طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌هایی که می‌توانید این تابستان امتحان کنید، بدون شک بابل تی است. این نوشیدنی این روزها بسیار محبوب شده است و می‌توان پست‌ها و استوری‌های بسیاری را از آن در شبکه‌های اجتماعی دید! شاید فکر کنید که تهیه این نوشیدنی در خانه بسیار دشوار است، اما باید بگوییم که تهیه بابل تی اصلاً کاری ندارد!

در این مقاله از بلاگ عالیس می‌خواهیم طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا را به شما یاد بدهیم. تاپیوکا دقیقاً همان دانه‌های درشتی است که در این چای از آن‌ها استفاده می‌شود. مزه این نوشیدنی بسیار با چای شیر معمولی متفاوت است. بافت دانه تاپیوکا نیز تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش برای شما رقم خواهد زد؛ با ما همراه باشید تا مراحل تهیه را بخوانیم.

مواد لازم در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

مواد لازم در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

همان‌طور که از عنوان این مقاله نیز پیداست، مهم‌ترین چیزی که برای تهیه این نوشیدنی به آن نیاز دارید، تاپیوکا است. دانه تاپیوکا یا مروارید تاپیوکا را می‌توانید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ تهیه کنید. شما حتی می‌توانید این محصول را از آنلاین‌شاپ‌ها نیز سفارش دهید و دم در منزل خود تحویل بگیرید؛ پس دردسر چندانی برای تهیه آن نخواهید داشت. باقی مواد اولیه را احتمالاً از قبل در خانه داشته باشید.

اگر دوست داشتید که اطلاعات بیشتری درباره این نوشیدنی به دست آورید، به شما توصیه می‌کنیم که سری به مقاله چای حبابی چیست بزنید. در این مطلب به طور کامل با این نوشیدنی و تاریخچه آن آشنا خواهید شد.

در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

دانه تاپیوکا 1/2 پیمانه
چای 6 عدد کیسه‌ای یا 4 قاشق چای‌خوری پودری
شیر 2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آب داغ 2 قاشق غذاخوری
یخ به میزان لازم

این مقدار از مواد اولیه که برای طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا مشاهده کردید، می‌تواند برای تهیه 2 لیوان بزرگ از این نوشیدنی کافی باشد. اگر دوست داشتید که مقدار بیشتری را برای پذیرایی از تعداد بالاتر تهیه کنید، تنها کافی است که مقدار مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید. برای درست‌کردن این نوشیدنی کمتر از این مقدار هم فقط کافی است که مواد اولیه را به نسبت مساوی کم کنید.

طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

همان‌ قدر که مواد اولیه این نوشیدنی ساده و در دسترس است، طرز تهیه آن نیز به همان اندازه آسان و بدون دردسر است. شما می‌توانید بابل تی یا همان چای حبابی را در عرض 30 دقیقه حاضر کنید و سپس از نوشیدن آن کمال لذت را ببرید! اگر به انواع نوشیدنی‌های ساده علاقه دارید، توصیه می‌کنیم که سری به مقاله طرز تهیه چای ماچا نیز بزنید؛ این چای نیز این روزها محبوبیت خاصی پیدا کرده است.

در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید:

ابتدا باید سیروپ یا همان شیرین‌کننده این نوشیدنی را حاضر کنید. انجام این کار بسیار ساده است، برای آن تنها کافی است که شکر و آب را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و هم بزنید. زمانی که شکر داخل آب حل شد، باید آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید که آب به جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، اجازه دهید که به مدت 2 دقیقه قُل بزند. سپس آن را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا قوام بگیرد.

اکنون باید دانه تاپیوکا را حاضر کنید. تهیه دانه‌های حاضری بسیار ساده است و در عرض چند دقیقه انجام می‌شود. ابتدا قابلمه‌ای مناسب انتخاب کرده و نیمی از آن را از آب پر کنید. قابله را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی جوش آمد مروارید تاپیوکا را داخل آن بریزید و اجازه دهید که چند دقیقه بجوشند.

صبر کنید تا دانه‌ها روی آب شناور شوند. بعد از گذشت 5 دقیقه می‌توانید آن‌ها را آبکش کنید. در این مرحله بد نیست که دانه‌ها را داخل آبکش، زیر آب سرد نگه دارید تا از چسبیدن و نرم شدن بیش از حد آن‌ها جلوگیری کنید. حال دانه‌‌های تاپیوکا را داخل ظرف سیروپ بریزید و به‌آرامی هم بزنید. ظرف را کنار بگذاری و به سراغ مرحله بعدی بروید.

حال در ظرفی دیگر حدود 1 تا 2 پیمانه آب را جوش بیاورید. بعد از اینکه جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و چای کیسه‌ای یا پودری را داخل آن بریزید. اجازه دهید که چای به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. هرچقدر که چای بیشتر دم بکشد، غلظت آن نیز بیشتر خواهد شد. پس از اتمام دم‌کشیدن، چای را از صافی رد کرده و داخل لیوان‌های سرو بریزید.

بسته به سلیقه خود می‌توانید مقدار چای را در هر لیوان کم یا زیاد کنید. بعد از چای، حدود 2 تا 3 قاشق از دانه تاپیوکا داخل لیوان‌ها بریزد و مقداری از سیروپ ته ظرف را نیز به آن اضافه کنید. در نهایت نیز باید شیر را اضافه کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید در این مرحله یخ نیز به نوشیدنی خود اضافه کنید. نوشیدنی را هم بزنید تا شیر و چای با هم مخلوط شوند. اکنون می‌توانید بابل تی خود را سرو کنید؛ نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

نکات مهم در طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا

ما تلاش کردیم تا تمام نکات مهم را در طول طرز تهیه به شما آموزش دهیم. در دنیای آشپزی، همیشه راهکارهای بسیاری برای بهبود یک دستور تهیه وجود دارد؛ اگر شما نیز دوست دارید که بابل تی باکیفیت‌تری داشته باشید، بد نیست که نکات مهم زیر را در زمان تهیه این نوشیدنی به یاد داشته باشید:

  • شما می‌توانید برای تهیه این نوشیدنی از هر نوع شیری که دوست داشتید استفاده کنید. در دستورهای سنتی، از شیر گیاهی مانند شیر سویا استفاده شده است.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید سیروپ بیشتری تهیه کنید و چای خود را از آنچه که هست شیرین‌تر کنید.
  • توجه کنید که دانه تاپیوکا باید کاملاً نرم شده باشد؛ اگر بعد از شناور شدن روی آب هنوز سفت بود، بهتر است اجازه دهید که حداکثر تا 15 دقیقه بجوشد.
  • بهتر است که این نوشیدنی را به‌صورت تازه سرو کرده و خیلی زود میل کنید؛ نگهداری تاپیوکا در یخچال می‌تواند روی کیفیت آن تأثیر منفی داشته باشد.

ارزش غذایی بابل تی با تاپیوکا

حال که طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا را یاد گرفته‌ایم، بد نیست که نگاهی به ارزش غذایی آن نیز داشته باشیم. اگر به رژیم غذایی خود اهمیت می‌دهید یا اینکه می‌خواهید از میزان کالری خوراکی‌های مصرف خود اطلاع کامل داشته باشید، بدون شک این بخش برای شما است. در جدول زیر می‌توانید جزئیات لازم را مشاهده کنید:

انرژی 258 کیلوکالری (هر لیوان)
کربوهیدرات 58.8 گرم
پروتئین 2.6 گرم
چربی 1.3 گرم
سدیم 3 میلی‌گرم
پتاسیم 16 میلی‌گرم
فیبر 2.3 گرم
قند 20 گرم
کلسیم 15 میلی‌گرم
آهن 1 میلی‌گرم

کلام آخر

در این مقاله از بلاگ عالیس با طرز تهیه بابل تی با تاپیوکا آشنا شدیم. این نوشیدنی در یکی دو سال اخیر بسیار محبوب شده است و افراد بسیاری هم به دنبال طرز تهیه آن بودند. حال در این مطلب دیدیم که طرز تهیه بابل تی چقدر ساده و بدون دردسر است. امیدواریم که این نوشیدنی را در اولین فرصت درست کرده و تجربه خود را از نوش‌جان‌کردن آن با ما نیز به اشتراک بگذارید؛ منتظر کامنت‌های شما هستیم.

سؤالات متداول

آیا بابل تی را می‌توان یک نوشیدنی رژیمی دانست؟

ازآنجایی‌که میزان کالری این نوشیدنی اندکی زیاد است، شاید چندان برای افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند مناسب نباشد.

بهترین چای برای طرز تهیه بابل تی کدام چای است؟

شما می‌توانید از هر نوع چای که خواستید برای تهیه این نوشیدنی استفاده کنید؛ اما بهتر است که چای شما ساده و بدون عطر یا طعم‌دهنده باشد.

ریشه بابل تی برای کدام کشور است؟

آن‌طور که تاریخچه این نوشیدنی نشان می‌دهد، این چای برای اولین‌بار در کشور تایوان میل شده است. بعد از آن به آمریکا و کشورهای اروپایی رفته است.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis