طرز تهیه معجون پرتقال

برای گذراندن یک تابستان گرم و طاقت‌فرسا، هیچ‌چیز بیشتر از معجون‌های خنک و خوشمزه نمی‌تواند جانی تازه به ما تشنگان ببخشد. اما تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که در زمستان هم یک معجون خوشمزه زمستانی درست کنید؟ زمانی که فصل زمستان فرا می‌رسد و پرتقال‌های رنگارنگ با رنگ‌های خوش‌رنگشان در بازار فراوان می‌شوند، بهترین زمان برای آن است که به سراغ تهیه معجون پرتقال برویم.

بدون شک هیچ نمی‌دانستید که می‌توان با پرتقال هم معجونی خوشمزه درست کرد. در این مطلب، قرار است که طرز تهیه معجون پرتقال را در کنار یکدیگر یاد بگیریم و نکات مهم مربوط به آن را نیز مرور کنیم.

روش تهیه معجون پرتقال

روش تهیه معجون پرتقال

مواد اولیه در طرز تهیه معجون پرتقال، بسیار ساده و دردسترس است. شما خیلی راحت می‌توانید مواد لازم برای این معجون را از نزدیک‌ترین سوپرمارکت به خود خریداری کنید و یک معجون خوشمزه برای خودتان تهیه کنید. البته ممکن است نیاز باشد که برای تهیه پرتقال تا فرارسیدن فصل زمستان صبر کنید؛ درست به همین دلیل است که معجون پرتقال، معجونی زمستانی است.

از جمله مواد اولیه معجون پرتقال می‌توانیم به مواد زیر اشاره کنیم:

  • آب‌پرتقال غلیظ: نصف پیمانه
  • پرتقال تازه: 5 پَر (تکه)
  • شیر: نصف پیمانه
  • بستنی وانیلی: 1 پیمانه
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • موز (اختیاری): 1 عدد
  • انواع مغزها (اختیاری): به میزان لازم
  • پودر نارگیل: به میزان لازم
  • شکلات تخته‌ای (اختیاری): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم

در آخر، این را هم یادتان باشد که در طرز تهیه معجون پرتقال، می‌توانید مواد اولیه را افزایش دهید. برای این کار حواستان باشد که مواد اولیه را به نسبت مساوی بیشتر کنید.

مراحل تهیه معجون پرتقال

طرز تهیه این معجون بسیار ساده و آسان است. از بزرگ‌ترین مزایای معجون پرتقال آن است که می‌توانید آن را در سریع‌ترین زمان ممکن حاضرش کنید. هر زمان که اراده کنید، می‌توانید با کمترین مهارت لازم این معجون را برای میهمانان خود تهیه کرده و هنر خودتان را به رخ آن‌ها بکشید. اگر عاشق معجون‌های ساده و مجلسی هستید، ما به شما توصیه می‌کنیم که سری هم به مقاله طرز تهیه معجون گل قند بزنید.

در طرز تهیه معجون پرتقال باید مطابق با مراحل زیر عمل کنید:

ابتدا بستنی را از مدتی قبل از فریزر بیرون بیاورید تا کمی نرم شود و راحت‌تر در میکسر مخلوط شود. حال تعدادی پرتقال را آب بگیرید و تا زمانی که نصف لیوان آب‌پرتقال داشته باشید. بهتر است که از پرتقال تامسون استفاده کنید، زیرا هم آبدار است و هم شیرین. علاوه بر آب‌پرتقال، می‌توانید حدود 5 تکه از پرتقال را نیز مستقیماً داخل مخلوط‌کن بریزید.

حال آب‌پرتقال را همراه با شیر و بستنی، داخل مخلوط‌کن بریزید و آن را روشن کنید. آن‌قدر همه مواد را مخلوط کنید که کاملاً یکدست شوند. درصورتی‌که معجون شیرین‌ترین می‌خواهید، مقداری شکر هم اضافه کنید. اگر حس می‌کنید که معجون شما به‌اندازه کافی خنک نیست، می‌توانید مقداری یخ را ابتدا به کمک گوشت‌کوب خردکرده و داخل مخلوط‌کن بریزید.

اکنون نوبت به‌ اضافه‌کردن مواد اولیه اختیاری است. برای این معجون، می‌توانید از میوه‌های دیگری مثل موز یا انبه هم استفاده کنید. برای بیشتر کردن خاصیت معجون پرتقال، می‌توانید مقداری از انواع مغزها، مثل گردو، بادام، فندق و یا پسته را نیز اضافه کنید. تنها کافی است ابتدا آن‌ها را با گوشت‌کوب مقداری خرد کنید و سپس داخل مخلوط‌کن بریزید تا راحت‌تر با بقیه مواد ترکیب شود. پودر نارگیل، شکلات تخته‌ای خرد شده و مقداری خامه نیز می‌تواند به خوشمزه‌تر شدن معجون شما کمک کند.

بعد از اینکه تمام این مواد را اضافه کردید، برای چند دقیقه همه مواد را با هم مخلوط‌ کنید که کاملاً یکدست شوند و بافتی نرم و لطیف پیدا کنند. بعد از آن می‌توانید معجون را در لیوان‌های بزرگ سرو کنید، رویش مقداری بستنی وانیلی و پرتقال تازه بگذارید و نوش جان کنید.

اگر شما هم از طرفداران پرتقال هستید پیشنهاد می‌کنیم مقاله اسموتی پرتقال و خواص آن را از دست ندهید.

نکات مهم در تهیه معجون پرتقال

نکات مهم در تهیه معجون پرتقال

این معجون یکی از آسان‌ترین معجون‌هاست و تهیه آن بسیار ساده است. ما سعی کردیم که تمام نکات را به شما آموزش دهیم، اما خب اگر می‌خواهید که معجونی مجلسی‌تر و خوشمزه‌تر داشته باشید، بد نیست که این نکات را هم درباره طرز تهیه معجون پرتقال به‌خاطر بسپارید:

  • به‌جای شیر ساده، می‌توانید از شیر سویا، نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.
  • به‌جای استفاده از بستنی وانیلی، می‌توانید از انواع دیگر بستنی هم استفاده کنید. مقاله طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی به شما در درست کردن این بستنی کمک می‌کند.
  • استفاده از خامه باعث می‌شود که بافت معجون شما غلیظ‌تر شود.
  • اضافه‌کردن مقداری دارچین و شکلات تخته‌ای می‌تواند مزه‌ای جالب و منحصربه‌فرد برای شما به ارمغان بیاورد.
  • بهتر است که معجون را بلافاصله بعد از آماده‌شدن سرو کنید، زیرا که به دلیل وجود پرتقال، خیلی زود تلخ خواهد شد. اگر می‌خواهید بدانید چرا آب پرتقال تلخ می‌شود، به مقاله چرا آب پرتقال تلخ می‎شود؟ مراجعه کنید.

کلام آخر

همه معجون‌ها که تابستانی نیستند؛ گاهی با میوه‌ها زمستانی یعنی پرتقال هم می‌توان بهترین معجون‌ها را درست کرد. در این مقاله، ما طرز تهیه معجون پرتقال را به ساده‌ترین روش ممکن به شما آموزش دادیم. این معجون مزه‌ای تازه و منحصربه‌فرد دارد و ما شکی نداریم که قبلاً نمونه‌اش را جایی نچشیده‌اید. پیشنهاد می‌کنیم که این معجون خوشمزه را برای میهمانی‌ بعدی که در پیش دارید درست کنید و میهمانان خود را حسابی شگفت‌زده کنید!

سؤالات متداول

آیا می‌توان معجون پرتقال را در یخچال نگه داشت؟

خیر. بهتر است که این معجون بلافاصله بعد از آماده‌شدن سرو شود، وگرنه ممکن است دو فاز شود و مزه آب‌پرتقال تلخ شود.

برای بهترشدن بافت و مزه معجون پرتقال چه کنیم؟

با افزودن مقداری خامه و موز یا انبه، هم می‌توان معجون را غلیظ‌تر کرد و هم اینکه مزه آن را بهبود داد.

اگر معجون پرتقال به‌اندازه کافی خنک نبود، چه کنیم؟

می‌توانیم مقداری یخ را خرد کنیم و در آخرین مرحله، داخل میکسر بریزیم و با باقی مواد مخلوط کنیم.

 

alis