اگر به دنبال کاملترین و بهترین دستور و طرز تهیه نوشیدنی شلیل هستید، میتوانید از راهنمایی که در ادامه در مجله عالیس در اختیار شما قرار میگیرد برای این منظور استفاده کنید؛ بهرهگیری از این روش طعم بهتری را به آبمیوه شما میدهد.
شلیل یکی از محبوبترین و جذابترین میوههای ایران و جهان است. در این راهنما با ما همراه باشید، نکات کلیدی را برای ایجاد طعم بهتر در آن ذکر خواهیم کرد. این نوشیدنی میتواند یک نوشیدنی بهاری برای شما باشد. همچنین اگر دوست دارید میتوانید مقاله نوشیدنی مخصوص فصل بهار را نیز بخوانید.
طعم شیرین و آبدار این میوه، طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
برای تهیه آبمیوه پالپ دار از شلیل، به این موارد نیاز خواهید داشت:
مواد لازم:
شلیل | ۷ عدد |
شکر یا شیرینکننده | به میزان دلخواه |
آب یا آبمعدنی | به اندازه تعداد افراد |
آبلیمو یا عصاره لیمو | اختیاری |
یخ | اختیاری |
بهصورت کلی بر اساس دستوری که در ادامه ذکر میکنیم؛ میتوانید آن را تهیه کنید.
۱. شستشو و پاکسازی شلیلها:
شلیلها را زیر آب شسته و پاک کنید تا از هر گونه آلودگی یا خاک و کثیفی پاک شوند. سپس پوست شلیلها را با دقت برش دهید. این کار بهتر است با دستان شسته شده یا ابزاری مانند چاقو انجام شود.
۲. پالپ کردن شلیلها:
شلیلها را در مخلوطکن یا آسیاب الکتریکی قرار دهید و آنها را بهصورت پالپ نرم و ریز کنید. این کار ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا شلیلها به حالت پالپ تبدیل شوند.
۳. صافکردن پالپ:
پس از پالپ کردن شلیلها، میتوانید از طریق یک دستگاه لهکننده یا میکسر برقی گذرانده تا دانههای بزرگتر جدا شوند و پالپ آماده شود. این مرحله بهمنظور بهبود زیبایی آبمیوه است.
۴. اضافهکردن شیرینکننده و مواد دیگر:
پس از آمادهسازی پالپ، آن را به یک کاسه انتقال دهید و شکر یا شیرینکننده به میزان دلخواه اضافه کنید. اگر میخواهید مزه ترشتری داشته باشید، میتوانید آبلیمو یا عصاره لیمو را هم اضافه کنید.
۵. اضافهکردن آب یا آبمعدنی:
سپس آبمعدنی را بهتدریج به مقداری که ترجیح دارید، به پالپ شلیل اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ممکن است نیاز باشد مقداری آب بیشتر یا کمتر استفاده شود که بستگی به ترجیح شما دارد. این مرحله را بهمرور انجام دهید تا به طعم موردنظرتان برسید.
۶. خنککردن آبمیوه:
بعد از مخلوطکردن، میتوانید آبمیوه را در یخچال خنک کنید تا در زمان سرو، خنک و لذیذ باشد.
۷. سرو آبمیوه پالپ دار از شلیل:
برای سرو آبمیوه پالپ دار از شلیل، از لیوانهای سرد یا کاسههای یخی استفاده کنید تا آبمیوه خنک بماند. همچنین، در صورت تمایل میتوانید با یک برش لیمو یا تزیینات دیگر آن را زینت بخشید.
اگر به نوشیدنیهایی که بر پایه میوه هستند علاقهمندید، حتما مقاله طرز تهیه کوکتل میوه را بخوانید.
تهیه آبمیوه شلیل انجیری یک فرآیند ساده و لذیذ است. اینجا یک روش معمول برای تهیه آن است:
مواد لازم:
انجیر تازه و شسته شده | 1 کیلوگرم |
شلیل | 200 گرم |
شکر | 700 گرم |
آب | به میزان لازم |
روش تهیه:
انجیرها و شلیل را بهصورت خرد شده در قابلمه بزرگی قرار دهید. شکر را به آن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر بهخوبی با میوهها مخلوط شود.
قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و تا زمانی که شکر کاملاً حل شود، همه را با هم قاطى کنید. بعد از حلشدن کامل شکر، حرارت را ملایم کنید و مواد را به مدت حدود 45 تا 60 دقیقه بپزید تا مواد غلیظ شود.
آب را به مقدار لازم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. مواد را در ظرفهای وکیوم شده بریزید و آنها را برای استفادههای بعدی در یخچال نگه دارید.
مقاله طرز تهیه نوشمک خانگی به شما نحوه آمادهسازی یکی از بهترین خوراکیهایی یخی میوهای را آموزش میدهد.
در این راهنما در مورد نحوه و دستور کامل طرز تهیه آبمیوه شلیل گفتیم. آبمیوه شلیل بهعنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مغذی مورد استفاده قرار میگیرد.
آنتیاکسیدانها و ویتامینهای موجود در میوههای مورد استفاده در این نوشیدنی نشاندهنده مزایای سلامتی آن است. معمولاً آبمیوه شلیل میتواند یک گزینه لذیذ و متنوع برای لذتبردن از مزههای میوهها باشد.
فواید آبمیوه شلیل چیست؟
شلیل دارای ویتامینها و مواد مغذی مختلفی مانند آنتیاکسیدانها است که به سلامتی بدن کمک میکنند.
چطور آبمیوه شلیل را در یخچال نگهداری کنیم؟
بهترین روش نگهداری آبمیوه شلیل، ریختن آن در ظروف وکیوم شده و نگهداری در یخچال است.
چطور آبمیوه خانگی را شیرین کنیم؟
میتوانید در خانه، آبمیوه شلیل را صرفاً با میوه شلیل و کمی شکر تهیه کنید. برای این کار، میوه موردنظرتان را با شکر و آب بپزید تا به ترکیبی شبیه به شیره یا سیروپ برسید.
نظر خود را بنویسید