زنجبیل از جمله خوراکیهایی است که مصرف آن فواید بیشماری را برای سلامتی به همراه دارد و بدن شما را در برابر بسیاری از بیماریها ایمن میکند. زنجبیل را میتوانید بهصورت تازه استفاده کنید و هم اینکه پودر آن را بهعنوان ادویه داخل غذاها و شیرینیها بریزید. باتوجه به اینکه زنجبیل تازه نسبت به پودر زنجبیل خواص بیشتر و مزه بهتری دارد، در این مطلب قرار است طرز تهیه معجون زنجبیل را با دستور مختلف به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
این شربت یکی از متفاوتترین نوشیدنیهایی است که در عمرتان امتحان خواهید کرد؛ یک نوشیدنی گوارا که طراوت نعنا در کنار تندی زنجبیل طعمی منحصربهفرد را برای شما به ارمغان میآورد. این شربت را باتوجه به ذائقهتان، هم گرم میتوانید سرو کنید و هم سرد. همچنین، میتوانید آن را داخل یک بطری شیشهای یا پارچ بریزید و به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید. حتی میتوانید این شربت را داخل قالب یخ بریزید و فریز کنید تا بعداً از آنها برای تهیه اسموتی، کوکتل و سایر نوشیدنیها استفاده کنید یا آنها را داخل لیوان آبتان بریزید.
راستی اگر از خوردن انواع معجونها لذت میبرید، معجون چهارمغز را حتماً امتحان کنید. در مقاله طرز تهیه معجون چهار مغز به شما گفتهایم که چطور میتوانید این معجون خوشمزه را تهیه کنید.
برای درستکردن این شربت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
قبل از هر چیزی، 6 تا 7 فنجان آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید. در همین حین، پوست زنجبیل را بگیرید و در قطعات مکعبی بهاندازهای که بهراحتی در مخلوطکن یا غذاساز خرد شوند، برش بزنید. پوست زنجبیل را حتما بگیرید. اگر پوست زنجبیل را نگیرید، پس از گذشت مدتی تلخ میشود و مزه معجونتان را تغییر میدهد.
درصورتیکه مخلوطکن یا غذاساز در دسترس نیست، میتوانید زنجبیل را رنده کنید. در این صورت، دیگر نیازی به خردکردن زنجبیل نیست. نعنا را هم ساطوری و ریز خرد کنید.
قطعات زنجبیل را همراه با یک فنجان آب داخل مخلوطکن بریزید و بهاندازهای که مخلوط غلیظ و خمیریشکل بهدست آید، آنها را با هم مخلوط کنید. آب جوش را داخل کاسه مناسبی بریزید و ترکیب بهدستآمده را همراه با نعنا به آن اضافه کنید. پارچه نازکی را روی کاسه دیگری قرار دهید و آرامآرام آب جوش را از آن رد کنید.
خمیر باقیمانده در سطح پارچه را خوب فشار دهید تا عصاره آن بهخوبی گرفته شود (مشابه درستکردن پنیر یا ماست). پس از آنکه عصاره زنجبیل و نعنا بهخوبی گرفته شد، پارچه را جمع کنید و مواد درون آن را دور بریزید. به آب زنجبیل آبلیموها و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً در شربت حل شود.
شربتتان را داخل پارچ بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را داخل لیوانهای موردنظرتان بریزید و همراه با یخ و نعنای تازه تزیین کنید. در فصل زمستان بهتر است این شربت را گرم میل کنید. در صورت تمایل میتوانید بهجای شکر از عسل استفاده کنید تا شربت سالمتر و طبیعیتری داشته باشید.
معجون زنجبیل و عسل گزینهای عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ بهویژه در فصول سرد سال که احتمال ابتلا به بیماریهایی مثل آنفولانزا و سرماخوردگی زیاد است. برای درستکردن این معجون به مقداری عسل، لیمو و زنجبیل نیاز دارید. ابتدا یک شیشه تمیز و خشک را بهاندازه نیمسانت از عسل پر کنید و روی آن برشهای نازک لیمو و چند برش زنجبیل قرار دهید. این عمل را آنقدر تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس در آن را ببندید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت تمایل به مصرف این معجون، میتوانید یک قاشق از آن را با آب گرم مخلوط و میل کنید.
معجون زنجبیل و عسل را به روش دیگری هم میتوان تهیه کرد. در این حالت، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
احتیاج دارید. برای درستکردن این معجون کافی است لیموها را پوست و آنها را قطعهقطعه کنید. سپس آنها را همراه با زنجبیل پوستکنده و خردشده داخل مخلوطکن و غذاساز بریزید و بهاندازهای که خمیر صاف و یکدستی به وجود آید، مواد اولیه را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. عسل را داخل یک بطری پلاستیکی یا شیشهای بریزید و معجون بهدستآمده را به عسل اضافه کنید. در ظرف را خوب ببندید و محکم تکان دهید تا مواد بهخوبی با یکدیگر ترکیب شوند. ظرف را داخل یخچال قرار دهید و در صورت لزوم، 1 تا 2 قاشق چایخوری از آن را میل کنید.
اسموتی اسفناج یکی از خوشمزهترین نوشیدنیهایی است که مصرف آن فواید زیادی را برای سلامتی به همراه دارد. با خواندن مقاله طرز تهیه اسموتی اسفناج، با خواص و طرز تهیه این اسموتی خوشمزه آشنا خواهید شد.
اگر از مصرف چای سیاه خسته شدهاید و هوس نوشیدنی جدیدی به سرتان زده است، پیشنهاد میکنیم دمنوش زنجبیل را حتماً امتحان کنید. این دمنوش هم برای خودش معجونی است؛ بهویژه اگر از زنجبیل تازه برای درستکردن آن استفاده شده و با عسل شیرین شود.
برای درستکردن این دمنوش، مقدار کافی زنجبیل را همراه با ۴ فنجان آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد اندازه 3 تا 4 دقیقه دم بکشند. دمنوش را از صافی رد کنید و در لیوانهای دلخواهتان سرو کنید. نوش جان.
اگر جزو افرادی هستید که به نوشیدنیهای شکلاتی علاقه دارید، مقاله طرز تهیه معجون شکلاتی را از دست ندهید.
زنجبیل از جمله خوراکیهای بسیار پرخاصیتی است که به روشهای گوناگون میتوان آن را به مصرف رساند و از مزایای آن بهرهمند شد. در مقاله حاضر، ۴ دستور برای طرز تهیه معجون زنجبیل ارائه شد و به شما گفتیم که زنجبیل تازه را چگونه میتوانید به مصرف برسانید. حتی دستورالعملی هم برای تهیه شربت زنجبیل در اختیارتان قرار دادیم. آیا شما طعم زنجبیل را دوست دارید؟ بیشتر زنجبیل تازه مصرف میکنید یا پودر زنجبیل را ترجیح میدهید؟
آیا در طرز تهیه معجون زنجبیل حتماً باید پوست زنجبیل را جدا کرد؟
بله، اگرچه پوست زنجبیل خوراکی است، اما پس از گذشت مدتی تلخ میشود و مزه معجون را تغییر میدهد. بهتر است پوست زنجبیل را با استفاده از قاشق جدا کنید.
کاربرد معجون زنجبیل چیست؟
اصلیترین کاربرد این معجون، تسکین سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی یا آنفولانزا است. در فصول سرد سال که احتمالاً ابتلا به انواع بیماریها بالا است، میتوانید از این معجون برای تقویت سیستم ایمنی بدنتان استفاده کنید.
بهترین ظرف برای نگهداری معجون زنجبیل چیست؟
اگر از عسل برای درستکردن معجون زنجبیل استفاده میکنید، بهتر است آن را در ظروف پلاستیکی یا شیشهای نگهداری کنید. چون عسل به آهن واکنش نشان میدهد و بر طعم و خاصیت معجونتان تأثیر میگذارد.