بیسکوییت پتیبور، برای تکتک ما خاطرهانگیز است. خیلی از ما در کودکی این بیسکوییت را با شیر بهعنوان عصرانه میخوردیم و چقدر هم از خوردنش لذت میبردیم. اما تابهحال فکر کردهاید که با این بیسکوییت، اندکی خلاق باشید و در تهیه انواع دسر از آن استفاده کنید؟ برای مثال، معجون با بیسکوییت پتیبور میتواند یکی از همین دسرهای خلاقانه باشد.
در این مطلب همراه شما هستیم تا طرز تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور را به شما خوانندگان عزیز، آموزش دهیم. طرز تهیه این معجون بسیار آسان است؛ مواد اولیه آن راحت تهیه میشود و کاملاً دلخواه است. بهعلاوه، ارزش غذایی آن نیز بسیار بالاست و از جمله دسرهای مقوی ایرانی به شمار میرود.
بد نیست این را هم بگوییم که اگر به انواع معجون ایرانی علاقه دارید، به توصیه ما سری هم به مقاله طرز تهیه معجون خانگی بیندازید؛ پشیمان نخواهید شد.
مواد اولیه معجون با بیسکوییت پتیبور، بسیار ساده و در دسترس است. احتمالاً اگر همینالان هم در یخچالتان را باز کنید، این مواد اولیه را پیدا خواهید کرد! نکته بسیار مهمی که باید درباره طرز تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور گفت، آن است که دست شما برای اضافهکردن مواد اولیه یا حذف آنها، حسابی باز است. پس اصلاً نگران این نباشید که ایوای! فلان مواد اولیه را ندارم!
اصلاً اگر دلتان بخواهد، میتوانید بهجای بیسکوییت پتیبور، از ارده استفاده کنید. توصیه میکنیم که مقاله طرز تهیه معجون با ارده را هم مطالعه کنید.
از جمله مواد لازم برای تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در نهایت، این را هم یادتان بماند که برای درستکردن این معجون به میزان بیشتر، میتوانید مواد اولیه را به نسبت مساوی، زیاد کنید.
تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور، بسیار آسان است و اگر بگوییم که میتوانید با چند حرکت ساده آن را آماده کنید، اصلاً بیراه نگفتهایم. از آمادهکردن مواد اولیه معجون با بیسکوییت تا زمان سرو آن، شاید فقط ۳۰ دقیقه طول بکشید. به همین دلیل هر وقت که اراده کنید، میتوانید آن را بهسرعت آماده کنید.
مراحل اصلی در تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور، به شرح زیر است:
اول از هر چیز، موز را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. این کار باعث میشود که غلظت معجون بیشتر شود و به هنگام سرو، حسابی خنک باشد.
بستنی را هم از یخچال بیرون بیاورید، تا به دمای اتاق برسد.
سپس موز قطعهقطعه شده را همراه با شیر، بستنی و خامه، داخل مخلوطکن بریزید. سپس مخلوطکن را روشن کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
حال به سراغ بیسکوییتها بروید. قبل از آنکه بیسکوییت را از بستهاش بیرون بیاورید، آن را حسابی بکوبید تا پودر شود. یا اینکه میتوانید آنها را در کیسهای محکم بریزید و سپس بکوبید تا خرد شوند. بعد از اینکه خرد شد، آن را داخل مخلوطکن بریزید.
خرما را نیز پوست بگیرید. ترجیحاً کمی لِه کنید و سپس آن را نیز به مخلوطکن اضافه کنید. شیره خرما کار شما را در این زمینه، راحتتر میکند
معجون اصیل بدون آجیل و مغز، معجون نمیشود. برای اینکه معجون با بیسکوییت پتیبور خوشمزهتری داشته باشید، میتوانید پودر پسته، بادام، گردو و فندق را در همین زمان، داخل مخلوطکن بریزید.
دارچین، وانیل، پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و مجدداً همه مواد را خوب مخلوط کنید.
در نهایت، برای اینکه معجون شما حسابی سرد و خنک باشد، میتوانید مقداری یخ نیز به آن اضافه کنید. برای این کار، ابتدا یخ را بکوبید و سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید.
بعد از اینکه 3 تا 5 دقیقه همه مواد را با هم ترکیب کردید، معجون شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
معجون را در لیوانهای بزرگ سرو کنید. رویش را نیز میتوانید با انواع میوهها، سس شکلات، پودر بیسکوییت یا آجیل، تزیین کنید. نوش جان!
یکیدیگر از معجونهای پرطرفداری که به راحتی در خانه میتوان درست کرد، معجون زنجبیل است که در مقاله روش معجون زنجبیل، روش تهیه آن را آوردیم.
هرآنچه که برای تهیه یک معجون با بیسکوییت پتیبور باکیفیت به آن نیاز داشتید، در بخش قبلی به شما آموزش دادیم، اما لازم است که برخی نکات را در این بخش، به شما یادآوری کنیم تا طعم و مزه و کیفیت معجون خود را، به بالاترین میزان ممکن برسانید.
به یاد داشته باشید که:
یکی از معجونهای پرخاصیتی که مواد اولیه آن همیشه در خانه یافت میشود، معجون خرماست. با مراجعه به مقاله طرز تهیه معجون خرمایی میتوانید در حداقل زمان این معجون خوشمزه را آماده کنید.
در این مقاله سعی کردیم، روشی ساده برای تهیه معجون با بیسکوییت پتیبور به شما آموزش دهیم. مواد موردنیاز برای تهیه این معجون در دسترس است و شما میتوانید به دلخواه خود مواد اولیهای حذف یا اضافه کنید. برای تهیه این معجون تنها 30 دقیقه زمان نیاز است. برای خوشمزهتر آن میتوانید از مغزیجات متنوع استفاده کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
برای بیشتر شدن غلظت معجون با بیسکوییت پتیبور چه کنیم؟
میتوانید از موز یخزده استفاده کنید. از بستنی یا خامه استفاده کنید، یا اینکه مقدار شیر را کمتر کنید.
برای بیشتر شدن مزه بیسکوییت پتیبور در معجون چه راهکاری وجود دارد؟
برای اینکه مزه بیسکوییت بیشتر حس شود، میتوانید مقدار بیسکوییت را افزایش دهید و اینکه آن را در آخرین مرحله به مواد اضافه کنید.
آیا مواد اولیه معجون با بیسکوییت پتیبور، قابل حذف است؟
بله، شما میتوانید هرکدام از مواد را که در دسترس ندارید، از فهرست مواد اولیه این معجون حذف کنید.