طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر عالیس

از قدیم، کیک‌ها از جمله دسرهای ساده و البته شیک برای مجالس به شمار می‌رفته‌اند. انواع کیک اسفنجی در کشورهای اروپایی و آمریکایی از محبوبیت خاصی برخوردار هستند و هنوز که هنوزه، خانواده‌های اصیل از این دسر برای پذیرایی از مهمانان خود استفاده می‌کنند. یکی از محبوب‌ترین کیک‌های اسفنجی، کیک کدو حلوایی است.

در این مطلب از بلاگ عالیس، می‌خواهیم طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر عالیس را در کنار یکدیگر یاد بگیریم. اگر در خانه مقداری کدو حلوایی دارید و نمی‌دانید چه چیزی با آن درست کنید که همه دوستش داشته باشند، بی‌شک این دسر گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. استفاده از شیر عالیس نیز می‌توان راحتی کار شما را تا چند برابر افزایش داده و کیک خوشمزه‌تری برایتان به ارمغان بیاورد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ موزی با شیر موز عالیس

مواد اولیه لازم در طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر عالیس

اصلی‌ترین چیزی که برای تهیه کیک کدو حلوایی به آن نیاز دارید، پوره کدو حلوایی است. برای تهیه این پوره کافی است که کدو را به‌خوبی پخته و سپس با هر ابزار مناسبی که دارید، آن را به‌صورت پوره درآورید. شیر عالیس را نیز می‌توانید در هر فروشگاهی پیدا کنید، تنها حواستان باشد که از شیر پرچرب استفاده کنید که نتیجه کارتان خوشمزه‌تر شود. مواد اولیه کیک کدو حلوایی به شرح زیر است:

پوره کدو حلوایی 2 پیمانه
شیر تازه 1/2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
آرد 3 پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ شکلاتی با شیرکاکائو عالیس

مراحل طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر عالیس

شاید فکر کنید که تهیه این دسر دشوار بوده و مراحل زیادی دارد؛ اما بگذارید خیالتان را راحت کنیم. به‌صورت کلی طرز تهیه انواع کیک اسفنجی بسیار ساده بوده و هیچ دردسری ندارد. طرز تهیه کیک کدو حلوایی نیز به همان اندازه آسان است و تنها حدود 1 ساعت طول خواهد کشید. برای تجربه مزه این کیک خوشمزه، باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

کاسه‌ای مناسب انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر داخل آن بریزید. بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کرده و حالا با استفاده از همزن دستی یا برقی، به‌خوبی این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب تخم‌مرغ و شکر باید حسابی پف کرده و سفید‌رنگ شود. در آخر باید روغن مایع را اضافه کرده و باز هم همه مواد اولیه را هم بزنید.

در مرحله بعدی باید شیر عالیس را همراه با پوره کدو حلوایی داخل کاسه ریخته و دوباره شروع به هم‌زدن کنید تا مایع کیک شما یکدست شود. در مرحله آخر نیز باید مواد اولیه خشک را شامل آرد، پودر زنجبیل و همچنین وانیل داخل کاسه مایع کیک بریزید و هم بزنید. این بار بهتر است که از قاشق چوبی یا لیسک استفاده کنید.

قالب مناسبی برای کیک خود انتخاب کنید و داخل آن را روغن بمالید تا کیک به آن نچسبد. مایع کیک را داخل قالب ریخته و چند بار قالب را به سطح کار بکوبید تا حباب‌های اضافی از آن خارج شود. کیک را داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است قرار دهید. وقتی روی کیک طلایی شد، از یک سیخ چوبی استفاده کنید و ببینید که آیا داخل کیک پخته است یا نه؛ اگر مایع کیک به آن نچسبید، کیک را از فر بیرون بیاورید.

بعد از این که کیک شما خنک شد، می‌توانید آن را برش زده و سرو کنید؛ نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر با شیر و نشاسته

سوالات متداول

کیک کدو حلوایی را با کدام نوشیدنی‌ها می‌توان سرو کرد؟

بهترین نوشیدنی برای سرو در کنار این نوشیدنی، بدون شک چای است. شیر سرد یا گرم، قهوه و نسکافه نیز گزینه‌های مناسبی خواهند بود.

آیا می‌توان مقدار زنجبیل را در این کیک تغییر داد؟

بله؛ اگر به مزه و عطر زنجبیل حساس هستید، می‌توانید مقدار آن را کم کرده یا کلا حذفش کنید؛ اما این کار توصیه نمی‌شود و می‌تواند تعادل مزه‌ای کیک را به هم بزند.

کیک کدو حلوایی با شیر عالیس را چقدر می‌توان نگهداری کرد؟

بهتر است که این کیک را تازه مصرف کرد، اما اگر امکان میل آن را ندارید، می‌توانید حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال نگهداری کرده و سپس نوش‌جان کنید.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis