی را به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را بهکلی از فریزر درآورید. چای بستنی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید. برای سروکردن این بستنی میتوانید از اسکوپ استفاده کنید. رویش را نیز میتوانید با مقداری پودر نارگیل تزیین کنید. یک برگ نعناع نیز میتواند ظاهر بستنی شما را بهتر کند. نوشجان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای سرد
در این مقاله، تمام تلاش ما بر آن بود که تمام نکات لازم در طرز تهیه بستنی چای را به شما آموزش دهیم، اما خودتان نیز بهخوبی میدانید که همیشه راه برای بهبود دستور تهیه خوراکیها وجود دارد. اگر میخواهید که مزه بستنی چای شما از آنچه که هست بهتر شود، بد نیست که نکات زیر را بهخاطر داشته باشید:
حال که طرز تهیه چای بستنی و نکات مهم در تهیه آن را نیز میدانیم، بد نیست که نگاهی به ارزش غذایی این دسر خوشمزه نیز داشته باشیم. اگر رژیم دارید یا به سلامت خود بسیار اهمیت میدهید، این بخش برای شماست. ارزش غذایی چای بستنی را میتوانید در جدول زیر به طور کامل مشاهده کنید:
ارزش غذایی در هر پیمانه 132 گرمی |
|
انرژی | 273 کیلوکالری |
چربی | 15 گرم |
کلسترول | 58 میلیگرم |
سدیم | 106 میلیگرم |
فیبر | 0.9 گرم |
قند | 28 گرم |
پروتئین | 4.5 گرم |
ویتامین د3 | 0.3 میلیگرم |
کلسیم | 170 میلیگرم |
پتاسیم | 263 میلیگرم |
در این مقاله، طرز تهیه چای بستنی را در کنار هم یاد گرفتیم. بستنی چای، یکی از متفاوتترین بستنیهای خانگی است و شرط میبندیم که بسیاری از شما مخاطبان عزیز، تابهحال آن را امتحان نکردهاید. اگر شما در این دسته افراد میگنجید، توصیه میکنیم که برای تهیه این بستنی هرچه سریعتر آستین بالا بزنید و تجربهای تازه کسب کنید! شما میتوانید نظرات و پیشنهادهای خود را در بخش کامنتها برای ما مطرح کنید.
بهترین نوع چای برای تهیه چای بستنی چیست؟
چای ایرانی با سلیقه ما ایرانیها سازگارتر است، اما شما میتوانید از چای ارل گری یا هر چای دیگری هم استفاده کنید.
آیا برای چای بستنی از یخچال استفاده کنیم؟
برای تهیه این بستنی نمیتوانید از یخچال استفاده کنید، زیرا یخچال سرمای کافی برای یخزدن این بستنی را ندارد.
در چای بستنی میتوان از شیر طعمدار استفاده کرد؟
بله، بسته به ذائقه خود میتوانید برای تهیه این بستنی، از شیر عسل، شیر نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.
نظر خود را بنویسید