طرز تهیه سوپ پنیر

عده‌ای معتقدند سوپ‌ها غذا نیستند! اما شاید اشتباه می‌کنند؟ سوپ‌ها انواع مختلفی دارند و بیشتر اوقات به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند. با اضافه یا کم‌کردن یک ماده در این خوراک می‌توان ارزش تغذیه‌ای و طعم آن را تغییر داد. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه سوپ پنیر را به شما آموزش دهیم. سوپی که اگرچه بسیار ساده و خوشمزه است اما می‌تواند به‌صورت طعم‌دهنده به دیگر سوپ‌ها اضافه شود.

روش تهیه سوپ پنیر

روش تهیه سوپ پنیر

چیزی که باید بدانید آن است که هر بشقاب از این سوپ، ۵۰۰ واحد کالری دارد، بسیار گرم و مطبوع است و در فصل زمستان طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • کره: 50 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: 3 لیوان
  • شیر: 3 لیوان
  • پنیر چدار: 400 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه کره در قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. برای آنکه کره نسوزد، می‌توانید یک قاشق روغن به آن اضافه کنید.

مدام پیاز‌ها را زیرورو کنید تا کمی طلایی شوند. سپس آرد را اضافه کنید. وقتی آرد و پیاز کاملاً مخلوط شدند، آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید. بعد از چند دقیقه، مخلوط شما کمی غلیظ می‌شود. حال شیر را اضافه کنید. اگر از هم‌زدن خسته شده‌اید یا از تکه‌های پیاز زیر دندانتان حس ناخوشایندی می‌گیرید، از مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی استفاده و مواد را یک‌دست کنید. فعلاً نمک نزنید.

پنیر چدار و کمی فلفل را اضافه کنید. کاملاً هم بزنید تا پنیر آب شود. کمی از سوپ بچشید. اگر کم‌نمک بود، نمک اضافه کنید. سوپ پنیر شما آماده است.

نکات

  • از این سوپ می‌توانید به‌عنوان سس دیگر سوپ‌ها مثل سوپ جو استفاده کنید.
  • هیچ‌گاه شیر سرد را در هیچ غذایی نریزید. اضافه‌کردن ناگهانی شیر به غذای داغ باعث بریده شدن شیر می‌شود و ظاهر ناخوشایندی به غذای شما می‌دهد. (فاسد یا مسموم‌کننده نیست! فقط ظاهر بدی دارد. درصورتی‌که این اتفاق افتاد اگر مواد را در مخلوط‌کن بریزید، حالت بریده‌بریده از بین می‌رود و دیگر نمایان نیست.)
  • پنیر چدار یا دیگر پنیرها اغلب نمک دارند. پس قبل از اضافه‌کردن نمک به سوپ، مقداری بچشید تا غذای شما شور نشود.
  • برای تزئین این سوپ می‌توانید از تکه‌های برشته نان تست و جعفری استفاده کنید.
  • یک راه شکیل و خوشمزه سرو این سوپ، ریختن آن به داخل نان همبرگر برشته است. حتماً از نان برشته و کمی خشک استفاده کنید که تا پایان خوردن سوپ، نان نرم و خمیر نشود. یک نان همبرگر را بردارید و قسمت روی آن به‌اندازه یک کاسه کوچک ببرید و داخل نان را خالی کنید. توجه کنید که ته نان را نازک نکنید و فقط دیواره‌ها را خالی کنید. سپس سوپ داغ را داخل نان بریزید و از قسمت بریده‌شده به‌عنوان در استفاده کنید.
  • سوپ پنیر در دسته غذاهای پرکالری قرار دارد و می‌تواند چاق‌کننده باشد.
  • در واقع شما از هر پنیری می‌توانید در تهیه سوپ خود استفاده کنید، اما پنیرهای پرچرب و به‌خصوص پنیر چدار برای سوپ‌ها مناسب‌تر هستند.

رژیم و تغییر در سبک غذایی، در حفظ سلامتی شما اهمیت بسیاری دارد، اما ضروری است که رژیم غذایی خود را بر اساس سبک و موادی استفاده کنید که بتواند تمام نیازهای بدن شما را پاسخ دهد. در مقاله رسپی غذاهای رژیمی، لیست غذاهای رژیمی و کم‌کالری را آوردیم.

طرز تهیه سوپ پنیری با ترکیبات متنوع

همان‌طور که پیش‌ازاین گفتیم شما می‌توانید از سوپ پنیر به‌عنوان طعم‌دهنده پایه برای همه سوپ‌ها استفاده کنید. در ادامه با هم طرز تهیه دو سوپ پنیری خوشمزه را بررسی خواهیم کرد.

سوپ بروکلی پنیری

سوپ بروکلی پنیری

این یک سوپ پرخاصیت است که از آن می‌توانید برای خوراندن بروکلی به بچه‌ها استفاده کنید و اگر به حالت عادی از طرف‌داران بروکلی هستید شک ندارم عاشق طعم و عطر این سوپ خواهید شد.

طرز تهیه و مواد لازم:

  • بروکلی خردشده: 1 لیوان
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد کوچک
  • سیر: 2 حبه درشت
  • آب مرغ: 3 لیوان
  • خامه: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار: 1 لیوان
  • آب: 1/2 لیوان
  • جوز هندی: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه کره در قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. برای آنکه کره نسوزد، می‌توانید یک قاشق روغن به آن اضافه کنید. مدام پیاز‌ها را زیرورو کنید تا کمی طلایی شوند. سپس سیرها را له کرده و اضافه کنید. هویج و کلم برکلی را کمی تفت دهید و با آب مرغ، خامه، فلفل و جوز هندی بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه با در باز بپزد (فعلاً نمک نزنید.)

نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید و کاملاً هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید. این‌قدر هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس پنیر را اضافه کنید. سوپ را کامل هم بزنید تا پنیر به‌صورت کامل در آن پخش شود. در انتها از سوپ بچشید و اگر احساس کردید بی‌نمک است به آن نمک اضافه کنید.

برای سرو آن می‌توانید از روش نان همبرگر استفاده کنید.

سوپ کوفته پنیری

سوپ کوفته پنیری

این سوپ با گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات و پنیر درست می‌شود و طعمی همچون چیزبرگر را تداعی می‌کند.

طرز تهیه و مواد لازم:

  • سیب‌زمینی نگینی خردشده: 1 لیوان
  • هویج رنده شده: 1/2 لیوان
  • پیاز رنده شده: 1/2 لیوان
  • پیاز نگینی خرد شده: 1/2 لیوان
  • گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
  • آب گوشت: 2 لیوان
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • سیر: 1 حبه
  • کره: 50 گرم
  • ادویه: به‌دلخواه
  • پودر نان: 1/2 لیوان
  • پنیر چدار: 200 گرم
  • شیر: 1 لیوان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده و یک تخم‌مرغ خوب ورز دهید. پودر نان، نمک و فلفل را اضافه کنید. گوشت را به شکل کوفته‌های کوچک در ماهیتابه سرخ‌کرده (برشته کنید) و کنار بگذارید.

حال در قابلمه‌ای دیگر پیاز را با روغن و سیر تفت دهید تا پیاز اصطلاحاً سبک شود. سیب‌زمینی و هویج را اضافه کنید. آب گوشت را همراه با یک لیوان آب‌روی مواد ریخته و نیم‌ساعت صبر کنید تا سبزیجات بپزد. حال، کوفته‌ها را به مواد اضافه کنید.

در تابه دیگری آرد را در کره تفت دهید و سپس به‌آرامی شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل درست شود. سپس این سس را به همراه پنیر چدار به سوپ خود اضافه کنید و ۵دقیقه هم بزنید. سوپ شما پس از این آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

اگر شما در رژیم هستید یا به غذاهای کم‌کالری علاقه دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم مقاله رسپی غذاهای کم کالری را مطالعه کنید.

کلام آخر

سوپ می‌تواند یک وعده مفید و پرکالری باشد. دلیل آنکه عده‌ای با سوپ به‌عنوان غذا مخالف هستند آن است که بدن ایشان به خوردن کربوهیدرات در وعده‌های غذایی عادت دارد و با سوپ سیر نمی‌شوند.

اضافه‌کردن پنیر به هر سوپی باعث افزایش خواص تغذیه‌ای و البته کالری آن می‌شود. از سوپ‌های پنیری می‌توانید در رژیم‌های افزایش وزن و میهمانی‌ها استفاده کنید و از عطروطعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سؤالات متداول:

از کدام پنیرها می‌توان در پخت سوپ استفاده کرد؟

در واقع شما از هر پنیری می‌توانید در غذای خود استفاده کنید، اما پنیرهای پرچرب و به‌خصوص پنیر چدار برای سوپ‌ها مناسب‌تر هستند.

آیا سوپ غذا است؟

بله، سوپ می‌تواند یک وعده مفید و پرکالری باشد. دلیل آنکه عده‌ای با سوپ به‌عنوان غذا مخالف هستند آن است که بدن ایشان به خوردن کربوهیدرات در وعده‌های غذایی عادت دارد و با سوپ سیر نمی‌شوند.

آیا سوپ چاق‌کننده است؟

بله، هر غذا باتوجه ‌به میزان کالری که دارد می‌تواند چاق‌کننده باشد. سوپ پنیر در دسته غذاهای پرکالری قرار دارد.

alis