خواص آب انار

انار یکی از سالم‌ترین میوه‌ها است و سرشار از فیبر، پتاسیم و ویتامین سی است. یک لیوان آب انار تقریبا 3 برابر یک فنجان چای سبز یا آب انگور آنتی‌اکسیدان دارد. دانه‌های یاقوتی و خوش‌رنگ انار خواص فراوانی برای سلامتی شما دارند.

میوه انار، بومی آسیای غربی و بخش‌هایی از اروپاست. ایران یکی از خاستگا‌ه‌های اصلی انار است. این میوه در هند نیز یافت می‌شود. در دهه 1700 میلادی، انار به آمریکا رفت و اکنون در کالیفرنیا کشت می‌شود و بسیار محبوب است.

آب انار نوشیدنی گوارا و پرخاصیتی است که آن را به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. یک فنجان آب انار حدود 175 گرم است که 144 کالری، 3 گرم پروتئین و 7 گرم فیبر دارد. ما در این مقاله قصد داریم شما را با این نوشیدنی جذاب آشنا کنیم و به خواص آن در بهبود مشکلات سلامتی بپردازیم.

خواص آب انار برای کودکان

خواص آب انار برای کودکان

شما بعد از 6 ماهگی، می‌توانید به کودک خود انار بدهید. توجه داشته باشید تا قبل از اینکه کودک، بتواند دانه‌های انار را بجود، بهتر است از آب انار استفاده کنید. آب انار خواص بسیاری برای سلامت کودکان دارد. انار سرشار از مواد معدنی، ویتامین ای، ویتامین سی و فولیک اسید است که در رشد کودک و پیشگیری از کم‌خونی او موثر هستند.

آب انار می‌تواند سیستم ایمنی کودک شما را تقویت کند و او را در برابر سرماخوردگی‌های فصلی مقاوم کند. در دوران شیرخوارگی سیستم گوارش کودکان هنوز تکامل نیافته و دچار استفراغ می‌شوند. نوشیدن آب انار در هضم غذا، کاهش استفراغ و اسهال به آنها کمک می‌کند.

ترکیبات ضدالتهابی آب انار به کودک شما در پایین آمدن تب و حرارت بدن موقع بیماری، کمک می‌کند. خواص ضدباکتریایی انار باعث از بین بردن کرم و انگل روده در کودکان می‌شود.

در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم، مقاله چه آبمیوه‌هایی برای نوزادان بهتر است را مطالعه کنید تا با فواید آنها برای کودک خود آشنا شوید.

خواص آب انار برای زنان

خواص آب انار برای زنان

آب انار دارای مقادیر زیادی آهن و فولیک است. این مواد مغذی به کاهش خطر کم‌خونی در خانم‌ها کمک می‌کند. خانم‌های باردار نیز با مصرف آب انار به سلامت و رشد جنین کمک می‌کنند. مقدار کافی فولیک اسید، خطر نقص سیستم عصبی را در جنین کاهش می‌دهد.

گرفتگی عضلات یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. پتاسیم بالای انار از گرفتگی عضلات در این دوران جلوگیری می‌کند. آب انار خاصیت رقیق‌کنندگی خون دارد و باعث گردش خون در بدن می‌شود و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. افزایش گردش خون به تغذیه جنین از طریق جفت هم کمک می‌کند.

نوشیدن آب انار در دوران بارداری، خطر زایمان زودرس را کاهش می‌دهد. همچنین، یکی از مهمترین علل نامنظم‌ بودن قاعدگی در زنان، مشکلات هورمونی است. تحقیقات نشان می‌دهد نوشیدن آب انار به تعادل سطح استروژن کمک می‌کند.

خانم‌های باردار، معمولا به دنبال یافتن بهترین تغذیه در این دوران هستند. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین نوشیدنی در دوران بارداری را بخوانید و با نوشیدنی‌های مناسب آشنا شوید.

خواص آب انار برای کبد

خواص آب انار برای کبد

آنتی‌اکسیدان فراوان انار به پاکسازی و سم‌زدایی کبد کمک می‌کند و باعث بهبود علائم در بیماران مبتلا به کبد چرب می‌شود. خواص ضدالتهابی انار، همچنین التهاب سیستم گوارش را کاهش می‌دهد و به هضم غذا کمک می‌کند.

یکی از مهمترین علت‌های بیماری کبد چرب، بالابودن چربی و کلسترول بد خون است. چربی بیش از حد در کبد جمع می‌شود و باعث بروز این بیماری می‌شود. نوشیدن آب انار باعث افزایش گردش خون و کاهش پلاک‌های کلسترول در دیواره رگ‌ها می‌شود. کاهش چربی خون بر پیشگیری از بیماری کبد چرب موثر است.

یکی از دیگر از دلایل کبدچرب، اضافه وزن است. این افراد می‌توانند آب انار خالص و بدون شکر بنوشند. مهمترین خواص آب انار ترش، کاهش وزن است. آب انار خالص سرشار از فیبر است و باعث کاهش اشتهای کاذب می‌شود و به لاغری کمک می‌کند.

آبمیوه گازدار زرشک و انار عالیس طعم ترش و دلچسبی دارد و می‌تواند به چربی‌سوزی و کاهش وزن شما کمک کند. البته لازم به ذکر است که در مصرف آن نباید زیاده‌روی کنید.

خواص آب انار برای غلظت خون

خواص آب انار برای غلظت خون

غلظت خون با افزایش سلول‌های قرمز خون یا کاهش پلاسما اتفاق می‌افتد. افرادی که مبتلا به غلظت خون هستند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی و سکته قرار دارند.

میوه‌های سرشار از ویتامین سی به کاهش غلظت خون کمک می‌کنند. میوه انار سرشار از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان است که هر دو نقش مهمی در افزایش گردش خون دارند. با افزایش گردش خون، خطر لخته شدن خون و بروز سکته کاهش‌ می‌یابد.

تحقیقات نشان می‌دهد که مردان بیش از زنان در معرض سکته قرار دارند. مصرف به اندازه آب انار، به خصوص به صورت ناشتا به کاهش غلظت خون در آنها کمک می‌کند. با این حال، توجه داشته باشید که بیماری غلظت خون نیاز به رعایت رژیم غذایی سالم و کم‌چرب دارد.

یکی دیگر از فواید نوشیدن آب انار، افزایش سطح تستوسترون است. افزایش میزان اسپرم و میل جنسی در مردان، از جمله خواص آب انار برای نعوظ است.

جالب است بدانید، علاوه بر نوشیدن آب میوه انار در صبح، نوشیدن یک لیوان آب بلافاصله بعد از بیدار شدن فواید زیادی برای شما دارد. در این زمینه حتما مقاله فواید آب ناشتا برای بدن را مطالعه کنید.

خواص آب انار و عسل

خواص آب انار و عسل

بر اساس طب سنتی، انار طبع سردی دارد و افرادی که مزاج سرد و تر دارند بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنند. آب انار خاصیت ادرارآوری دارند و ممکن است باعث کم‌آبی بدن و یبوست شود. شما می‌توانید آب انار را با مصلحاتی چون عسل نوش جان کنید تا طبع آن متعادل شود.

عسل طبع گرمی دارد و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. افرادی که مبتلا به دیابت هستند می‌توانند به‌جای نوشیدنی‌های سرشار از قند، از ترکیب آب انار و عسل استفاده کنند. آب انار و عسل طعم ملسی دارد و به تنظیم قند خون شما کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار باعث کاهش مقاومت بدن به انسولین و کنترل دیابت می‌شود.

کلام آخر

انار میوه بهشتی و پرفایده‌ای است که خوشبختانه در قسمت‌های مختلف کشور ما به‌وفور یافت می‌شود. آب انار نوشیدنی محبوبی است و تهیه آن در خانه بسیار راحت است. آب انار خواص زیادی برای حفظ سلامتی قلب و عروق، کبد و سیستم گوارشی دارد. نوشیدن آن صبح‌ها به صورت ناشتا به افزایش گردش خون و کاهش خطر ابتلا به سکته کمک می‌کند.

خواص آب انار

ما در این مقاله سعی داشتیم شما را با مهمترین فواید آب انار آشنا کنیم. امیدواریم بعد از خواندن این مقاله از نوشیدن آن بیشتر لذت ببرید. ‌‎

سوالات متداول:

بهترین زمان مصرف آب انار چه موقع است؟

نوشیدن آب انار ناشتا باعث افزایش گردش خون و کاهش غلظت خون می‌شود.

از چه سنی می‌توانیم به بچه‌ها آب انار بدهیم؟

بعد از سن 6 ماهگی با مشورت پزشک می‌توانید به کودک خود آب انار بدهید.

آب انار چه تاثیری بر کبد چرب دارد؟

نوشیدن آب انار باعث کاهش کلسترول، کاهش وزن، پاکسازی و سم‌زدایی کبد می‌شود و خطر ابتلا به کبدچرب را کم می‌کند.

alis