طرز تهیه چای نعناع فلفلی

در این فرصت سعی داریم شما را با طرز تهیه چای نعناع فلفلی آشنا کنیم؛ زیرا این نوشیدنی خواص زیادی دارد و برای افراد مختلف مناسب است. در نظر داشته باشید که چای نعناع فلفلی باعث تسکین درد عضلانی و مفصلی می‌شود و به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل می‌کند. همچنین، می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش کمک کند و در رفع مشکلات معده و روده ما مؤثر باشد. این نوع چای می‌تواند در کاهش سردرد و استرس به افراد کمک کرده و در تسکین اضطراب و خواب آرام مؤثر واقع شود. چای نعناع فلفلی برای افرادی که به دنبال تسکین درد، بهبود گوارش، کاهش استرس و اضطراب و بهبود خواب هستند، بسیار مناسب است.

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی برای لاغری

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی برای لاغری

این نوشیدنی با نام چای نعناع و زنجبیل هم شناخته شده است. برای تهیه آن مواد زیر را آماده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برگ نعناع تازه 1 مشت
آب 2 لیوان
تکه 2 سانتی زنجبیل 1 عدد
برش لیمو 4 عدد
چوب دارچین 1 عدد
شیرین‌کننده از هر نوع (اختیاری)

برای تهیه چای نعناع و زنجبیل، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. یک قوری بزرگ را با آب پر کنید و 1 تا 2 قاشق زنجبیل تازه رنده شده و 3 برش لیمو تازه را به آن اضافه کنید. یک تکه لیمو را برای تزیین نگه دارید. آب را سریعا بجوشانید و سپس حرارت را ملایم کنید.
  2. مقدار 10 تا 12 برگ نعناع تازه را به آب اضافه کنید و بگذارید چای به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشد. اگر می‌خواهید چای شیرین شود، می‌توانید عسل یا شکر را به آب داغ اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع چای ایرانی

  1. قبل از سرو، برگ‌ها و تکه‌های زنجبیل را با استفاده از یک صافی مشبک جدا کنید. سپس چای را با یک تکه لیمو و دارچین تزیین کنید.

پس از اتمام مراحل طرز تهیه چای نعناع فلفلی، می‌توانید نوشیدنی خودتان را به صورت گرم یا سرد سرو کرد. پیشنهاد می‌کنیم برای سرو گرم، چای را در ماگ‌های مخصوص دمنوش بریزید و برای سرو سرد، آن را با یخ میل کنید. این چای را می‌توان به صورت روزانه یا در فصل سرما استفاده کرد.

طرز تهیه چای نعناع فلفلی سرد

طرز تهیه چای نعناع فلفلی سرد

همان‌طور که گفتیم این نوشیدنی را می‌توان به صورت سرد هم میل کرد. علاوه بر شیوه ذکر شده در بخش قبلی، می‌توانید از این دستورالعمل هم استفاده کرده و یک چای خنک را برای خودتان آماده کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برگ نعناع تازه 2 مشت
آب داغ 4 فنجان
لیموترش تازه یا آب لیموترش 2 عدد
عسل 2 قاشق چای‌خوری

برای تهیه چای نعناع فلفلی سرد، ابتدا برگ‌های نعناع تازه را با آب بشویید و خشک کنید. سپس برگ‌ها را به آرامی خرد کنید تا طعم آن بهتر شود. سپس از یک کتری چای تا آب را سریع به جوش بیاورید. حدود 1 تا 2 دقیقه قبل از افزودن برگ‌های نعناع، حرارت را کم کرده و برگ‌ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید تا عطر و طعم نعناع به آب منتقل شود. سپس از صافی چای برای جدا کردن برگ‌های خشک یا تازه استفاده کنید و آب را در یک پارچ شیشه‌ای بزرگ بریزید. در این بین پیشنهاد می‌کنیم سری هم به مقاله انواع چای گیاهی بزنید. همچنین اگر از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید، به راحتی آنها را برداشته و دور بریزید.

حالا می‌توانید عسل (یا هر شیرین‌کننده دیگری) را به چای اضافه کنید. در این روش و طرز تهیه چای نعناع فلفلی، دو عدد لیموترش تازه را هم داخل چای بریزید تا طعم تازه و مرکباتی به آن بدهد. حالا بگذارید چای تا دمای اتاق خنک شود. پس از خنک شدن، پارچ را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا چای شما خنک و طعم و عطر آن تقویت شود.

قبل از سرو، 3 تا 4 تکه یخ را به لیوان‌های بلند اضافه کنید. سپس چای را داخل لیوان‌ها بریزید و بلافاصله سرو کنید. می‌توانید چای سرد نعناع را با یک برش لیموترش تزیین کنید تا ظاهر آن زیباتر شود و طعم تازه‌ای به آن بدهد.

روش تهیه چای نعناع فلفلی ساده

روش تهیه چای نعناع فلفلی ساده

برای تهیه این نوشیدنی هم به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برگ نعناع تازه 1 مشت
آب داغ 2 لیوان
شیرین‌کننده به دلخواه (اختیاری)

اگر از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید، طبق دستورالعمل روی جعبه آن را آماده کنید اما استفاده از برگ‌های تازه نیاز به آماده‌سازی بیشتری دارند. برگ‌های نعناع تازه را به آرامی خرد کنید تا طعم آن آزاد شود. می‌توانید از یک قاشق یا هاون برای تکه کردن نعناع معطر استفاده کنید. فراموش نکنید که دمنوش‌های گیاهی وقتی با آب داغ به جای آب جوش دم می‌شوند، طعم بهتری پیدا می‌کنند.

پس بهتر است آب را سریع بجوشانید و سپس بگذارید یک یا دو دقیقه خنک شود. آب داغ را در یک فنجان چای بریزید و چای کیسه‌ای یا برگ‌های چای را به آن اضافه کنید. تا دم کشیدن این چای تمام شود، می‌توانید نگاهی به مقاله طرز تهیه چای دو رنگ بیندازید. چای نعناع داغ را به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید.

کلام آخر

به عنوان نکات پایانی در نظر داشته باشید که در طرز تهیه چای نعناع فلفلی، برگ‌های نعناع تازه نسبت به برگ‌های خشک به زمان بیشتری برای دم کشیدن نیاز دارند. به طور معمول، برگ‌های خشک شده باید به مدت 5 دقیقه دم بکشند در حالی که برگ‌های تازه با 8 دقیقه دم کشیدن بهترین طعم را پیدا می‌کنند. هنگام دم کشیدن چای از یک درب برای پوشاندن قوری استفاده کنید تا طعم و رطوبت آن حفظ شود. هرچه سایز برگ‌ها کشیده‌تر باشند، طعم آنها قوی‌تر است. بعد از 5 دقیقه اول، در فواصل 30 ثانیه‌ای چای را بچشید تا بهترین طعم را پیدا کنید.

سؤالات متداول

حتما باید از برگ‌های تازه برای دم‌کردن چای نعناع فلفلی استفاده کنیم؟

خیر. می‌توانید 2 قاشق چایخوری برگ نعناع خشک یا 1 چای کیسه‌ای نعناع فلفلی را در نظر بگیرید.

زمان مناسب برای نوشیدن چای نعناع فلفلی کی است؟

پیشنهاد شده که این چای را به عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زای سالم در بازه زمانی عصر نوش جان کنید.

آیا به چای نعناع فلفلی، میوه اضافه کنیم؟

بله. مخلوط نعناع به خصوص با انواع توت‌ها، انجیر و مرکبات بسیار خوشمزه است.

نظر خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

alis