در عادات غذایی استفاده از خوراکیها و میان وعدهها بسیار مهم است. میان وعدههای مقوی و دارای انرژی یکی از بهترین انتخابها است؛ بنابراین استفاده از مواد مغذی و دارای خاصیت در ترکیب میان وعدهها میتواند تأمینکننده انرژی برای ما باشد. یکی از این میانوعدههای مقوی و دارای انرژی معجون خرمایی است. معجون خرمایی از خوراکیهای خوشمزه و مقوی است که در جنوب ایران درست میشود. برای آشنایی با طرز تهیه معجون خرمایی با ما همراه باشید تا در این مقاله، آن را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه معجون خرمایی، مواد زیر به میزان ذکر شده لازم است:
اگر به تهیه معجونهای مقوی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه معجون چهارمغز را از دست ندهید. علاوه بر این، برای پذیرایی در مهمانیها، تهیه معجون مخصوص میتواند پیشنهاد ویژهای باشد.
برای تهیه معجون خرما ابتدا هسته خرماها را جدا کنید و بعد پوست خرماها را بگیرید. اگر میخواهید معجون خرمایی شما خوب و لذیذ شود، بهتر است از خرمای کبکاب استفاده کنید.
حالا خرماهای بدون دانه و پوستگرفته را در مخلوطکن بریزید و نمک، دارچین و وانیل را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. سپس مغز پسته، مغز بادام، مغز گردو و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوطکنید تا یک ماده کاملاً یکدست ایجاد شود.
در این مرحله روی سطح یک سینی دارای لبه یا یک قالب، کاغذ روغن بگذارید و بعد مخلوط خرما، پسته، گردو و بادام را روی آن بریزید. با پشت یک قاشق خیس مخلوط را داخل سینی یا قلب بهصورت یکدست پهن کنید.
در ادامه، سینی یا قالب حاوی معجون خرما را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. پس از ۳۰ دقیقه، سینی یا قالب را از یخچال خارج کنید و با چاقو یا قالب طرحدار، معجون خرما را در اندازهها و اشکال دلخواه خرد کنید. دقت کنید کارد یا قالب را پیش از خردکردن معجون خرمایی خیس کنید تا معجون به آن نچسبد. معجون خرمایی را میتوانید با کنجد تزیین کنید و با شیر و یا نوشیدنیهای گرم مانند چای سرو کنید.
یکیدیگر از معجونهای محبوب، معجون شکلاتی است که در مقاله طرز تهیه معجون شکلاتی، به معرفی این معجون پرداختیم.
ما در این مقاله از مجله عالیس، طرز تهیه معجون خرمایی را به شما آموزش دادیم. معجون خرمایی یک خوراکی بسیار مقوی و دارای انرژی است که میتوان بهعنوان میانوعده از آن استفاده کرد. برای تهیه معجون خرمایی علاوه بر مغز پسته، مغز بادام و مغز گردو میتوانید از مغز خشکبار مختلف دیگر استفاده کنید.
بهترین خرما برای تهیه معجون خرمایی چیست؟
برای تهیه معجون خرمایی خوب و لذیذ، بهترین نوع خرما، خرمای کبکاب است.
آیا معجون خرمایی را میتوان بهعنوان یک وعده غذایی استفاده کرد؟
خیر، معجون خرمایی را میتوان بهعنوان یک میانوعده سرو کرد.
معجون خرمایی چه طبعی دارد؟
معجون خرمایی به دلیل داشتن خرما و مغز خشکبار، دارای طبع گرم است.