طرز تهیه کرم کاستارد ساده با شیر عالیس

از جمله ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی که می‌توانید برای روزهای زمستانی تهیه کنید، کرم کاستارد است. این دسر اصالتی انگلیسی دارد و اکنون نه‌تنها در این کشور، بلکه در کل دنیا محبوب است. از این کرم می‌توان به‌عنوان پایه برای بسیاری از کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده کرد؛ خلاصه‌ که کرم کاستارد یک دسر همه‌کاره است.

در این مطلب از بلاگ عالیس می‌خواهیم طرز تهیه کرم کاستارد ساده با شیر عالیس را یاد بگیریم. استفاده از شیر عالیس می‌تواند طعم و مزه کرم شما را بسیار بهتر کرده و کیفیت آن را تا حد زیادی بهبود ببخشد. با ما همراه باشید تا این دسر بسیار ساده، سریع و ارزان‌قیمت را در کنار هم یاد بگیریم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر پان اسپانیا

مواد لازم برای تهیه دسر کاستارد ساده با شیر عالیس

چیزی که بیشتر از همه طرز تهیه این دسر را ساده و اقتصادی کرده است، مواد اولیه آن است. شیر عالیس به‌عنوان اصلی‌ترین ماده اولیه در طرز تهیه کاستارد ساده، از تمام فروشگاه‌ها قابل‌تهیه است. باقی مواد اولیه را نیز یا خود از قبل در خانه دارید یا اینکه می‌توانید با کمترین قیمت بخرید. از جمله مواد لازم در طرز تهیه دسر کاستارد می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

شیر عالیس 1 لیتر
زرده تخم‌مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 100 گرم
شکر 60 گرم

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی کدو تنبل

مراحل تهیه دسر کاستارد ساده با شیر عالیس

این دسر را می‌توان در حدود 30 دقیقه حاضر کرد و سپس تنها کافی است که به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند. برای تهیه این دسر، تنها کافی است که در ابتدا کاسه‌ای بزرگ با اندازه مناسب آماده کنید. شکر و تخم‌مرغ را داخل کاسه بریزید و سپس خوب هم بزنید تا به بهترین شکل، یک‌دست شوند.

حال باید شیر را به ترکیب شکر و تخم‌مرغ اضافه کنید. زمانی که همه مواد خوب با یکدیگر ترکیب شدند، در نهایت باید نشاسته را اضافه کنید. ترتیب ترکیب‌کردن مواد اولیه اصلاً اهمیتی ندارد و می‌توانید از ابتدا همه را با یکدیگر مخلوط کنید. وقتی که مایع دسر حاضر شد، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مدام دسر کاستارد را داخل قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی که به غلظت ماست هم زده رسیدید، می‌توانید آن را داخل قالب یا هر ظرف دیگری که دوست داشتید بریزید. برای اینکه دسر بعد از سفت‌شدن به دیواره ظرف نچسبد، می‌توانید مقداری روغن به دیواره‌های ظرف خود بمالید.

ظرف را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید که خودش را بگیرد. بعد از آن از یخچال خارج کرده، روی آن را با پودر نارگیل تزیین کرده و سپس نوش جان کنید!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مناسب شب عید

سؤالات متداول

آیا دسر کاستارد را می‌توان به‌صورت گرم میل کرد؟

بله؛ شما می‌توانید این دسر را به‌صورت گرم نیز نوش جان کنید. تنها کافی است که اندکی صبر کنید تا دسر بعد از پخت، از حرارت بیفتد.

چطور دسر کاستارد غلیظ‌تری داشته باشیم؟

افزایش تعداد تخم‌مرغ در این دسر یا افزایش مقدار نشاسته ذرت، می‌تواند دسر غلیظ‌تری را برای شما به همراه داشته باشد.

آیا می‌توان دسر کاستارد شیرین‌تری داشت؟

اگر فکر می‌کنید که این میزان شکر برای شما کافی نیست، می‌توانید مقدار بیشتری را به دسر خود اضافه کنید، اما یادتان باشد که کالری دسر بیشتر خواهد شد.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نظرات

مینا عالی بود برا روی کیک هم میشه استفاده کرد
نظرات بیشتر
alis