طرز تهیه معجون هندوانه

با رسیدن تابستان، همان اندازه که گرمای هوا برایمان آزاردهنده است، همان اندازه هم این فصل خوبی‌های خودش را دارد که شاید بهترینش میوه‌های متنوع و خوشمزه باشد. به نظرم باید تابستان را واقعاً فصل پادشاهی میوه‌ها دانست. از یک طرف توت‌فرنگی، گوجه‌سبز و زردآلو که کمتر کسی پیدا می‌شود این میوه‌ها را دوست نداشته باشد و از طرف دیگر طالبی و هندوانه که با هر مدل ترکیبی از بستنی تا معجون و اسموتی خوشمزه می‌شوند.

با این مقدمه حدس می‌زنم که شما هم مثل من حسابی هوس یک لیوان آب هندوانه خنک کردید یا دوست دارید با طرز تهیه اسموتی هندوانه، معجون هندوانه و بقیه ترکیبات این میوه بهشتی آشنا شوید، به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم در این فاصله برای خرید هندوانه قرمز و خوش‌طعم با یکی از اعضای خانواده تماس بگیرید یا از میوه‌فروشی محل سفارش دهید و بعد با من در تهیه معجون تابستانی هندوانه همراه شوید.

خواص هندوانه

خواص هندوانه

بیایید پیش از دست‌به‌کار شدن برای آماده‌کردن معجون کمی درباره خواص هندوانه بخوانیم، چون احتمالاً شما هم مثل من این میوه را فقط برای رفع عطش تابستانه و مقابله با گرمای هوا می‌شناسید.

حتماً می‌دانید که این میوه تقریباً قند بالایی دارد، ولی جالب‌تر اینکه حاوی کربوهیدرات هم است و البته میزان متوسطی فیبر دارد، در نتیجه اگر رژیم لاغری دارید یک قاچ هندوانه برای عصرانه انتخاب چندان بدی هم نیست.

هندوانه سرشار از ویتامین ث و ویتامین ای است و به‌قدر کافی کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم و فولات دارد. در طب سنتی مصرف هندوانه برای بهبود عملکرد قلب توصیه شده و در هضم غذا مؤثر است. در پزشکی مدرن و علمی هم اگر قند بالای این میوه را کنار بگذاریم، باید آن را در کاهش دردها و التهابات بدن، مقابله با گرمازدگی و تشنگی و در نهایت کنترل فشارخون مؤثر بدانیم. با این حساب بد نیست که برای مقابله با گرمای تابستان و بهار با طرز تهیه انواع نوشیدنی با هندوانه بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه معجون تابستانی لیمو و هندوانه

با این مقدمه کوتاه فوراً سراغ تهیه معجون تابستانی هندوانه می‌رویم. این معجون را می‌توانید با طعم ملس همراه با لیمو سرو کنید یا با اضافه‌کردن سایر میوه‌ها مانند شاتوت و تمشک، معجون بمب ویتامین ث داشته باشید، در هرصورت ریش و قیچی دست خودتان است.

اگر اهل پیاده‌روی و تمرین هستید، بهترین نوشیدنی بعد از ورزش در روزهای گرم تابستانی معجون هندوانه بدون شکر با لیموی تازه است. البته به شرطی که مشکل قند یا دیابت نداشته باشید، زیرا همانطوری که گفتیم، میزان قند این میوه تقریباً بالا است.

برای یک وعده نوشیدنی معجون هندوانه، 2 تا 3 قاچ هندوانه کافی است که باید همراه با یخ داخل مخلوط‌کن بریزید و نصف پیمانه آب اضافه کنید. در ضمن حواستان باشد که تخم‌های هندوانه را هم جدا کنید و دکمه مخلوط‌کن را بزنید تا خوب پوره شود. اگر غلظت معجون را دوست نداشتید، کمی دیگر آب اضافه کرده و وقتی آماده شد یک لیموترش تازه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. اگر لیموی تازه نداشتید، می‌توانید به مقداری آبلیمو هم بسنده کرده و چند برگ نعنا هم اضافه کنید تا حسابی هوای نوشیدنی‌های تابستانه را داشته باشید. برای تزیین هم معجون را در گیلاس ریخته و یک برگ نعنا روی آن بریزید.

یادتان باشد که در معجون هندوانه از مخلوط سایر میوه‌ها استفاده نمی‌کنیم و اگر دوست داشتید به این ترکیب میوه اضافه کنید یا بمب ویتامین ث داشته باشید، مقاله طرز تهیه نوشیدنی یخی هندوانه را حتماً بخوانید.

معجون پرکالری بستنی و هندوانه

معجون پرکالری بستنی و هندوانه

تا اینجا یک مدل معجون هندوانه تقریباً رژیمی یاد گرفتید، ولی شاید سلیقه شما همیشه همین نباشد و بخواهید معجون پرکالری‌تری نوش جان کنید. برای این کار پیشنهاد می‌کنم علاوه بر هندوانه حتماً بستنی وانیلی، یخ، توت‌فرنگی یا موز و چند مدل آجیل کنار گذاشته و آماده کار شوید.

برای شروع حتماً هندوانه را چند ساعتی داخل یخچال گذاشته و برای هر تعداد مهمان

  • هندوانه: 2 قاچ
  • بستنی وانیلی: 1 اسکوپ

کنار بگذارید.

قاچ‌های هندوانه را همراه با یخ در مخلوط‌کن خوب پوره کنید. در این فاصله بستنی وانیلی را از فریزر بیرون بگذارید تا کمی شل شود و به‌ازای هر قاچ هندوانه یک اسکوپ بستنی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترکیب نهایی باید غلظتی شبیه ماست چکیده داشته باشد و به‌راحتی در ظرف‌های بستنی‌خوری سرو شود. برای تزیین می‌توانید از شاتوت، توت‌فرنگی، تمشک و موز استفاده کنید یا چند دانه بادام و پسته رویش بگذارید.

در ضمن برای شیرین‌تر شدن یا غالب‌شدن طعم بستنی می‌توانید میزان بستنی را بیشتر کنید، ولی معمولاً به‌ازای هر 2 قاچ هندوانه، یک اسکوپ کافی است. راستی فراموش نکنید که طعم بستنی هم باید حتماً وانیلی باشد.

اگر می‌خواهید بستنی وانیلی را در خانه درست کنید. می‌توانید از مقاله طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی کمک بگیرید.

کلام آخر

کمتر کسی را می‌توانید پیدا کنید که هندوانه دوست نداشته باشد و در تابستان دلش نخواهد یک معجون خوشمزه تابستانی نوش‌ جان کند.

هندوانه تشنگی را برطرف کرده، خوش‌طعم است و اشتهای شما را زیاد خواهد کرد. در تابستان یکی از بهترین میوه‌ها برای پذیرایی از مهمانان هندوانه است و اگر قرار باشد با شربت از آن‌ها میزبانی کنید، پیشنهاد می‌کنیم به‌جای این شیوه‌های قدیمی دست‌به‌کار تهیه معجون هندوانه شده و یک طعم متفاوت را به سفره‌تان اضافه کنید که نه‌تنها خوشمزه است، بلکه خواص بسیاری هم دارد.

سؤالات متداول

آیا به معجون هندوانه باید شکر اضافه کرد؟

خیر، هندوانه خودش شیرین است و نیازی به اضافه‌کردن شکر ندارد. مصرف این میوه به دلیل قند بالا برای افراد دیابتی کمی محدودتر از دیگران است.

معجون را دیگر با چه میوه‌هایی می‌توان تزیین کرد؟

اگر موز یا توت‌فرنگی نداشتید یا نخواستید معجون هندوانه را شبیه بقیه و با مدل‌های تکراری تزیین کنید، چند عدد شاتوت، دو حلقه آناناس، پودر نارگیل، چند عدد تمشک یا چند حبه انگور یاقوتی بنفش هم برای تزیین معجون مناسب است.

معجون را با کدام دور مخلوط‌کن میکس کنیم؟

برای پوره کردن هندوانه با یخ دور متوسط پیشنهاد می‌شود ولی زمانی که بستنی را اضافه کردید برای رسیدن به غلظت موردنظر حتماً 2 تا 3 دقیقه معجون را روی دور تند مخلوط‌کن میکس کنید.

 

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis