طرز تهیه دسر با شیر و نشاسته

برای تهیه یک دسر خوشمزه و ساده، برای دورهمی‌های خانوادگی یا حتی مهمانی‌های بزرگ، یکی از بهترین انتخاب‌ها دسر شیر و نشاسته است. طرز تهیه دسر شیر و نشاسته انواع مختلفی دارد. می‌توانید با توجه به مواد غذایی که برای درست کردن این دسر در نظر گرفته‌اید، یکی از دستورهایی که در زیر برایتان آورده‌ایم، انتخاب کنید. در ادامه طرز تهیه دسر شیر و نشاسته را به شما آموزش می‌دهیم. با شیرهای خوشمزه و مقوی عالیس می‌توانید این دسر‌های عالی را به بهترین نحو درست کنید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته وانیلی

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته وانیلی

برای درست کردن پودینگ وانیلی، به مواد اولیه بسیار محدودی نیاز داریم. این دسر که طعمی بسیار عالی و شبیه به بستنی دارد، مورد علاقه کودکان هم خواهد بود. روشی عالی برای اینکه کودکان را به خوردن شیر ترغیب کنید.

مواد لازم:

شیر 3 فنجان
نشاسته 1/4 فنجان
شکر نصف فنجان
نمک نوک قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل 1.5 قاشق چای‌خوری

در ابتدا 2.5 فنجان شیر را روی گاز می‌گذاریم تا به جوش بیاید. در این فاصله شکر و نشاسته را به بقیه شیر اضافه می‌کنیم و کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. در ادامه این مخلوط را به شیر در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم و یکریز هم می‌زنیم تا به غلظت و قوام مناسب برسد. حدود 5 تا 10 دقیقه زمان نیاز است. وقتی احساس کردید غلظت دسر شیر و نشاسته کافی است، مواد را از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید و بگذارید خنک شود. به همین راحتی!

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته شکلاتی یا پودینگ شکلاتی

یکی از انواع طرز تهیه دسر شیر بانشاسته ذرت، طرز تهیه پودینگ شکلاتی است. مواد اولیه برای تهیه دسر شکلاتی با شیر و نشاسته:

شکر نصف فنجان
نشاسته ذرت 1/4 فنجان
شیر 2 + 3/4 فنجان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دسر شیر با نشاسته ذرت و پودر کاکائو بسیار ساده است. ابتدا کره را از یخچال در بیاورید تا نرم شود. مواد پودری را درون یک ماهی‌تابه به خوبی با هم مخلوط کنید. حالا زیر گاز را روشن کنید، شیر را به مواد اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا مواد کاملا با هم قوام پیدا کند و به حد دلخواه­تان از غلظت برسد. بعد مواد را از روی گاز بردارید. حالا وانیل و کره را اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا پودینگ را در ظرف سرو بریزید. این پودینگ خوشمزه را هم می‌توان به صورت گرم میل کرد و هم سرد.

همین طور برای پخت کیک موزی خوشمزه این مطلب را ببینید.

طرز تهیه فرنی نشاسته و گلاب

طرز تهیه فرنی نشاسته و گلاب

یکی از ساده‌ترین و معروف‌ترین انواع دسر شیر و نشاسته گل یا همان نشاسته گندم، انواع فرنی است. به مواد اصلی فرنی شیر، گلاب یا انواع طعم‌دهنده‌ها یا پودر کاکائو اضافه کنید، خوشمزه‌تر می‌شود. در این بخش هم دسر شیر و نشاسته و گلاب را برایتان آورده‌ایم.

مواد لازم:

شیر 2 پیمانه
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
گلاب کمی

ابتدا شیر را با نشاسته خوب مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل شود. حال شکر را اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت مورد نظرتان رسید، گلاب را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت برداید. حالا دسر را درون ظرف‌های سرو بریزید و بگذارید تا سرد شود یا به صورت گرم نوش جان کنید. چند پر گل سرخ یا یک غنچه کوچک می‌تواند ظرف فرنی را بسیار زیاتر کند.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته و ژلاتین

یکی از خوشمزه‌ترین و مجلسی‌ترین دسرهایی که می‌توانید با شیر و نشاسته درست کنید، همین دسر نارگیلی است.

مواد لازم:

شیر 3.5 پیمانه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
شکر 3 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 3 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم

برای تهیه این دسر شیر و نشاسته و پودر نارگیل ابتدا 3 پیمانه شیر را با نشاسته ذرت مخلوط می‌کنیم و وقتی خوب حل شد، روی حرارت می‌گذاریم. شکر را هم به مخلوط اضافه می‌کنیم تا دانه‌های شکر حل شود. از طرفی پودر ژلاتین را با نصف پیمانه شیر باقی مانده به روش بن ماری یا درون مایکروفر حل می‌کنیم و به مخلوط شکر و نشاسته و شیر اضافه می‌کنیم. مواد که خوب با هم مخلوط شدند، ظرف را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم کمی از حرارت بیفتد. حالا خامه و پودر نارگیل را اضافه و مخلوط می‌کنیم. مایه دسر را درون قالب می‌ریزیم و داخل یخچال می‌گذاریم. به مدت 5 تا 7 ساعت استراحت احتیاج دارد تا حسابی خودش را بگیرد.

برای سرو دسر شیر و نشاسته را از قالب خارج می‌کنیم و با پودر نارگیل تزئین می‌کنیم. اگر مقداری اسانس نارگیل به مواد اولیه اضافه کنیم طعم نارگیل در این دسر قوی‌تر می‌شود. گزینه بهتر این ست که از شیر نارگیل عالیس به جای شیر ساده استفاده کنید.

همین طور برای تهیه آیس کارامل ماکیاتو خوشمزه با شیر نارگیل عالیس این مطلب را ببینید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با نان

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با نان

این دسر با دسرهایی که در این مطلب معرفی کردیم، بسیار متفاوت است و می‌تواند به صورت یک عصرانه جذاب برای کودکان یا حتی صبحانه هم به کار برود.

مواد لازم:

نان تست حدود 450 گرم
شکر 1+1/4 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 4 فنجان
وانیل 2 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین مقداری

برای پختن مواد اولیه ابتدا نان‌ها را تکه تکه کنید. سپس فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. حالا تخم مرغ‌ها را به خوبی با همزن برقی بزنید. حالا نوبت اضافه کردن شکر است. در مرحله بعد، شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید و آخر سر وانیل را. حالا نان‌ها را هم اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف مناسبی بریزید، رویش کمی دارچین بپاشید و بگذارید در فر. حواستان باشد وقتی روی پودینگ کمی قهوه‌ای شد، پودینگ حاضر است. حالا باید از فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شود. این پودینگ سسی مخصوص با نشاسته هم دارد.

مواد لازم برای سس مخصوص پودینگ نان:

نشاسته 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
شکر 1 فنجان
وانیل 2 قاشق چای‌خوری

آب را جوش بیاورید. شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید و یک فنجان آب جوش را به آن اضافه کنید و تا زمانی که مواد غلیظ بشود، روی حرارت مواد را خوب هم بزنید. با رسیدن سس به غلظت مد نظرتان، آن را از روی گاز بردارید، وانیل و کره را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سس آماده را روی پودینگ بریزید. توجه داشته باشید که پودینگ نباید داغ باشد. نوش جان.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا را بلدید؟

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته ذرت و تخم مرغ یا پودینگ کاستارد

پودینگ کاستارد

یک دسر سریع، مقوی و خوشمزه  و شیک، دسر شیر با نشاسته ذرت و تخم مرغ یا همان پودینگ کاستارد است. تعداد مواد اولیه و زمان پخت که حدود 15 دقیقه است، باعث می‌شود وسوسه شوید هر روز این دسر خوشمزه را آماده کنید.

مواد لازم:

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 فنجان
شکر نصف فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد

در ماهیتابه‌ای شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید. از طرف دیگر شیر و زرده‌های تخم مرغ را هم با هم مخلوط کنید. حرارت را روشن کنید و مخلوط شیر و زرده تخم مرغ را به شکر و نشاسته ذرت اضافه کنید. یکریز هم بزنید تا غلیظ شود. پس از اینکه مواد کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های سرو بریزید و بگذارید توی یخچال. در ابتدا که دسر گرم است، به نظر خیلی روان می‌آید اما وقتی در یخچال باقی بماند، کاملا خودش را می‌گیرد. در مراحل سرد شدن دسر شیر و نشاسته ذرت اصلا دسر را هم نزنید تا خودش را به خوبی بگیرد.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته و بیسکوییت

برای درست کردن یک کیک یخچالی ساده اما بسیار شیک و خوشمزه آماده هستید؟ این طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با بیسکوییت بسیار ساده است و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

مواد لازم:

نشاسته 4 قاشق غذاخوری
شیر 4 لیوان
بیسکوئیت پتی­‌بور 2 بسته
شکر 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 250 گرم
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

ابتدا شیر و نشاسته را با هم خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. سپس پودر کاکائو، آرد و شکر را به مخلوط اضافه کنید و آن را روی گاز بگذارید و با حرارت کم بگذارید تا به جوش بیاید. باید مدام آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان که کمی غلیظ‌تر از فرنی است، برسد. حالا از روی گاز بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. در ظرف یا  قالب مستطیلی سلفون بکشید. حالا یک لایه بیسکوییت پتی بور کف ظرف بچینید. یک لایه مواد نشاسته‌ای را اضافه کنید؛ یک لایه بیسکوییت و یک لایه مواد نشاسته‌ای. آنقدر این کار را بکنید که ظرف پر شود یا بیسکوییت‌هایتان تمام شود. لایه آخر باید مواد نشاسته‌ای باشد. حالا کیک را درون یخچال بگذارید و برای 5 ساعت بگذارید استراحت کند. در مرحله بعد کیک را از قالب خارج کنید سلفون را باز کنید و کیک را به روش دلخواهتان تزئین کنید و برش دهید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با شکلات و خامه

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با شکلات و خامه

پودینگ شکلات و خامه یا دسر شیر و نشاسته با شکلات هم یکی دیگر از انواع پودینگ است که هم بسیار ساده درست می‌شود و هم بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

مواد اولیه این دسر شکلاتی با شیر و نشاسته:

شیر 3 فنجان
نشاسته 1/4 فنجان
شکلات تلخ 90 گرم
شکر نصف فنجان
عصاره وانیل 1.5 قاشق چای‌خوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری
مقداری خامه فرم گرفته برای تزئین

2.5 لیوان شیر را به همراه شکلات درون ظرفی بریزید و بگذارید تا شکلات به تدریج آب شود و شیر به جوش بیاید. در ظرف دیگری شکر، نمک و نشاسته را با هم مخلوط می‌کنیم و به مقدار شیر باقی مانده اضافه می‌کنیم. حالا این مخلوط را به شیر و شکلات در حال جوش اضافه می‌کنیم و پیوسته هم می‌زنیم تا وقتی که مواد پخته شوند و به غلظت مناسب برسد. حالا از روی حرارات برمی‌داریم و در ظرف سرو می‌ریزیم. وقتی کمی دسر سرد شد و رویه بست، با مقداری خامه فرم گرفته تزئینش می‌کنیم. در کنار خامه فرم گرفته، استفاده از اسمارتیز، یک تکه موز که به طعم شکلاتی دسر شیر و نشاسته ما می‌آید یا برشی توت فرنگی، تزئین این دسر را شیک‌تر و برای مهمانی‌های خاص مناسب‌تر می‌کند.

اگر عاشق دسرها و نوشیدنی‌های شکلاتی هستید، طرز تهیه هات چاکلت غلیظ کافی‌شاپی را ببینید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته و گلاب تبریزی یا پالدا

پالدا نوعی دسر تبریزی شبیه به مسقطی است. امتحانش کنید تا مشتری دائمی‌اش شوید.

مواد لازم:

شیر 1 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
نشاسته نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال پسته 1 قاشق سوپ‌خوری

برای تهیه دسر شیر و نشاسته و گلاب تبریزی یا پالدا، 4 پیمانه آب را در ظرف مناسبی ریخته و می‌‌گذاریم که به جوش بیاید. نشاسته را با شیر مخلوط می‌کنیم و انقدر هم می‌زنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و محلول نشاسته و شیر را به تدریج به آب اضافه می‌کنیم و از یک سمت پیوسته هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند اما شیر نبُرد. بعد از حدود 10 دقیقه، نوبت به شکر می‌رسد. شکر را هم اضافه کنید و باز مدام هم بزنید تا دسر غلیظ شود و قوام پیدا کند. حالا گلاب را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. دسر را درون ظرف‌های سرو بریزید و بگذارید در دمای اتاق از حرارت بیفتد. حالا به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد. برای سرو از خلال پسته برای تزئین استفاده کنید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته چند رنگ

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته چند رنگ

برای اینکه دسر شیر و نشاسته را مجلسی‌تر و زیباتر کنید، می‌توانید از طعم‌دهنده‌های مختلف در طرز تهیه دسر شیر و نشاسته گل استفاده کنید.

مواد لازم:

شیر 3 لیوان
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
گلاب 3 قاشق غذاخوری
سس شکلات، زعفران دم کرده یا رنگ و طعم‌دهنده خوراکی دیگر مقدار دلخواه

برای اینکه دسر چندرنگ تهیه کنید، همه موادتان را به چند بخش تقسیم کنید. مثلا ما می‌خواهیم از کاکائو و زعفران استفاده کنیم تا به علاوه رنگ سفید دسر، ۳ رنگ دسر داشته باشیم. حالا مواد را به ۳ بخش تقسیم می‌کنیم؛ شیر، نشاسته و شکر به علاوه سس شکلات یا پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم و پیوسته هم می‌زنیم تا به قوام بیاید. رنگ‌های دیگر را هم به همین منوال درست می‌کنیم. برای رنگ سفید از گلاب برای خوش‌عطرتر شدن استفاده می‌کنیم. حالا ظرف سرو را برمی‌داریم، مقداری از هر رنگ دسر شیر و نشاسته که می‌خواهیم درون آن می‌ریزیم، می‌گذاریم تا کمی سرد شود و رویه ببندد و بعد مقداری از رنگ دیگر روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.

اگر دسرهایتان را به ترتیب درست کنید، بهتر است. مثلا حالا دسر قهوه‌‌ای را درست کنید توی ظرف بریزد و بگذارید تا کمی ببندد. در همین حین دسر بعدی را آماده کنید و وقتی دسر اول در ظرف کمی خودش را گرفت، دسر بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب تا ظرفتان با لایه‌های دسر رنگی پر شود.

طرز تهیه بستنی شیر و نشاسته

یکی از انواع دسر شیر و نشاسته گل، بستنی خوشمزه نشاسته‌ای است. این بستنی مواد ساده‌ای دارد و می‌توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید و خانواده را سورپرایز کنید.

مواد لازم:

شیر 1 لیوان
نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات تخته‌ای 200 گرم
وانیل نصف قاشق چای‌خوری

برای تهیه بستنی با نشاسته و شیر، ابتدا نشاسته‌ها را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا خوب به غلظت بیفتد. در مرحله بعد، خامه و وانیل را به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یک دقیقه‌ای به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط ته‌نشین نشود. بعد از اینکه مواد از حرارت افتاد، آن را درون قالب بستنی بریزید، چوب بستنی را درون قالب قرار دهید، دور قالب بستنی را سلفون بپیچید تا بستنی‌تان یخ نبندد و بگذارید توی فریز تا حدود 8 ساعت بماند. بعد از اینکه بستنی‌هایتان آماده شد، شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس به آن مقداری روغن مایع اضافه کنید. حالا بستنی‌ها را درون شکلات فرو می‌بریم تا سطح بستنی را شکلات بگیرد. روی شکلات را می‌توان خلال بادام ریخت یا با چیزهای دیگر تزئین کرد. بستنی‌ها 2 ساعت دیگر به ماندن در فریزر احتیاج دارند تا آماده شوند.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته ذرت ترکیه‌ای

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته ذرت ترکیه‌ای

محلبی نوعی دسر ترکیه‌ای محشر با شیر و نشاسته ذرت است که میز مهمانی‌هایتان را بسیار زیباتر می‌کند.

مواد لازم:

شیر 1 لیتر
آرد سفید 1 لیوان
شکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق مرباخوری
کره 20 گرم

ابتدا شیر، آرد سفید، نشاسته و شکر را درون ظرفی می‌ریزیم، خوب هم می‌زنیم و می‌گذاریم روی حرارت ملایم تا به جوش بیاید. خودمان هم باید مدام مواد را هم بزنیم. وقتی مواد به غلظت شیر عسل رسید، کره و وانیل را اضافه می‌کنیم و مواد را از روی حرارت بر می‌داریم. حالا مواد را داخل قالب‌های استوانه‌ای کوچک می‌ریزیم و درون یخچال می‌گذاریم تا خوب خودش را بگیرد. وقتی دسر شیر و نشاسته ذرت ترکیه‌ای به خوبی خودش را گرفت، آن را از استوانه به صورت قالبی خارج می‌کنیم، از ارتفاع برش می‌دهیم و هر قسمت را به صورتی که دوست داریم تزئین می‌کنیم. می‌توانیم دسرمان را درون پودر پسته یا گردو بغلتانیم، روی دسر شیر عسل یا شکلات آب شده بریزیم و… . دسر ترکیه‌ای ما آماده است.

کلام آخر

دسر شیر و نشاسته انواع مختلفی دارد و می‌تواند با خلاقیت شما چه در پخت و چه در تزئین شکل‌ها و طعم‌های متنوعی به خود بگیرد. با استفاده از شیرهای خوشمزه عالیس، می‌توانید دسر شیر و نشاسته بسیار عالی‌تری داشته باشید. شما تا به حال دسر شیر و نشاسته درست کرده‌اید؟ کدام مدل دسر شیر و نشاسته را بیشتر می‌پسندید؟ اگر این دسر را به صورت دیگری آماده می‌کنید دستور تهیه‌اش را با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

چگونه فرنی قالبی درست کنیم؟

برای درست کردن فرنی به صورت قالبی، از همان دستور فرنی ساده استفاده کنید، تنها تفاوت این است که باید بگذارید دسر به غلظت بیشتری برسد و بعد دسر که از حرارت افتاد، درون قالب بریزید و بگذارید تا در یخچال چند ساعتی بماند. غلظت فرنی و مدت زمان ماندن فرنی در یخچال، باعث می‌شود که فرنی را بتوانید به صورت قالبی تهیه کنید و خراب نشود. نکته اینجاست که کف قالب را نباید برای فرنی چرب کنید چون فرنی‌ را خراب می‌کنید. موقع درآوردن فرنی از قالب، قالب را برگردانید و یک شوک به ظرف بدهید تا کامل از ظرف بیرون بیاید.

چگونه دسر شیر و نشاسته طعم‌دار درست کنیم؟

از شیرهای طعم‌دار عالیس به جای شیر عادی استفاده کنید تا یک دسر شیر و نشاسته طعم‌دار داشته باشید. دسر شیر و نشاسته توت فرنگی، موزی و نسکافه‌ای با شیرهای طعم‌دار عالیس بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه دسر با نشاسته بدون شیر چگونه است؟

با نشاسته بدون شیر هم می‌توان دسرهای متنوعی درست کرد. باسلوق، مسقطی، شیرینی قرابیه و… فقط چند نمونه از دسرهای با نشاسته و بدون شیر است.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته زعفرانی چیست؟

وقتی می‌خواهید دسر شیر و نشاسته گل ساده را آماده کنید، اگر کمی زعفران دم کرده غلیظ به مواد در مرحله‌ای که دارد غلظت پیدا می‌کند اضافه کنید، رنگ زعفرانی زیبایی به خود می‌گیرد و بسیار خوش‌عطر می‌شود. با اضافه کردن کمی گلاب و یک قاشق چای‌خوری عرق هل، طعم دسر زعفرانی‌تان را مثال‌زدنی کنید.

طرز تهیه دسر شیر و نشاسته با ژله چگونه است؟

برای تهیه دسر شیر و نشاسته با ژله باید فرنی با غلظت زیاد درست کنید و در قالب‌های مناسب بریزیم. سپس بگذارید فرنی داخل یخچال خودش را حسابی بگیرد. از طرفی ژله را به روش بن ماری درست کنید و بگذارید کمی از دما بیفتد. در مرحله بعد، ظرف‌های فرنی را بیاورید، رویش مایع ژله را بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله هم خودش را خوب بگیرد. به این طریق دسر شیر و نشاسته با ژله خوشمزه خواهید داشت.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نظرات

فاطمه بسیار عالیییییی
سهیِلا عااالی بود
نظرات بیشتر
alis